brazowa1 Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Szuwarku,to maszynka-zlomem,z tepym ostrzem,ale dziekuje :loveu: Pikulina pewnie teraz troche niezadowolony z obciecia-zima wrocila.Ale tluszcz go grzeje. Quote
Betbet Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 też podnoszę wiecznego szczeniaka. on taki pocieszny Quote
Betbet Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 tak.na wiosnę, jak zelżeje ten śnieg...ekhm...no musi przcież Quote
Betbet Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 faktycznie! wiosna! Piko Piko do domuuuuuuuuuuuu!!! Quote
Betbet Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ojejaaaaaaaaa no tak cieplo pies chce do domuuuuuuu Quote
brazowa1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Piko lub Kanapa,ktorys z nich musi wyjsc na wiosne,ja to czuje. Quote
Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja bym wolala zeby wyszedl... Kanapa! i... Piko:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::):) Quote
a-markofix Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pierwsza myśl na widok Piko? Mały jest po prostu "ciapuśny" - do przytulania, pieszczotliwego tarmoszenia, zabawy... Potwierdzam powyższe wypowiedzi - to taki wieczny szczeniak Quote
akucha Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://www.allegro.pl/item333990411_piko_grubasek_nadmorski_ma_wiele_twarzy_sopot.html Trzymajcie mocno kciuki!!! Quote
Betbet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 trzymamyyyyyyyyy piko, pikusiu....piczko...no...buhahaha tzn wychodź ze schronu!!! Quote
a-markofix Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Piko czas do domu, wierzę, że ktoś na ciebie czeka... Quote
a-markofix Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Piko czemu ty jeszcze w schronie? szukaj swoich pańciów ;) Quote
Betbet Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 no własnie ja też tego nie rozumiem... gdzie te tłumy po niego Quote
akucha Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Słoneczko nasze usmiechnięte na dom czeka, w górę!!! Quote
Betbet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gdy był duży to znalazłam go w schronisku i wyglądał jakby smutek miał na pysku Taki mały taki gruby nie miał domu ani budy więc go wzieliśmy,wyadoptowalismy na i jeeeeest: Raaaaazeeeem zze swym człowiekiem Piko bury penetruje wszystkie dziury Piko bury, Piko bury, Piko bury fany jeeest. Tak bym chciała zaśpiewac niebawem. Przerobiona wersja piosenki ktora pamietam z podstawówki. ostatnio uczyłam podopiecznego. Jego wersja jest taka: Dy byl maly to znalazlem go w oludku i wylondał jak teldziesci dewenć mutków taki maly taki udy nie mial domu ani budy ...eee... no i jeees laaaaaa zeeeeeeeeem ze mom dundel buly peneluje systie dziuuulyy dundel bulyyy dundel bulyyy dundel buly fany jeeees Quote
brazowa1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 uwielbialam ta piosenke:)I wyobrazalam sobie,ze kiedys do mojego ogrodka przyjdzie bury kundel,a starzy sie zgodza. Piko,slicznotko,do gory! bedzie dobrze Piko,to Twoje ostatnie tygodnie w schronie,ja to czuje w kościach. Quote
Recommended Posts