Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

16 kg ? czekaj on ile ma ?

Franek waży 16,700 :) teraz :evil_lol: za dwa dni kończy 6 lat ... Mieczysław 15,600 ... ma 20 miesięcy.

Do 3 lat pójdzie mu ze 3 kg ... pomyśl nad tym ;)

Posted

Vectra napisał(a):
16 kg ? czekaj on ile ma ?

Franek waży 16,700 :) teraz :evil_lol: za dwa dni kończy 6 lat ... Mieczysław 15,600 ... ma 20 miesięcy.

Do 3 lat pójdzie mu ze 3 kg ... pomyśl nad tym ;)

10 miesięcy za 12 dni .
równe 16kg .
puplpetem nie będzie musisz mi zaufać :lol:
na wiosne się weźmiemy za coś to i się wyrobi bardziej w wyglądzie, żarcie skrócone troche.

przed chwila brat go wyprał , znowu jest bialutki :loveu:

Posted

vege* napisał(a):
Ale miśka śmiesznie wygląda taka zarośnięta :evil_lol: a młodemu ślicznie w fiolecie :loveu:

dzięki ;) .

Posted

Victoria napisał(a):
pierwszy raz ja widze taka zarośniętą chyba xd ale wole jak jest na krótko :diabloti:.

maszynka padła :)
tez wolę ją łysą .

Besti napisał(a):
To Misia się chodzi do fryzjera?:lol:

A Clayton jakiś smutny?

ja obcinam ale musze kupic nowe ostrze a teraz przez weta jestem bez kasy więc kupie dopiero na wiosne , musi być zarośnięta póki co .
młody to model pierwsza klasa potrafi poważnie pozować :lol:
dziś bez żadnej zachęty(tzn nie machałam kijem przed nim ) to może i mina mniej wesoła .

Posted

W tym roku Misce kubrak chyba nie bedzie potrzebny:evil_lol: alez mamut z niej.
Mlody fajnie wyglada, nie mam zamiaru oceniac czy gruby czy chudy, jest w takim wieku ze wiecej ruchu mniejsza dawka i pewnie szybko zrzuci i nabierze odpowiedniej masy ;)

Posted

[quote name='Agnes']W tym roku Misce kubrak chyba nie bedzie potrzebny:evil_lol: alez mamut z niej.
Mlody fajnie wyglada, nie mam zamiaru oceniac czy gruby czy chudy, jest w takim wieku ze wiecej ruchu mniejsza dawka i pewnie szybko zrzuci i nabierze odpowiedniej masy ;)[/QUOTE]
no raczej nie będzie potrzebny :) niestety ja się mocno męczę przez ta sierść ale chyba jakoś wytrzymam .
już się nawet zastanawiałam czy to nie młody mnie uczula bo nawet jak była swieżo obcięta to mi się zaczynało .
a no młody wygląda według mnie świetnie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Diora']Młody jest cudny :) Misia teraz faktycznie śmiesznie wygląda, ale jak jej to futro całkowicie odrośnie, to będzie super!
dzięki :)

mały dziś skończył 10msc .
zdjęcia sprzed chwili

Posted

[quote name='Marta_Ares']fajnie młody wygląda :loveu: :loveu:
schudł chyba trochę??[/QUOTE]
kwestia zdjęć ;) 15,7kg miał 16 równe , przed posiłkiem ważony więc pewnie po koło 16 nadal ma.
dzięki

Posted

[quote name='Gezowa']http://img163.imageshack.us/img163/4136/dsc07083wr.jpg podoba mi się na tym zdjęciu. Taki uśmiech ma i te oczka z iskierkami :D
mi też :lol:
[quote name='Marta_Ares']http://img163.imageshack.us/img163/4136/dsc07083wr.jpg
w końcu wesoły ryjek :loveu: od razu jak staffik wygląda, a nie ast :eviltong:
dla mnie to on zawsze jak staffik wyglądał :lol:

[quote name='Vectra']pół kilo w przypadku staffika , to może być ogromna różnica !!!
pewnie tak , ale na żywo nie widać żadnej dlatego pisałam że to raczej kwestia zdjęcia .;)
mam fotki na których wygląda jak zatuczona parówka też dzisiejsze ale nie wrzucam bo sa przekłamane.

[quote name='Besti']Cześć Staruszki:lol:
cześć :p

Posted

ale go spaslas.. po co tak? szczeniak szczeniakiem, swojej masy nabierze w swoim czasie.., ale co za duzo to nie zdrowo.. wg mnie jest ZA GRUBY.

Posted

nick_ napisał(a):
ale go spaslas.. po co tak? szczeniak szczeniakiem, swojej masy nabierze w swoim czasie.., ale co za duzo to nie zdrowo.. wg mnie jest ZA GRUBY.

Nie ma to jak czytanie miłych wpisów z rana :lol: Niektórzy ludzie też są za grubi i żyją, dobrze im z tym :eviltong: To goops pies i ona sama na pewno wie czy on jest za gruby czy nie. Z tego co mi się wydaje to ma ona jakieś pojęcie o pach i wydaje mi się, że nie spasłaby swego psa. Wpadnij do mojej galerii, tam to dopiero zobaczysz grubego rudego psa, a ten łysy to szkielet :eviltong: Trza mi je zabrać
Musiałam deczko się wyżalić, bo już wkurza mnie czytanie "złotych rad".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...