DuDziaczek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='moon_light']Uwazaj, tej piłki broni 70 kilo psa:evil_lol: [/quote] nie wiem czy wiesz ale swojej panci broni cale 8 kilo psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 U mnie pańci nic nie broni co najwyżej piankowej piłeczki i to całe 4,7 kilo psa:evil_lol: (kto da mniej:evil_lol:) Quote
moon_light Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='eria']ta piłka u nas nawet bez dzwoneczke jest hitem !! daleko leci :loveu: i psy szybciej sie wymęczą :loveu: uwielbiam ten widok jak wracają po bieganiu z jęzorami do ziemi :diabloti:ale będę czatować na taką z dzwoneczkiem![/quote] haha fakt, leci bardzo daleko, i na dodatek się odbija:cool3: [quote name='DuDziaczek']nie wiem czy wiesz ale swojej panci broni cale 8 kilo psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] chyba się nie boimy :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Patikujek']U mnie pańci nic nie broni co najwyżej piankowej piłeczki i to całe 4,7 kilo psa:evil_lol: (kto da mniej:evil_lol:)[/quote] oprocz figarowego 70 kg, piłki broni też 4 kg cezar :lol:, nie wygracie moi drodzy :p Quote
Cimi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja mialam kiedys z dzwoneczkim, ale odglos dzwonka byl tak irytujacy, ze sie go pozbylam :evil_lol: Quote
moon_light Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Cimi']Ja mialam kiedys z dzwoneczkim, ale odglos dzwonka byl tak irytujacy, ze sie go pozbylam :evil_lol:[/quote] Boże, pies by mi tego nie wybaczył :shake: :evil_lol: Quote
Cimi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Moj pies po prostu nie ma innego wyjscie :evil_lol:, hehe :lol:. Czekam na pileczki i mam ogromna nadzieje, ze do piatku przyjda :lol: a w przyszlym tygodniu zamawiam nowe gryzaki gappayowskie :multi: Quote
Esia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Dla Mai hitem zabawkowym jest piłeczka (nie wiem czy to ma znaczenie, ale jej piłeczka ma kolce) włożona do skarpety - a skarpeta zawiązana na supeł. Ulubiona jej zabawka :cool3::cool3: Quote
moon_light Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Cimi']Moj pies po prostu nie ma innego wyjscie :evil_lol:, hehe :lol:. Czekam na pileczki i mam ogromna nadzieje, ze do piatku przyjda :lol: a w przyszlym tygodniu zamawiam nowe gryzaki gappayowskie :multi:[/quote] a które konkretnie gryzaczki? bo ja się przymierzam do nich też (konkretnie tyych skórzanych) Quote
pakesio Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 my zużywamy hurtowe ilości zabawek i dlatego kupujemy je w second handach Quote
monita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tak zachwalacie piłki ze sznurkiem, że muszę nad nimi pomysleć ;) Rzucacie nimi za sznurek ?? Quote
eria Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [QUOTE]Rzucacie nimi za sznurek ?? [/QUOTE] tak !!!! i ręce są czyściuteńkie !!! Quote
WŁADCZYNI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Nie wiem jak to robicie - albo macie gigant psy, albo bawicie się w domu (proszę się przyznać!). Ja nawet jak łapie tylko za sznurek to wracam brudna jak bym się tarzała - nawet jak pominę łapy po odbiciach ode mnie itd to mam łapki brudne- bo sznurek brudny jak się ciągnie po ziemi Quote
monita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No właśnie ... przecież sznurek też się wybrudzi :cool1: Quote
moon_light Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Sznurek w mojej piłce jest zrobiony z czegoś syntetycznego, ciężko brudzi się taki śliski materiał. FENOMEN PIŁKI Z DZWONKIEM part 2. Właśnie wróciłam ze spaceru. Bawiliśmy się piłką z dzwonkiem. Moj pies wybiegł daleko, więc zaczelam wołać i machać piłka żeby podbiegł. Zrobił to tak szybko jak jeszcze nigdy dotąd. aleeeeeeeeeeee kiedy juz byl blisko mnie - BUM ! trzasnal we mnie całym cielskiem, ze aż się przewróciłam na doopsko:evil_lol: Przez chwile mnie dosłownie zamroczyło, jakby to była kreskówka, to pewnie miała bym nad głową "gwiazdki". Tak na codzien, to jest bardzo ostrożny i delikatny:roll::loveu: Quote
eria Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sznurek mamy dokładnie taki jak pisze moonlight- ze śliskiego materiału-chyba nylonowy;) Poza tym nie chodzimy na aportowanie w błoto tylko w to miejsce : [IMG]http://i3.tinypic.com/6tuub0k.jpg[/IMG] to taki dość duży nieogrodzony tor, gdzie co jakiś czas odbywają się wyścigi samochodzików na zdalne sterowanie, a na codzień jest ucczęszczany przez psiarzy, rowerzystów, dzieci itp. Tam z tyłu są korty. Wracając do sznurka -nie ma się jak ufifrać :eviltong: Quote
Cimi Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='moon_light']a które konkretnie gryzaczki? bo ja się przymierzam do nich też (konkretnie tyych skórzanych)[/QUOTE] Dla Fiony bedzie z padu o taki : [url]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=364[/url] Choc teraz sie zastanawiam, bo dostalam dzisiaj mala niespodzianke w postaci takiego gryzaczka ale mniejszego :) :multi: Febe dostanie taki : [url]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=42[/url] I zastanawiam sie nad takim jeszcze : [url]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=379[/url] No o dostalam dzis paczuszke z pilkami i niespodzianka w postaci gryzaka :multi:. Psice oszalaly, w niedziele beda sluzyc za nagrode dla Fiony :lol:.ja sznurek wykorzystuje do rzucania i przeciagania :lol:. Quote
Patikujek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 T%eż prawda jesli nie ma się w czym upaprać to się nie upapra:D Quote
WŁADCZYNI Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja mogłabym się z suką bawić na stadionie z idealna murawą a i tak byśmy wróciły utytłane:evil_lol: Może to wina sznurka - ja mam bawełniany. Moon nie zazdroszczę, mi jak wpadnie siedem kilo pod kolana (idealnie kosi) to ląduje na klęczkach a ludzie się dziwnie patrzą:cool3: Quote
moon_light Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='WŁADCZYNI'] Moon nie zazdroszczę, mi jak wpadnie siedem kilo pod kolana (idealnie kosi) to ląduje na klęczkach a ludzie się dziwnie patrzą:cool3:[/quote] Pomnóż razy 10, i dodaj uderzenie głową w brzuch :evil_lol:-wtedy wyjdzie to co czułam:p Quote
DuDziaczek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='moon_light'] chyba się nie boimy :eviltong::eviltong::eviltong: :p[/quote] NO wiesz :mad: A my sie Figara nie boimy :evil_lol: Co tam takie psisko da nas :eviltong: Jedno udrzenie lapa i po psie :cool3: Quote
monita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja po spacerach wracałabym i tak brudna ( nie mam stadiony obok ) ;) - więc wolę zwykłą piłkę ;) Quote
marmara_19 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 a ja dzisiaj widzialam te chrumkajace swinki:D ale nie kupilam bo chcialam kupic zabawki maluchom do dt i sowjemu potworkowi.. i kupilam smieszne piszczace zabawki-sto\worzonka z odnozami ze sznurkow:D ale swinke keidys kupie:D no a u nas na 1 miejscu s apilki i pluszaki;) i pozniej cala restza .. tj doslownie wszystko.. jak mlodemu dzis zabralam mala pileczke i oddalam szczeniakowi, ktoremu ja zabral to wzial sie za zaslone.. u znajomej w domu;p bo zaslona tez sie bawic mozna;p tak wiec liczy sie pomysl :eviltong: Quote
Cimi Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 A to nasze pilki :lol: [img]http://img228.imageshack.us/img228/7956/mniamizmdf4.jpg[/img] Quote
SZPiLKA23 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Fajne te pilki.... :) wygladaja solidnie, nie przegladałam wszystkich stronek czy jest gdzies moze link to takich?? Quote
monita Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Echhh niech stracę - chyba taką kupię ;) Quote
Recommended Posts