GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ja proponuje dla poprawy humoru wziać Piździelka chociaż na kilka godzin :evil_lol: dopiero Wam się humorek poprawi :roll: zapomniałam dodać, że Fiel jest ze mną w pracy, bałam się go zostawić, choć raczej bałam się reakcji sąsiadów :roll: śmierdzi w pokoju szczeniakiem jak ludzie wchodzą dziwnie na mnie patrzą a ja się modlę żeby siedział cicho i nie wylazł spod biurka...bo oczywiście lata luzem i posikuje, nie mogę go zamknąć bo ludzie pomyślą, że syrena pożarowa się włączyła czekamy na koo :diabloti: Quote
Wyjątek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :turn-l: GameBoy napisał(a): zapomniałam dodać, że Fiel jest ze mną w pracy, bałam się go zostawić, choć raczej bałam się reakcji sąsiadów :roll: śmierdzi w pokoju szczeniakiem jak ludzie wchodzą dziwnie na mnie patrzą a ja się modlę żeby siedział cicho i nie wylazł spod biurka...bo oczywiście lata luzem i posikuje, nie mogę go zamknąć bo ludzie pomyślą, że syrena pożarowa się włączyła czekamy na koo :diabloti: :mdleje: Quote
Isadora7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 majqa napisał(a):Właśnie wycieram łzy...Dzięki GameBoy, poprawiłaś mi nastrój na resztę dnia...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powinnam wyrazić współczucie no ale nie sposób, poprostu nie sposób...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to witaj w klubie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: GameBoy może ja ci mojego jamola podrzucę:lol::lol::lol: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 no kurcze a co mialam z nim zrobic? musialam zabrać jełopka ze soba:roll: wzielam mu pluszowa fretke do zabawy - jest wieksza od niego i ja morduje za yuką Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie miałam ale ...może nikt nie poczuje:diabloti: Mały wczoraj opanował super technikę picia wody, nie chce pić ze swojej miski bo przeciez woda Hexy jest lepsza, wiec wlazi w miske wszystkimi lapami , wode ma po szyje, przechyla lekko glowe i pije, wylazi caly mokry i biega po chacie jak piorun....a co ciotka posprzata:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 GameBoy litości wykupiłam cały zapas pieluch na Marymoncie :lol::lol::lol::lol: Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Zdecydowanie mi też się lepiej pracuje, jak sobie o Fidelku poczytam;) Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 to ostatnia historia opcja z wskakiwaniem na lozko odchodzi metr od lozka - bierze rozbieg, 20 cm od lozka wykonuje obicie i spada na pysk 2 cm od lozka :shocked!:z glosnym lup!,wstaje otrzepuje sie - warczy na lozko :cool1: i albo powtorka albo biegnie szukac na podlodze czegos na czym moglby odreagowac zlosc :eviltong: kot pluszak cokolwiek byleby wbic zebiska :eviltong: Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aż mi się zachciewa szczeniaka, ale Staś sadysta, by go zamęczył. Quote
Wyjątek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 jesoooooo, on jest niesamowity!!!:lying::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 może któraś ciotka się skusi??:eviltong: dziś o 18 idziemy z wizytą :cool3: Quote
Wyjątek Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 a ja bym sie skusila :D gdyby niw to ze po operacji jestem to owszem :D Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Fidelek wrócił ze mną do domu, jutro o 11 jedziemy sprawdzic nastepny domek ludzie nie chcieli kastrowac wiec sie zabralam bo nie bylo o czym debatowac - nie bede sie pozniej z nimi ganiala jak przyjdzie czas kastracji Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Nie mogę odnaleźć wątku, a Jozina z budowy już wyadoptowałaś? Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ludzie fajni i dobrzy ale ....wlasnie skoro jest jakies ale to uwazam, ze to nie ma sensu :shake: Fidelek robi sie coraz bardziej przytulasty:loveu: znaczy dalej piłuje gębę ale jak się przytula to gryzie w 76% przypadków a nie 100 jak wczesniej :evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ocelot napisał(a):Nie mogę odnaleźć wątku, a Jozina z budowy już wyadoptowałaś? tak, kilka dni temu, Waldek jest w dziale juz w nowym domu Quote
ocelot Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 To i Fidelkowi nowy domek znajdziesz. Kurcze mnie szczeniory rozwalają na łopatki, chociaż przy glutach najwięcej roboty:diabloti: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 domki stoja w kolejce po taka slicznioche, trzeba tylko sprawdzac i szukac najlepszego :eviltong: Quote
Isadora7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 GameBoy napisał(a):[...ciach...] Fidelek robi sie coraz bardziej przytulasty:loveu: znaczy dalej piłuje gębę ale jak się przytula to gryzie w 76% przypadków a nie 100 jak wczesniej :evil_lol: :errrr::-D:laugh2_2::sweetCyb::roflt: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 kurczę możecie mnie bić przyznaję się nie lubię małych psów i Fidelek jest wstrętny ale taki uroczy - raz dwa kranie serce :loveu: Quote
Isadora7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 GameBoy napisał(a):kurczę możecie mnie bić przyznaję się nie lubię małych psów i Fidelek jest wstrętny ale taki uroczy - raz dwa kranie serce :loveu: Taaa, yhmmm , noooo a świstak zawija swoje sreberka, a GameBoy nie lubi małych piesków :roflt: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie lubie - slowo, nie tyle, ze nie nawet szczeniorów dzieki ktorym mam wybrzuszone panele ale tak ogolnie :oops: Quote
GameBoy Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Fidelek jest u siebie!!!! mieszka zaraz obok, zdjecia beda, umowa podpisana, ludzie bardzo fajni, mlode malzenstwo, dzieci brak, Fidelek bedzie mial 70 metrow dla siebie, pracuja niedluzej niz 8 godzin - wszystko wypytalam, wszedzie zajrzalam, oni zakochani porwali Fidelka :loveu: prosze o zmiane tematu i przeniesienie do innego dzialu Quote
Recommended Posts