infers Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jak z pianki to zaraz zjedzona zostanie;) Quote
WŁADCZYNI Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ee tam, jak służy do aportu tylko to nie i zależy jaka pianka czy taka jak do ściskania dla ludzi (te redukujące stres) czy mikroguma. Moja suka potrafi się bawić gąbczastymi (takie miękkie dwukolorowe) kocimi i są całe. Quote
Agnieszka K. Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Moje psy nie niszczą zabawek. Jedyna zabawka jak została uszkodzona w ciągu 5 minut była taka lekka piła z Petstages. Quote
Bzikowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Co do niszczenia - mój pies ma zabawki specjalnie przeznaczone do tego celu. Właśnie parę dni temu zabił swoją poduszeczkę z królem lwem, i wypatroszył:roll: Teraz bawi się samą 'powłoczką' (trwała jest , skubana) ale to już nie to samo. Miał związany z nią rytuał :evil_lol: Po każdym spacerze i zjedzeniu jedzonka wpadał do pokoju i przez parę minut mordował poduszkę. Teraz jest niepocieszony bo nie ma co mordować. Muszę mu jakichś pluszaków nakupować. :roll: Moja mała siostra cioteczna zostawiła u nas maskotkę mamy muminek. Myślicie , że się zorientuje jak ją dostanie z powrotem np. bez głowy? :evil_lol::evil_lol: Quote
Bernenczyk_14 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie licze na długą zywotność owej piłki;P Quote
WŁADCZYNI Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 mhm jak by zostawiła Małą Mi to byłabym gotowa bić się o nią z Bezikiem:diabloti: Suka wykastrowała mikołaja:diabloti: i urwała łeb pluszowej kaczce. Ale przeznaczone zabawki na straty to były. Teraz małpa się tęsknie patrzy na moją przytulankę (ukochanego królika!), ale będę go bronić jak niepodległości:diabloti: Muszę poszukać jakiegoś pluszaka do wypatroszenia. Pierwszą ofiarą był pluszowy kot z ikei - fajny, lekki, miękki. Jak była mała to była mniejsza od kota na długość, spała z nim i wogóle było uroczo. Później go rozpruła :mad: Quote
puzzle Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Zalezy jak male jest to dziecko, ale mysle, ze to jej bedzie bez roznicy:evil_lol:, zreszta po co jej glowa prz zabawce:shake:. Moj Scoob szanuje zabawki, ale podczas przeciagnia z Hebe niestety wiele z nich traci zycie:-(... Chociaz ostatnio sam rozwalil mikolaja, ale w sumie mial race przeciez juz po swietach:diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 petstage nie daje rady - kupiłam kolejną zabawkę, dwie kulki jedna z piszczałką, druga z dzwoneczkiem połączone kawałkiem materiału. Super, szkoda że po kilku minutach piszczałka nie działała, a dzwoneczek został w wypruty. :roll: Quote
Bzikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ja nie uległam modzie na petstejdże. ;) i chyba dobrze. Nie no, mama muminek fajna jest i tłuściutka więc Bezik by wypruwał namiętnie. Ale nie zrobię tego mamie muminek, nie jestem barbarzyńcą :eviltong: Może ew. torebeczkę jej wyrwę i oddam psu :lol: Hmm. Znacie może w Warszawie miejsce gdzie można kupić pluszaczki na wagę czy jakoś bardzo tanio ? Tak z tonę kupię... :lol::evil_lol: Quote
WŁADCZYNI Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 zabawki są super, szyszka jest cała tylko trochę sznurka straciła bo suka odgryza supełki:diabloti: ale hantelek wypruła bez litości:roll: Troszkę bardziej bym rozumiała gdyby to była Buka - bo niektórzy jej nie lubią, ale Mamę Muminka chcesz tak skrzywdzić, albo chociaż okraść? Quote
moon_light Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Zrobiliśmy "małe" zabawkowe zakupy :evil_lol: [IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1843/zabawkiey5.jpg[/IMG] Quote
moon_light Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Izuuus']Jakie fajne zakupy :cool3: A czemu niektóre zabawki są po 2? :cool3:[/quote] mam 2 psy :eviltong: Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='moon_light']Zrobiliśmy "małe" zabawkowe zakupy :evil_lol: [IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1843/zabawkiey5.jpg[/IMG][/QUOTE] Jakie fajne zakupy :cool3: A czemu niektóre zabawki są po 2? :cool3: Quote
Bzikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 moon :crazyeye: no nieźle mają te Twoje pieseczki :evil_lol: a co to są za piłeczki w tym 'sześciopaku' ? Muszę zrobić zdjęcie Bezika wszystkim zabawkom :cool3: tylko zanim ja je wszystkie znajdę... pod szafkami i za kanapą pełno wpadniętych piłeczek, inne zabawki gdzieś poupychane po kątach, plecakach, kieszeniach kurtek.... :evil_lol: trzeba się wybrać na poszukiwania skarbów :eviltong: Quote
moon_light Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Bzikowa'] a co to są za piłeczki w tym 'sześciopaku' ? :eviltong:[/quote] Gumowe, fajnie się odbijają, nie bardzo wysoko, ale też nie nisko :) tak w sam raz Quote
Izuuus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='moon_light']mam 2 psy :eviltong:[/QUOTE] Jakich ras? Mają galerie? :cool3: Quote
PositiveThought Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='moon_light']Gumowe, fajnie się odbijają, nie bardzo wysoko, ale też nie nisko :) tak w sam raz[/quote] to są te takie przyciężkawe? :razz: Bo jeśli tak, to bardzo fajnie latają, daleko się je rzuca, więc są uwielbiane. Mam dwie. :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Łoho, cóż za zakupy :) Gdzie kupiłaś? :D Ile za to wszystko dalas? :-o Quote
Pestka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wow, ale zakupy :razz: I jaki sznury wielkie :-o Ile maja cm? Quote
moon_light Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Jako że multi cytat nie działa , odpowiem zbiorczo ;). Piłki są cieżkie, i daleeeeko latają. Nawet mialy plakietke "flying cośtam :) Mam doga niemieckiego i kundla, galeria nieakttywna :). Zaplacilam 320 zl ale jeszcze kupilam psu algolitg ;) Sznury nie są wcale takie bardzo duże, mają z pol metra. Polecam wszystkim piłkę-serek - psy szaleją:evil_lol: Quote
moon_light Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='infers1995']Jakiej firmy ta "piłka serek"? trixie?[/quote] tak, jest swietna. Quote
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a wlasnie sie zastanawialam czy ja kupic ;) jest w krakvecie ale kolor czerwony ;) i nie kupilam ,ale jak bede nastepny raz karme zamawiac to wezme Quote
Bernenczyk_14 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/7281.html"]moon_light[/URL] - a co jaki czas, lub co ile robisz takie zabawkowe zakupy?:cool3: Widziałam w zoologu ten sznur - dosć duzy jest:evil_lol: Quote
Recommended Posts