Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']ta piłka u nas nawet bez dzwoneczke jest hitem !! daleko leci :loveu: i psy szybciej sie wymęczą :loveu: uwielbiam ten widok jak wracają po bieganiu z jęzorami do ziemi :diabloti:ale będę czatować na taką z dzwoneczkiem![/quote]
haha fakt, leci bardzo daleko, i na dodatek się odbija:cool3:

[quote name='DuDziaczek']nie wiem czy wiesz ale swojej panci broni cale 8 kilo psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
chyba się nie boimy :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Patikujek']U mnie pańci nic nie broni co najwyżej piankowej piłeczki i to całe 4,7 kilo psa:evil_lol:
(kto da mniej:evil_lol:)[/quote]
oprocz figarowego 70 kg, piłki broni też 4 kg cezar :lol:, nie wygracie moi drodzy :p

Posted

Moj pies po prostu nie ma innego wyjscie :evil_lol:, hehe :lol:. Czekam na pileczki i mam ogromna nadzieje, ze do piatku przyjda :lol: a w przyszlym tygodniu zamawiam nowe gryzaki gappayowskie :multi:

Posted

Dla Mai hitem zabawkowym jest piłeczka (nie wiem czy to ma znaczenie, ale jej piłeczka ma kolce) włożona do skarpety - a skarpeta zawiązana na supeł. Ulubiona jej zabawka :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Cimi']Moj pies po prostu nie ma innego wyjscie :evil_lol:, hehe :lol:. Czekam na pileczki i mam ogromna nadzieje, ze do piatku przyjda :lol: a w przyszlym tygodniu zamawiam nowe gryzaki gappayowskie :multi:[/quote]
a które konkretnie gryzaczki?

bo ja się przymierzam do nich też (konkretnie tyych skórzanych)

Posted

Nie wiem jak to robicie - albo macie gigant psy, albo bawicie się w domu (proszę się przyznać!). Ja nawet jak łapie tylko za sznurek to wracam brudna jak bym się tarzała - nawet jak pominę łapy po odbiciach ode mnie itd to mam łapki brudne- bo sznurek brudny jak się ciągnie po ziemi

Posted

Sznurek w mojej piłce jest zrobiony z czegoś syntetycznego, ciężko brudzi się taki śliski materiał.

FENOMEN PIŁKI Z DZWONKIEM part 2.
Właśnie wróciłam ze spaceru. Bawiliśmy się piłką z dzwonkiem. Moj pies wybiegł daleko, więc zaczelam wołać i machać piłka żeby podbiegł. Zrobił to tak szybko jak jeszcze nigdy dotąd. aleeeeeeeeeeee kiedy juz byl blisko mnie - BUM ! trzasnal we mnie całym cielskiem, ze aż się przewróciłam na doopsko:evil_lol: Przez chwile mnie dosłownie zamroczyło, jakby to była kreskówka, to pewnie miała bym nad głową "gwiazdki".

Tak na codzien, to jest bardzo ostrożny i delikatny:roll::loveu:

Posted

Sznurek mamy dokładnie taki jak pisze moonlight- ze śliskiego materiału-chyba nylonowy;)
Poza tym nie chodzimy na aportowanie w błoto tylko w to miejsce :
[IMG]http://i3.tinypic.com/6tuub0k.jpg[/IMG]
to taki dość duży nieogrodzony tor, gdzie co jakiś czas odbywają się wyścigi samochodzików na zdalne sterowanie, a na codzień jest ucczęszczany przez psiarzy, rowerzystów, dzieci itp. Tam z tyłu są korty.
Wracając do sznurka -nie ma się jak ufifrać :eviltong:

Posted

[quote name='moon_light']a które konkretnie gryzaczki?

bo ja się przymierzam do nich też (konkretnie tyych skórzanych)[/QUOTE]

Dla Fiony bedzie z padu o taki :

[url]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=364[/url]

Choc teraz sie zastanawiam, bo dostalam dzisiaj mala niespodzianke w postaci takiego gryzaczka ale mniejszego :) :multi:

Febe dostanie taki :

[url]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=42[/url]

I zastanawiam sie nad takim jeszcze :

[url]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=379[/url]

No o dostalam dzis paczuszke z pilkami i niespodzianka w postaci gryzaka :multi:. Psice oszalaly, w niedziele beda sluzyc za nagrode dla Fiony :lol:.ja sznurek wykorzystuje do rzucania i przeciagania :lol:.

Posted

Ja mogłabym się z suką bawić na stadionie z idealna murawą a i tak byśmy wróciły utytłane:evil_lol:
Może to wina sznurka - ja mam bawełniany.
Moon nie zazdroszczę, mi jak wpadnie siedem kilo pod kolana (idealnie kosi) to ląduje na klęczkach a ludzie się dziwnie patrzą:cool3:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']
Moon nie zazdroszczę, mi jak wpadnie siedem kilo pod kolana (idealnie kosi) to ląduje na klęczkach a ludzie się dziwnie patrzą:cool3:[/quote]
Pomnóż razy 10, i dodaj uderzenie głową w brzuch :evil_lol:-wtedy wyjdzie to co czułam:p

Posted

[quote name='moon_light']

chyba się nie boimy :eviltong::eviltong::eviltong:

:p[/quote]

NO wiesz :mad:
A my sie Figara nie boimy :evil_lol: Co tam takie psisko da nas :eviltong: Jedno udrzenie lapa i po psie :cool3:

Posted

a ja dzisiaj widzialam te chrumkajace swinki:D ale nie kupilam bo chcialam kupic zabawki maluchom do dt i sowjemu potworkowi.. i kupilam smieszne piszczace zabawki-sto\worzonka z odnozami ze sznurkow:D ale swinke keidys kupie:D

no a u nas na 1 miejscu s apilki i pluszaki;) i pozniej cala restza .. tj doslownie wszystko.. jak mlodemu dzis zabralam mala pileczke i oddalam szczeniakowi, ktoremu ja zabral to wzial sie za zaslone.. u znajomej w domu;p bo zaslona tez sie bawic mozna;p tak wiec liczy sie pomysl :eviltong: