Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi cz. II

Recommended Posts

Posted

ja tez czasem rykne:p ale w korytarzu to se moge ryczec :roll: z niemocy :evil_lol:
lisica - na mnie najmniejsze spodnie bundeswery tez przy duze ale wazne by przez biodra nie spadaly i luzik :lol:

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eddiii']ja tez czasem rykne:p ale w korytarzu to se moge ryczec :roll: z niemocy :evil_lol:
lisica - na mnie najmniejsze spodnie bundeswery tez przy duze ale wazne by przez biodra nie spadaly i luzik :lol:[/quote]
oj uwielbiam jak ryczysz:loveu: piekna,subtelna blondynka i ryk trenera rugby :razz:

Posted

bendzie.ara tez w garsci trzyma:cool3::evil_lol:.pasek sie dokupuje albo szeleczki i juz.:evil_lol:.
material i szycie-super wytrzymale.kurtkem kontraktowa wlasnei piorem bo sie jej przyjrzalam.jak sie nie przygladac-dwa lata mozna chodzic.blota nie widac.klakow tyz nie.raaajj:diabloti:
dzieciak mnei zarazil i zmagam sie z grypom.nie latam dizsiaj:(.bleeeeeee diupa.:(

Posted

[quote name='ayshe']bendzie.ara tez w garsci trzyma:cool3::evil_lol:.pasek sie dokupuje albo szeleczki i juz.:evil_lol:.

dzieciak mnei zarazil i zmagam sie z grypom.nie latam dizsiaj:(.bleeeeeee diupa.:([/quote]
bo to kosmiczna niesprawiedliwość, że jednym spadaja a inni na wdechu siem zapinaja.....
tylko owsiku słodki siem wykuruj, żebyś nas nie zarażała :diabloti::diabloti:

Posted

W garści trzymać nie mogę bo potrzebna mi jest,to szeleczki wspomagane paskiem,na starego będą bo on znormalizowany
Ayshe to witaj w klubie zasmarkanych,ja też grypuchna

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dorplant']no tak i sobie "poszly ":-(:cool1::-([/quote]

Ja do Ciebie przyszłam:cool3: z niedyskretnym pytaniem o wczorajsze punkty:cool3:

Posted

[quote name='dorplant']wczoraj 193 pkt
dzisiaj......... 193 pkt ;)

wczoraj najlepszy pies mial 194pkt startowalo 7 psow i ja osma
dzisiaj najlepszy pies 196pkt startowalo 19 psow[/quote]
:multi::multi::multi::multi:gratulaski

Posted

[quote name='dorplant']wczoraj 193 pkt
dzisiaj......... 193 pkt ;)

wczoraj najlepszy pies mial 194pkt startowalo 7 psow i ja osma
dzisiaj najlepszy pies 196pkt startowalo 19 psow[/quote]

Brawo:klacz::klacz::klacz:

Posted

[quote name='dorplant']debiut Arsy:loveu: w PT[/quote]

Gratulacje dla Arsy :loveu: Dla przewodniczki :roll:.......... również :loveu::evil_lol: