Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ee tam, jak służy do aportu tylko to nie i zależy jaka pianka czy taka jak do ściskania dla ludzi (te redukujące stres) czy mikroguma.
Moja suka potrafi się bawić gąbczastymi (takie miękkie dwukolorowe) kocimi i są całe.

Posted

Co do niszczenia - mój pies ma zabawki specjalnie przeznaczone do tego celu. Właśnie parę dni temu zabił swoją poduszeczkę z królem lwem, i wypatroszył:roll: Teraz bawi się samą 'powłoczką' (trwała jest , skubana) ale to już nie to samo.
Miał związany z nią rytuał :evil_lol: Po każdym spacerze i zjedzeniu jedzonka wpadał do pokoju i przez parę minut mordował poduszkę. Teraz jest niepocieszony bo nie ma co mordować. Muszę mu jakichś pluszaków nakupować. :roll: Moja mała siostra cioteczna zostawiła u nas maskotkę mamy muminek. Myślicie , że się zorientuje jak ją dostanie z powrotem np. bez głowy? :evil_lol::evil_lol:

Posted

mhm jak by zostawiła Małą Mi to byłabym gotowa bić się o nią z Bezikiem:diabloti:

Suka wykastrowała mikołaja:diabloti: i urwała łeb pluszowej kaczce. Ale przeznaczone zabawki na straty to były. Teraz małpa się tęsknie patrzy na moją przytulankę (ukochanego królika!), ale będę go bronić jak niepodległości:diabloti:
Muszę poszukać jakiegoś pluszaka do wypatroszenia. Pierwszą ofiarą był pluszowy kot z ikei - fajny, lekki, miękki. Jak była mała to była mniejsza od kota na długość, spała z nim i wogóle było uroczo. Później go rozpruła :mad:

Posted

Zalezy jak male jest to dziecko, ale mysle, ze to jej bedzie bez roznicy:evil_lol:, zreszta po co jej glowa prz zabawce:shake:.

Moj Scoob szanuje zabawki, ale podczas przeciagnia z Hebe niestety wiele z nich traci zycie:-(... Chociaz ostatnio sam rozwalil mikolaja, ale w sumie mial race przeciez juz po swietach:diabloti:

Posted

petstage nie daje rady - kupiłam kolejną zabawkę, dwie kulki jedna z piszczałką, druga z dzwoneczkiem połączone kawałkiem materiału. Super, szkoda że po kilku minutach piszczałka nie działała, a dzwoneczek został w wypruty. :roll:

Posted

Ja nie uległam modzie na petstejdże. ;) i chyba dobrze.

Nie no, mama muminek fajna jest i tłuściutka więc Bezik by wypruwał namiętnie. Ale nie zrobię tego mamie muminek, nie jestem barbarzyńcą :eviltong:
Może ew. torebeczkę jej wyrwę i oddam psu :lol:

Hmm. Znacie może w Warszawie miejsce gdzie można kupić pluszaczki na wagę czy jakoś bardzo tanio ? Tak z tonę kupię... :lol::evil_lol:

Posted

zabawki są super, szyszka jest cała tylko trochę sznurka straciła bo suka odgryza supełki:diabloti: ale hantelek wypruła bez litości:roll:

Troszkę bardziej bym rozumiała gdyby to była Buka - bo niektórzy jej nie lubią, ale Mamę Muminka chcesz tak skrzywdzić, albo chociaż okraść?

Posted

[quote name='moon_light']Zrobiliśmy "małe" zabawkowe zakupy :evil_lol:

[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1843/zabawkiey5.jpg[/IMG][/QUOTE]

Jakie fajne zakupy :cool3:
A czemu niektóre zabawki są po 2? :cool3:

Posted

moon :crazyeye:
no nieźle mają te Twoje pieseczki :evil_lol:

a co to są za piłeczki w tym 'sześciopaku' ?

Muszę zrobić zdjęcie Bezika wszystkim zabawkom :cool3: tylko zanim ja je wszystkie znajdę... pod szafkami i za kanapą pełno wpadniętych piłeczek, inne zabawki gdzieś poupychane po kątach, plecakach, kieszeniach kurtek.... :evil_lol: trzeba się wybrać na poszukiwania skarbów :eviltong:

Posted

[quote name='moon_light']Gumowe, fajnie się odbijają, nie bardzo wysoko, ale też nie nisko :) tak w sam raz[/quote]

to są te takie przyciężkawe? :razz:

Bo jeśli tak, to bardzo fajnie latają, daleko się je rzuca, więc są uwielbiane.
Mam dwie. :diabloti:

Posted

Jako że multi cytat nie działa , odpowiem zbiorczo ;).

Piłki są cieżkie, i daleeeeko latają. Nawet mialy plakietke "flying cośtam :)
Mam doga niemieckiego i kundla, galeria nieakttywna :).
Zaplacilam 320 zl ale jeszcze kupilam psu algolitg ;)
Sznury nie są wcale takie bardzo duże, mają z pol metra.

Polecam wszystkim piłkę-serek - psy szaleją:evil_lol: