Vectra Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 lepiej mi powiedzcie , jak zrobić / czym , otworek w hilton speed , bo nie zarobie na te piłki na sznurku :evil_lol:
Unbelievable Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Vectra']lepiej mi powiedzcie , jak zrobić / czym , otworek w hilton speed , bo nie zarobie na te piłki na sznurku :evil_lol:[/QUOTE] młotem pneumatycznym :grins:
BBeta Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='evel']No, za to piesek, do którego jest porównywany Jax (na zdjęciu w wieku 15 m-cy) w mojej wypowiedzi to normalnie mariuszpudzianoski :)[/QUOTE] Czyli Grama można, powiedzmy "skrytykować", a pieska Twojej koleżanki nie? :diabloti:
evel Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Unbelievable']jakoś nie miałaś z tym problemu śmiejąc się z tego że Gram ma więcej mięśni niż Jax :diabloti:[/QUOTE] Bo uświadomiłam sobie to dopiero po fakcie. Jak pisała Vectra - efekty można by ocenić przy takim samym żywieniu i prowadzeniu obu psów. Ale nadal twierdzę, że Gram nie wyglądał na tak umięśnionego jak małe białe. I nie jest to związane z jakimiś moimi prywatnymi sympatiami bądź antypatiami, po prostu tak uważam. I już. Zbrodnia? :hmmmm:
evel Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='BBeta']Czyli Grama można, powiedzmy "skrytykować", a pieska Twojej koleżanki nie? :diabloti:[/QUOTE] A Ty masz problemy ze wzrokiem czy coś? :) Dla mnie EOT, bo to zmierza w dziwnym kierunku.
Tyna21 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Vectra']lepiej mi powiedzcie , jak zrobić / czym , otworek w hilton speed , bo nie zarobie na te piłki na sznurku :evil_lol:[/QUOTE] A ona pusta w środku? :D Można zrobić drutem rogrzanym nad gazem ;) np. takim do robienia szalików. No chyba, że kuchenkę masz całą na prąd :evil_lol:
evel Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Vectra']lepiej mi powiedzcie , jak zrobić / czym , otworek w hilton speed , bo nie zarobie na te piłki na sznurku :evil_lol:[/QUOTE] Ktoś pisał, że chyba wiertłem cienkim robił, ale nie wiem czy to w funny czy w speedach :niewiem:
BBeta Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='evel']A Ty masz problemy ze wzrokiem czy coś? :) Dla mnie EOT, bo to zmierza w dziwnym kierunku.[/QUOTE] Wzrok mam bardzo dobry :) Miło, że pytasz :) Zastanawiam się tylko po co ta ironia z Twojej strony, nie napisałam, że psiak ze zdjęcia wygląda źle, wręcz przeciwnie, śmieszy mnie po prostu ta licytacja, kto ma bardziej umięśnionego psa
gops Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 [quote name='Vectra']lepiej mi powiedzcie , jak zrobić / czym , otworek w hilton speed , bo nie zarobie na te piłki na sznurku :evil_lol:[/QUOTE] wiertarką najprawdopodobniej .
vpassione Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Bożesz, jak ja Wam współczuje tych dylematów z żywieniem cudzych psów, tych fundamentalnych problemów, który pies ma więcej mięśni. Wytykanie sobie braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, problemy z wzrokiem.. i to ostatnio w jaki wątek się nie zajrzy. [IMG]http://bb.belgi.com.pl/wcf/images/smilies/popcorn.gif[/IMG] /w tym temacie jeszcze nie byłam, więc dzień dobry, ja tylko przelotem czytająco :) /
Agnes Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Tez bym probowala wiertarka robic dziure, pilka twarda to powinno jakos pojsc... [quote name='vpassione']Bożesz, jak ja Wam współczuje tych dylematów z żywieniem cudzych psów, tych fundamentalnych problemów, który pies ma więcej mięśni. Wytykanie sobie braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, problemy z wzrokiem.. i to ostatnio w jaki wątek się nie zajrzy.[/QUOTE] witamy na dogomanii:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
LadyS Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='BBeta']Czyli Grama można, powiedzmy "skrytykować", a pieska Twojej koleżanki nie? :diabloti:[/QUOTE] Odezwę się jako właścicielka tego pieska koleżanki evel :lol: Można go oczywiście krytykować, choć proponuję w jego wątku :diabloti: Ale za bardzo nie radzę, bo my nerwowi jesteśmy, dużo osób nas nie lubi na dogo, po co powiększać to grono :lol: [quote name='BBeta']Wzrok mam bardzo dobry :) Miło, że pytasz :) Zastanawiam się tylko po co ta ironia z Twojej strony, nie napisałam, że psiak ze zdjęcia wygląda źle, wręcz przeciwnie, śmieszy mnie po prostu ta licytacja, kto ma bardziej umięśnionego psa[/QUOTE] Evel ma ironię po mnie, szczerze się kajam :lol: A tak serio, to myślę, że to po prostu niezgodność przekonań - Unbelievable twierdzi, ze Gram jest bardziej umięśniony, a Evel, że moje małe białe, co - jeśli porównujemy po fotach, co wiele osób lubi - jest faktem ;) Ale nie jest to powód do jakichś konkretnych zagryzień wątkowych, my tam z Martyną dalej wymieniamy przydatne uwagi na wątkach i Pw i nie zamierzamy się nagle nienawidzic, nie jesteśmy dziecmi :lol: Wbrew obserwacjom obcych osób, evel i Martyna też nie beda sie nienawidzic :lol:
omry Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [COLOR=#a9a9a9]Martens, Twój staffik jest po prostu mistrzem świata.. Nie mogę się napatrzeć.[/COLOR]
xxxkaluniaxxx Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Możecie sobie "masę mięśniową" mojego psa po krytykować jak chcecie :evil_lol:
gops Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 nieszczęśliwy pies z dziś [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/855/zdjcie0415n.jpg/][IMG]http://img855.imageshack.us/img855/323/zdjcie0415n.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/zdjcie0411c.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/415/zdjcie0411c.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] koniec :evil_lol:
gops Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='BBeta']Ładnie jej w świnkach :)[/QUOTE] bardzo mocno się wyróżniają na jej sierści :) mają coś w sobie że każdy do nas tita :-o chyba przez to że są takie słodkie.
Vectra Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a ja lubie słodkie na psie :) zawsze mnie to zastanawiało , bo widziałam foty już na torach , to są "martwe" tory czy tam coś jeździ ?
Szura Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='LadyS']Powiem więcej - u wielu dogomaniaków zajmujących się bezdomniakami panuje przeświadczenie, że pieska trzeba dużo karmić, żeby był gruby i dużo przytulać i głaskać, bo to będzie dla niego lepsze niż dbanie o jego ułożenie czy figurę (a przez to i zdrowie...).[/QUOTE] No ja przeczytałam, że pieska nie kocham, bo zamiast go nosić na rączkach i pozwolić mi spać w łóżku (pies z lękiem separacyjnym), to ja go O ZGROZO szkolę. :evil_lol: Plus przeprowadzono analizę zdjęć w stylu "pies się czuje niepewnie, jest spięty" (zdjęcie jak pies był u mnie na rękach i się akurat przekręcał, pominę, że spotkanie na pewno było stresujące, pies lękowy, a tu dwa nowe psy < w tym wilczak, duży>, łącznie 4 inne psy w kawalerce - pies swoją drogą poradził sobie super mój psiak :D). Miśka w świnkach wygląda super! <3
Vectra Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Szura daj linka :diabloti: gdzie taka specjalistyczna netowa przepowiednia behawioralo szkoleniowa ? :cool3:
Szura Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Vectra, historia stara, bo sprzed ponad roku. ;) Ale "niepokoje" były wcześniej na wątku, tu post od którego zaczynają się wróżby ze zdjęć [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-W-NOWYCH-DOMACH-%29%29%29?p=15993037#post15993037"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194227-Pudelki-z-pseudohodowli-W-NOWYCH-DOMACH-%29%29%29?p=15993037#post15993037[/URL] (gdzie ja byłam zachwycona, bo pies początkowo bał się schodów itd., a na widok yorka była panika, a na fotkach był niecały miesiąc u mnie :D), wcześniej też były niepokoje, że klatka, że szkolenie, no wiadomo. ;) *jak mu kaganiec sprawiłam to w ogóle się dowiedziałam, że z niego próbuję amstaffa zrobić, a to łagodny piesek, a takie widać w komunikacji miejskiej mogą olewać przepisy :evil_lol: *
Vectra Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Wróżby ze zdjęć ? hahahaha oplułam monitor , ale to takie jest modne zauważyłam :evil_lol: idę czytać , jak się znęcasz nad pieskiem :diabloti:
Szura Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Oj na pewno nie tak, jak Gops nad Miśką, Gops jej każe ciągnąć opony i w ogóle, a przecież TO NIE BULL! :evil_lol: A jak wiadomo sporty siłowe są zarezerwowane wyłącznie dla bulli, no bo tak i już. ;)
Vectra Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Czytam to , szkoda że jadłam , bo bym się udusiła ... :evil_lol: leże i kwicze ....mistrz !!! i się obraziłam w sumie , bo tam napisane było , że TTB można wywalić z wyra , a pudelka nie ... hahaha marzycielka co TTB na pierwszych stronach faktu widziała :evil_lol: Każdy ma coś na sumieniu , ja karzę biegać tym moim małym biednym pieskom , od rana do nocy za boomerami i stać do zdjęć i ich nie szkolę :diabloti: a i jeszcze rozmnażam :diabloti: i trzymam w klatkach :diabloti: Misia jest gruba :grins: jeszcze był sparing Jax vs Gram - kto ma większe mięśnie ... :evil_lol: nic nie poprawia mi tak humoru , jak dogomania Ale kręcą mnie wróżby ze zdjęć :evil_lol: szczególnie pewna niekonsekwencja iluzji :diabloti:
gops Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Vectra']a ja lubie słodkie na psie :) zawsze mnie to zastanawiało , bo widziałam foty już na torach , to są "martwe" tory czy tam coś jeździ ?[/QUOTE] ja lubie różowe :loveu: tory są używane bardzo rzadko , są tam 4 tory obok siebie(2 już zarośniete) i 1 ciut wyżej na górce , te na górce używane codziennie 2 razy dziennie przejżdze pociąg z węglem , te na dole są używane jedne przez firme która jest obok torów i maja swoje tory które skręcają do firmy też wożą węgiel do firmy zawsze to mały wagonik jest i jedzie wolno , nigdy nic nas nie zaskoczyło , no ale i nasze psy są już nauczone co to pociąg i nawet jak zatrąbi albo skrzypi pod kołami to się nie boją,nie panikują tylko dalej wąchają trawke czy co tam właśnie robiły , obcy pies zazwyczaj się wystraszy/spanikuję. [quote name='Szura'] Miśka w świnkach wygląda super! <3[/QUOTE] dzięki [quote name='Szura'] *jak mu kaganiec sprawiłam to w ogóle się dowiedziałam, że z niego próbuję amstaffa zrobić, a to łagodny piesek, a takie widać w komunikacji miejskiej mogą olewać przepisy :evil_lol: *[/QUOTE] biedny pudelek :mad: na siłe z niego amstafa robić no , nie dobrze.:evil_lol: [quote name='Szura']Oj na pewno nie tak, jak Gops nad Miśką, Gops jej każe ciągnąć opony i w ogóle, a przecież TO NIE BULL! :evil_lol: A jak wiadomo sporty siłowe są zarezerwowane wyłącznie dla bulli, no bo tak i już. ;)[/QUOTE] tak bo dla większości bulle to już nie są psy , to powinno mieć osobną kategorie jakieś świnko-psy czy coś ;) [quote name='Vectra'] i się obraziłam w sumie , bo tam napisane było , że TTB można wywalić z wyra , a pudelka nie ... hahaha marzycielka co TTB na pierwszych stronach faktu widziała :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] a to TY nie wiedziałaś że ttb muszą spać w klatkach bo inaczej Cię zagryzą w nocy ? :lol:
Recommended Posts