Selket Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Cześć :multi: Zdążyłam na pizze :razz: Kelcia :loveu: :loveu:
gops Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zafociłaś :multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive][URL]http://images34.fotosik.pl/293/55cee3370cc99203med.jpg[/URL] uśmiech od ucha do ucha :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] nooooo :diabloti: [quote name='Cheritka']E tam :mad:[/quote] oj teraz mam duuuuuzo zdjec basterka :cool3: [quote name='Selket']Cześć :multi: Zdążyłam na pizze :razz: Kelcia :loveu: :loveu:[/quote] zdazylas :razz: zdjecia Bastera wieczorem :eviltong: Kelci nie bedzie :eviltong::eviltong::eviltong:
gops Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Widziałam dzis foteczki[/quote] hej :) Baster ma zapalenie stawwow:roll:....dostal 4 zastrzyki i jakies tabletki na padaczke bo mial ostatnio po dwa razy dziennie :roll: Kella w tym czasie (od 2 dni ) jest u brata:roll: z Basterem jest zle ciagle piszczy ... zmienilam weterynarza wkoncu :roll: mam nadzieje ze przezyje i wszystko bedzie ok :roll:
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Oj to zdrówka zyczę, an pewno wszystko będzie dobrze
gops Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj to zdrówka zyczę, an pewno wszystko będzie dobrze[/quote] tez mam taka nadzieje :roll:
emdziolek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [COLOR=DarkOrange][B]Witaneczko Cioteczko z suniami Kellami i Pudelkami Basterkami!:loveu::multi: Ale mnie tu dawno nie było:shake:[/B][/COLOR]
Cheritka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Cześć pudelkowa coś ostatnio do nas nie :( zaglądasz :shake::shake::shake: :-(
gops Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='emdziolek'][COLOR=darkorange][B]Witaneczko Cioteczko z suniami Kellami i Pudelkami Basterkami!:loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkorange]Ale mnie tu dawno nie było:shake:[/COLOR][/B][/quote] hej :) ale juz jestes :razz: [quote name='Cheritka']Cześć pudelkowa coś ostatnio do nas nie :( zaglądasz :shake: :-([/quote] czesc 8) [quote name='Selket']Cześć :loveu:[/quote] czesc :) nie zagladam bo za bardzo czasu niema jezdze z Bakiem na zastrzyki zle z nim ciagle piszczy Kella u brata do konca wakacji ja jutro wyjezdzam wracam dopiero w polowie lipca...
gops Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='agaciaaa']Trzymam kciuki za Bastera!![/quote] basterowi lepiej kella dalej u brata :roll: [quote name='Selket']Cześć :multi: :multi:[/quote] hej :) pojutrze wyjezdzam niewiem czy jutro zajze wiec papapa bede tesknic :) wracam 14 okolo ;)
Selket Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć :loveu: O...następna co wyjeżdża..zabierz mnie ze sobą.......
Cheritka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Odpoczywaj po to są wakacje, żeby odpoczywać :multi::multi:
gops Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: O...następna co wyjeżdża..zabierz mnie ze sobą.......[/quote] hej :) wziela bym tylko jakby Cie przemycic ? :razz: [quote name='Cheritka']Odpoczywaj po to są wakacje, żeby odpoczywać :multi::multi:[/quote] tez tak uwazam :diabloti: samolot mam o 21 o 17 wyjezdzam :roll: do za 12 dni ;) papa
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]fruń wygodnie i baw się dobrze na wakacjach :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
jonQuilla Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Selket']MOżesz już wrócić......... ;)[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pffffffff :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='Selket']No to, żeś mi powiedziała......... :roll:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]pfyfnęłam....masz rację....źle zrobiłam...poniosło mi i teraz wiem że zachowałam się jak gówniarz... wybaczysz mi kiedyś? :roll::roll: [/B][/COLOR][/FONT]
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]pfyfnęłam....masz rację....źle zrobiłam...poniosło mi i teraz wiem że zachowałam się jak gówniarz...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]wybaczysz mi kiedyś? :roll::roll:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Kofam Ciem, wiesz? :calus:
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Selket']Kofam Ciem, wiesz? :calus:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:oops::oops: ale się zaczerwieniłam .. nie przywykłam do takich wyznań o 11:49 :) ja Ciem też koffam :) [/B][/COLOR][/FONT]:calus:
Recommended Posts