WŁADCZYNI Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja kupuje i przebijam piłki z takiej pianki (mikroguma czy cuś) - z lanej gumy nie weźmie do paszczy, pustej w środku gumowej też nie,pianka wchodzi. Ale co powieszę piłkę na drzewie to mam ochotę wyć bo ciężko się przebija . Quote
Cimi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 DuDziaczek, sznurek mozna skrocic. Pilki z gappaya z krotszych sznurkie i nie jest on dlugi, tylko te mniejsze pilki sa pelne. Quote
DuDziaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cimi tylkoczy jest sens zostawic sznumrek 10 cm.... No w kazdym razie aport na razie jest :razz: Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja kupię rugby na aport :razz: Chociaż ... perspektywa czystych rąk, baaardzo mi się podoba ;) Quote
DuDziaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 heeh myslalam ale gdzie to moje malenstwo sobie po pycha zmiesci... :shake: :razz: Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='monita'][B]DuDziaczek[/B] fajna ta zabawka :razz: [B]eria[/B] czy piłka jest z lanej gumy ??[/quote] hmm niby tak, ale w środku jest pusto, tam jest supeł tej linki;) Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 nie jest cieżka :) i daaaaaaaaaaleeeeeeekooooooo leeeeeeeci :cool3::cool3: i pięknie się odbija Quote
Cimi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gappayowskie :lol: dwie o srednicy 5 cm, a drugie 7 cm :lol:. Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 oo czyli też takie na sznurku :cool3: noo one śmierdzą gumą -dlatego miałam obawy czy Foxi to do pyska weźmie, zwłaszcza że kiedyś miała zabawkę-kość z takiej gumy i nie wzięła do pyska ani razu;) Quote
DuDziaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='Cimi']Gappayowskie :lol: dwie o srednicy 5 cm, a drugie 7 cm :lol:.[/quote] A sznurek jakiej dlugosci :cool3: Kurcze wymiencie sie psiakiem :shake: Ja chce wiekszego :loveu: :diabloti: Quote
Cimi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='eria']oo czyli też takie na sznurku :cool3: [/QUOTE] Tak, tez na sznurku :). Takie pilki sa fajne do wspolnej zabawy ze mna do przeciagania :). ALe te maja przeznaczenie dla mnie do cwiczen :). Reszta na sznurku do wybiegania, bo te przynajmniej dalej leca niz zwykle :lol: Generalnie wiekszosc pilek smierdzi :eviltong:. Jedyna pilka, ktora mi nie smierdziala byla pilka z wypustkami, ktora pachniala ( w sumie nawet dalej tak pachnie) wanilia :). [quote name='DuDziaczek']A sznurek jakiej dlugosci :cool3: Kurcze wymiencie sie psiakiem :shake: Ja chce wiekszego :loveu: :diabloti:[/QUOTE] Sznurek 50 cm, ale on jest na tyle krotki, ze sie nie placze, bo nie ma tej raczki na reke. Od nas sznurki z pilek sa roznej dlugosc i sie nie placza ;). A co do psa zawsze mozna miec drugiegi :evil_lol: :eviltong:. Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zrobię zdjęcia piłek, które nie śmierdzą ;) Tzn które nie smakują gumą :p Quote
moon_light Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='DuDziaczek']A sznurek jakiej dlugosci :cool3: Kurcze wymiencie sie psiakiem :shake: Ja chce wiekszego :loveu: :diabloti:[/quote] Zajrzyj tutaj: [URL]http://www.psy.info.pl/kiwak/sklep/zabawki.html[/URL] sklep przedstawia zabawki dla Yorka i Shih Tzu (nie wiem czy dobrze napisałam), więc myśle że piłki i sznurek maly;) Quote
monita Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Czyli piłka na sznurku, pomaga w szkoleniu psa ;) Quote
Cimi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='monita']Czyli piłka na sznurku, pomaga w szkoleniu psa ;)[/QUOTE] Generalnie kazda pilka czy zabawka, ktora bedzie jako nagroda dla psa ;). Quote
moon_light Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='monita']Czyli piłka na sznurku, pomaga w szkoleniu psa ;)[/quote] Hhihi , no bo właśnie pomaga :) Bardzo łatwo "nakręcić" psa, na taką piłkę, i wtedy pracuje za zabawe :) Quote
DuDziaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='moon_light']Zajrzyj tutaj: [URL]http://www.psy.info.pl/kiwak/sklep/zabawki.html[/URL] sklep przedstawia zabawki dla Yorka i Shih Tzu (nie wiem czy dobrze napisałam), więc myśle że piłki i sznurek maly;)[/quote] Bardzo dziekuje zaraz zobaczymy :roll: Quote
olekg89 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dudziaczek-sznureczek mozna przyciać do takiej długości jaka ci odpowiada Quote
Recommended Posts