Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:oops::oops: ale się zaczerwieniłam ..[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie przywykłam do takich wyznań o 11:49 :)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja Ciem też koffam :) [/COLOR][/FONT][/B]:calus:[/quote]
Bo jak mi smutno to kcem by mnie ktoś psytullkał...anwet o 11.49....

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Udanych wakacji życzę[/quote]

dzieki narazie wszysko udane :diabloti:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]fruń wygodnie i baw się dobrze na wakacjach :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

dzieki :razz:
[quote name='Selket']MOżesz już wrócić......... ;)[/quote]

juz jestem :eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pffffffff :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:roll:

[quote name='Selket']No to, żeś mi powiedziała......... :roll:[/quote]

no wlasnie :razz:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pfyfnęłam....masz rację....źle zrobiłam...poniosło mi i teraz wiem że zachowałam się jak gówniarz...[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wybaczysz mi kiedyś? :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

pewnie wybaczy :razz:
[quote name='Izabela124.']Ciekawe czy ona tam o nas myśli hihi[/quote]

myslalm caly czas o was ;)

[quote name='Selket']Kofam Ciem, wiesz? :calus:[/quote]

a mnie???? :roll:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:oops::oops: ale się zaczerwieniłam ..[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie przywykłam do takich wyznań o 11:49 :)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]ja Ciem też koffam :) [/COLOR][/FONT][/B]:calus:[/quote]

a co za roznica jak godzina? :diabloti:

[quote name='Selket']Bo jak mi smutno to kcem by mnie ktoś psytullkał...anwet o 11.49....[/quote]

oc ja cie przytule :calus::buzi:

wrocilam :diabloti:
ale w srode jade znowu na dzialke :razz:
kella u brata nadal niewiem czy ja odzyskam :roll:
baster ma sie dobrze w miare ;)
jutro was poodwiedzam :cool3:

Posted

wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóćcccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśs :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Selket']wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóćcccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaśśśśśśśśśśśśśśśśśśśśs :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote]

yhy :evil_lol: :razz:

ide do cioci :roll:
jutro do was zajze ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Witamy spowrotem :)[/quote]

hejka :diabloti:
[quote name='Selket']Cześć :multi:
Jesteś czy znów gdzieś wyjechałaś?????????? :razz:[/quote]

jutro jade wracam kolo 30 lipca :roll:

[quote name='Dinka']Hej Gopsiu...;):*
Dawno mnie tu nie bylo...;)
Prosze o wiecej fotek Kelluni ...;)[/quote]

hejka :)
moze kiedys :roll:

Posted

[quote name='Dinka']Bede czekac grzecznie jak aniolek?[/quote]

to dobsze moze sie doczekasz :diabloti:

tylko ze: kella u brata i niewiem czy po wakacjach tam nie zostanie rodzice narazie postanowili ze zostanie baster a dopiero jak on odejdzie:roll: wezmiemy kelle od brata ktory jej nie odda oczywiscie wiec kupimy drugiego... wet powiedzial ze baster moze odejsc w kazdej chwili ale ja mysle ze pozyje jeszcze z 2 lata napewno ;)
wiec zdjec kelli nie bedzie przynajmniej narazie :roll:
a bastera dam jak wroce pewnie :roll:
w domu niemam neta cos sie mi komp popsul wiec niemialam jak wszyskiego ponadrabiac :razz:

wyjezdzam o 18 :roll:
wracam na poczatku sierpnia...
bede tesknic za wami ;)

Posted

Mam nadzieje, ze Baster pozyje jeszcze dluuuuuuuuugo....;)
Szkoda, ze Kellunia u brata..;(
Bedziemy czekac na foty.. i bedziemy tesknic:******

Posted

[quote name='Dinka']Mam nadzieje, ze Baster pozyje jeszcze dluuuuuuuuugo....;)
Szkoda, ze Kellunia u brata..;(
Bedziemy czekac na foty.. i bedziemy tesknic:******[/quote]

tez mam taka nadzieje :)

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć wrócona :multi::multi: i wyjechana znów :roll::roll:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]:) buziaaaaaaaaaaaaki :loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

hejka 8)

[quote name='Izabela124.']Hejka
NA pewno wszystko bedzie dobrze[/quote]

hej :)

no to teraz wam cos napisze ...nie musicie tego czytac

szlam sobie z kuzynami nad jezioro majac bastera na smyczy i...kolo sklepu widze boksera bez smyczy bez obrozy itd jego wlascicele z 20 metrow za nim ( mieli okolo 11 ,14 i 16 lat) i ten bokser zjezyl sie i chce atakowac bastera ja szybko do kuzynki zeby brala bastera na rece i odwrocila sie plecami (tak zrobila) bokser sie rozejzal zobaczyl ze nasz pies na rekach i zauwazyl takiego ma;lego kundelka ktory byl moze z 5 m obok bniego w cieniu pod taka barierka i go zlapal...
trzymal 3 min pies piszczal niesamowicie niemialam jak mu pomoc...plakalam...wszyscy plakali ehhh po jakis 3 minutach bokser puscil ale pies juz nie zyl wlascieil boksera powiedzila tylko ze to byl tylko glupi kundel wzial psa za skore i poszedl do domu ..
ja oczywiscie nawyzywalam go ...on odciagal psa ale nawet nie wlozyl sily w to zeby pies puscil ...
i chlopak ma szczescie ze to byl pies ze wsi a nie czyjs z miasta bo to by sie tak nieskonczylo ..
moja mama wezwala policje ale dali chlopakowi tylko upomnienie i okazalo sie ze jedengo boksera juz mu zabrali ....
ponoc zagryza sarny i zajace ludzie ze wsi mowia ze atakuje nawet ludzi...
to bylo straszne baster piszczal caly dzien a nastepnego dnia rzucal sie z agresji na labradora mysle ze chcial sie bronic jakos niewiem...
dzieci powskakiwaly na plot...ze strachu...dobrze ze to nie byl baster...wtedy by sie chlopakowi tak nieudalo wymigac ...

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:angryy::angryy::angryy: o żesz w mordę....zabiłabym, zaje.... AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa!!!!
skąd tacy głupi i nieodpowiedzialni ludzie się biorą :roll::roll:

nie jestem w stanie zrozumieć tego i chyba nigdy nie będę...
gdzie sprawiedliwość...właściciel powinien zostać ukarany za swoją ignorancję :mad::mad:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:angryy::angryy::angryy: o żesz w mordę....zabiłabym, zaje.... AAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaa!!!![/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]skąd tacy głupi i nieodpowiedzialni ludzie się biorą :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]nie jestem w stanie zrozumieć tego i chyba nigdy nie będę...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]gdzie sprawiedliwość...właściciel powinien zostać ukarany za swoją ignorancję :mad::mad:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

ja tez bym to zrobila gdyby nie zdrowy rozsadek :roll:
nigdy nie zapomne tego widoku...tego pisku...
mam teraz lęki ehhh jak widze duzego psa to biore bastera na rece a on sie rzuca jak glupi po tym wydarzeniu... :roll:
i jeszcze brakuje mi kelli....
to juz nie tak samo...nic nie jest tak samo jak bylo..

a baster ma 8 sierpnia fryzjera ..wkoncu odwazylam sie i go zapisalam zobaczymy jak bedzie ;)

Posted

kilka fotek Baka na dzialce..

[IMG]http://images28.fotosik.pl/256/a0b2fd32283b2c8dmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images33.fotosik.pl/335/085a9a4d384144dfmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images23.fotosik.pl/255/c439b898d4d8162fmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/334/375587ff8b44592cmed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images31.fotosik.pl/334/6622b577f6f4ed6fmed.jpg[/IMG]

zdjec kelli juz niemam...
widzialam ja ostatni raz dwa tygodnie temu..
brat mowi ze schudla ma 22 kilo a miala 28 ...mysle ze to ze stresu ze nas niema..

Posted

:roll:[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roll: szkoda że Kellunia jest u brata....
mam nadzieję że mimo to będziesz wklejać jej foty...
i niech przybiera na wadze kruszyna bo zniknie:-o:-o

a Basterek będzie ślicznie wyglądał po wizycie u fryzjerka :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']:roll:[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roll: szkoda że Kellunia jest u brata....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]mam nadzieję że mimo to będziesz wklejać jej foty...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]i niech przybiera na wadze kruszyna bo zniknie:-o:-o[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a Basterek będzie ślicznie wyglądał po wizycie u fryzjerka :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

jesli tylko zrobie jej jakies zdjecie oczywiscie wkleje..
niestety brat mieszka daleko ...
moze do niej pojade jutro...
zobacze ehhh

a baster bedzie wygladal jak pudel po fryzjerze :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hejka
Przeczytałam historię o tym bokserze, co za chorzy ludzie:shake::mad::angryy:
Całuski dla Bastrea:loveu:[/quote]

hej :)
Baster dziekuje i mowi ze nawzajem :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jak pudel??[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]to mnie teraz zaskoczyłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:eviltong:
oj bo teraz to tak nie calkiem jak pudel.. :roll:
kurde juz mam plan kupie mu rozowa obrozke powiem fryzjerce zeby mu zostawila na lapkach pomponiki i bede udawac ze mam suczke :diabloti::evil_lol:

brat mi juz zapowiedzial ze na dwor z nim nie wyjdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']:eviltong:
oj bo teraz to tak nie calkiem jak pudel.. :roll:
kurde juz mam plan kupie mu rozowa obrozke powiem fryzjerce zeby mu zostawila na lapkach pomponiki i bede udawac ze mam suczke :diabloti::evil_lol:

brat mi juz zapowiedzial ze na dwor z nim nie wyjdzie :evil_lol:[/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]zostaw mu na wszystkim pomponki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

suki się inaczej obżyna niż samców? ;) :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...