gops Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Cheritka napisał(a):To może zabiore maszynkę i go ostrzyge :eviltong: ok dobrze by bylo :diabloti: Selket napisał(a):Cześć :loveu: Pojawiasz się i znikasz :roll: :placz: ehhh no niestety wakacje coraz blizej :razz: Izabela124. napisał(a):Witanko :):) hej :multi: Selket napisał(a):Kiedy wrócisz???????????????? :cry: :cry: juz jestem :eviltong: bylo nawet fajnie :diabloti: codziennie bawilam sie z labradorem kolezanki i jakos przezylam te 3 dni :razz: teraz wyjezdzam dopiero w sobote ;)
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ciągle wyjeżdżasz...wzięłabyś mnie ze sobą :evil_lol:
gops Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Selket napisał(a):Ciągle wyjeżdżasz...wzięłabyś mnie ze sobą :evil_lol: bardzo chetnie :diabloti: mozesz ze mna jechac jade na dzialke jak zwykle :razz:
Selket Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 gops napisał(a):bardzo chetnie :diabloti: mozesz ze mna jechac jade na dzialke jak zwykle :razz: Na MAzury??????? Lecem:loveu::loveu::loveu: Mi w tym roku wypad na żagle nie wypali i siedzę i cierpię, że na Mazurki nie pojadę:placz:
gops Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Selket napisał(a):Na MAzury??????? Lecem:loveu::loveu::loveu: Mi w tym roku wypad na żagle nie wypali i siedzę i cierpię, że na Mazurki nie pojadę:placz: nooooo to juz sie do mazur zalicza raczej :diabloti: kolo ostrody niedaleko na wsi mam dzialke i od 16 lipca bede tam do konca wakacji wiec mozesz wpasc :razz:
gops Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :multi: hej :multi::multi: :diabloti: nie poszlam do szkoly ehh nie chcialo mi sie jutro niewiem czy ide a od poniedzialku ostatnie 4 dni w szkole w czwartek koniec roku i wakacje :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
NightQueen Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 o ty leniu :mad::mad: nie bierz przykładu ze mnie i chodź do szkoły, do w szkole jest super nie to co studia :razz:
gops Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 smallpati napisał(a):o ty leniu :mad::mad: nie bierz przykładu ze mnie i chodź do szkoły, do w szkole jest super nie to co studia :razz: ehh na studia tez planuje isc narazie mysle o kierunku zoologi ale tez chcialabym na kilka innych a przez te kilka lat pewnie mi sie zmieni jeszcze z 5 razy :razz::razz: a i w skzole nie jest super :eviltong:
gops Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: hellow :multi::multi:
BeaC Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 daaawno mnie nie było?? a już wiem nie ma fotek:eviltong::eviltong::eviltong:
gops Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='BeaC']daaawno mnie nie było?? a już wiem nie ma fotek:eviltong::eviltong::eviltong: ehhh no fotek niema.. dzisiaj ide porobic na bank to cos wkleje :oops: jakos nie mialam weny zeby wziac aparat na spacer :roll:
gops Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: Będą fotaski :loveu: hej :) beda beda zaraz pojde na spacer i wezme aparat to zrobie :eviltong:
gops Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Selket napisał(a):Wróciłaś juz........... :razz: no wrocilam wczesniej ale odrazu poszlam do kolezanki i dopiero przyszlam :) zdazylam zrobic 20 zdjec i aparat padl jak zwykle zapomnialam o bateriach :roll: wrzuce teraz kilka i jutro reszte :razz:
gops Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Selket napisał(a):I jak zawsze moja cudna Kellcia :loveu: ekhmmmm czyja? heh moja :eviltong: ale moge pojsc na ugode od dzisiaj moze byc nasza :diabloti: ale Ty wyprowadzasz ja rano :eviltong::eviltong::eviltong:
Selket Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 gops napisał(a):ekhmmmm czyja? heh moja :eviltong: ale moge pojsc na ugode od dzisiaj moze byc nasza :diabloti: ale Ty wyprowadzasz ja rano :eviltong::eviltong::eviltong: No dopsze...........wolę rano.............:roll:
jonQuilla Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 a ja kiedy mogę? chętnie wezmę Basterka na spacerek :) :loveu: chyba że on musi zaliczyć pierwszy spacer przed 10 :) wtedy to odpadam ;) hahaha
basia bonnie Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Hello :) Próbowałam narysować Kellę, ale trochę nie wyszła :(
gops Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Selket']No dopsze...........wolę rano.............:roll: to dobsze ja wole popoludniu :diabloti: [quote name='jonQuilla']a ja kiedy mogę? chętnie wezmę Basterka na spacerek :) :loveu: chyba że on musi zaliczyć pierwszy spacer przed 10 :) wtedy to odpadam ;) hahaha o wiec Ty mozesz Bastera wieczorem ale ostrzegam on jest maly ale potrzebuje przynajmniej godziny rzucania pilki :eviltong: a i uwaga na wszyskie owczarki i haszczaki nienawidzi ich :diabloti: [quote name='basia bonnie']Hello :) Próbowałam narysować Kellę, ale trochę nie wyszła :( hej :) dzieki za rysunek :loveu: bardzo fajnie wyszla tylko maczarna maske a nie siwa ale i tak pieknie :loveu:
Selket Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Cześć :multi: To mi przepadł dzisiejszy spacerek :multi:
Recommended Posts