Eddiii Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja tez czasem rykne:p ale w korytarzu to se moge ryczec :roll: z niemocy :evil_lol: lisica - na mnie najmniejsze spodnie bundeswery tez przy duze ale wazne by przez biodra nie spadaly i luzik :lol: Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Eddiii']ja tez czasem rykne:p ale w korytarzu to se moge ryczec :roll: z niemocy :evil_lol: lisica - na mnie najmniejsze spodnie bundeswery tez przy duze ale wazne by przez biodra nie spadaly i luzik :lol:[/quote] oj uwielbiam jak ryczysz:loveu: piekna,subtelna blondynka i ryk trenera rugby :razz: Quote
ayshe Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 bendzie.ara tez w garsci trzyma:cool3::evil_lol:.pasek sie dokupuje albo szeleczki i juz.:evil_lol:. material i szycie-super wytrzymale.kurtkem kontraktowa wlasnei piorem bo sie jej przyjrzalam.jak sie nie przygladac-dwa lata mozna chodzic.blota nie widac.klakow tyz nie.raaajj:diabloti: dzieciak mnei zarazil i zmagam sie z grypom.nie latam dizsiaj:(.bleeeeeee diupa.:( Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ayshe']bendzie.ara tez w garsci trzyma:cool3::evil_lol:.pasek sie dokupuje albo szeleczki i juz.:evil_lol:. dzieciak mnei zarazil i zmagam sie z grypom.nie latam dizsiaj:(.bleeeeeee diupa.:([/quote] bo to kosmiczna niesprawiedliwość, że jednym spadaja a inni na wdechu siem zapinaja..... tylko owsiku słodki siem wykuruj, żebyś nas nie zarażała :diabloti::diabloti: Quote
Eddiii Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='monisieczka']..............i ryk trenera rugby :razz:[/quote] no co trzeba czasem klatke piersiowa mocniej ruszyc :cool3: Quote
Eddiii Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 te platki grau mnie wkurzaja :mad: kuchnia po zarciu cala w konfetti :evil_lol: Quote
lisica Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 W garści trzymać nie mogę bo potrzebna mi jest,to szeleczki wspomagane paskiem,na starego będą bo on znormalizowany Ayshe to witaj w klubie zasmarkanych,ja też grypuchna Quote
monisieczka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ayshe'][B]forum chodzi :multi:!!!!!!!![/B][/quote] [COLOR=navy][B]jupppiiiiii !!!! nareszcie!!![/B][/COLOR] Quote
Eddiii Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 bedziemy wpadac czasem :p ale u siebie mamy mniej ostrych moderatorow:siara: Quote
ara Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='dorplant']no tak i sobie "poszly ":-(:cool1::-([/quote] Ja do Ciebie przyszłam:cool3: z niedyskretnym pytaniem o wczorajsze punkty:cool3: Quote
dorplant Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 hmmmm .... wszystkich punkty ?? czy moje wczorajsze punkty ?? czy moje dzisiejsze punkty ?:) Quote
dorplant Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 wczoraj 193 pkt dzisiaj......... 193 pkt ;) wczoraj najlepszy pies mial 194pkt startowalo 7 psow i ja osma dzisiaj najlepszy pies 196pkt startowalo 19 psow Quote
monisieczka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='dorplant']wczoraj 193 pkt dzisiaj......... 193 pkt ;) wczoraj najlepszy pies mial 194pkt startowalo 7 psow i ja osma dzisiaj najlepszy pies 196pkt startowalo 19 psow[/quote] :multi::multi::multi::multi:gratulaski Quote
ara Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='dorplant']wczoraj 193 pkt dzisiaj......... 193 pkt ;) wczoraj najlepszy pies mial 194pkt startowalo 7 psow i ja osma dzisiaj najlepszy pies 196pkt startowalo 19 psow[/quote] Brawo:klacz::klacz::klacz: Quote
amakor Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='dorplant']debiut Arsy:loveu: w PT[/quote] Gratulacje dla Arsy :loveu: Dla przewodniczki :roll:.......... również :loveu::evil_lol: Quote
lisica Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='dorplant']debiut Arsy:loveu: w PT[/quote] WOW:Cool!::BIG::cunao::loveu: Quote
dorplant Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Arsunia dziekuje :lol: jak ktos chce zobaczyc jej wystep w pierwszy dzien zapraszam na moja stronke :p Quote
AM Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Gratulacje dla Arsy i jej przewodnika :cool2: Filmik obejrzałam :bigok: Quote
Recommended Posts