Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja proponuje dla poprawy humoru wziać Piździelka chociaż na kilka godzin :evil_lol: dopiero Wam się humorek poprawi :roll:

zapomniałam dodać, że Fiel jest ze mną w pracy, bałam się go zostawić, choć raczej bałam się reakcji sąsiadów :roll:

śmierdzi w pokoju szczeniakiem jak ludzie wchodzą dziwnie na mnie patrzą a ja się modlę żeby siedział cicho i nie wylazł spod biurka...bo oczywiście lata luzem i posikuje, nie mogę go zamknąć bo ludzie pomyślą, że syrena pożarowa się włączyła

czekamy na koo :diabloti:

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:turn-l:

GameBoy napisał(a):

zapomniałam dodać, że Fiel jest ze mną w pracy, bałam się go zostawić, choć raczej bałam się reakcji sąsiadów :roll:

śmierdzi w pokoju szczeniakiem jak ludzie wchodzą dziwnie na mnie patrzą a ja się modlę żeby siedział cicho i nie wylazł spod biurka...bo oczywiście lata luzem i posikuje, nie mogę go zamknąć bo ludzie pomyślą, że syrena pożarowa się włączyła

czekamy na koo :diabloti:

:mdleje:

Posted

majqa napisał(a):
Właśnie wycieram łzy...Dzięki GameBoy, poprawiłaś mi nastrój na resztę dnia...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powinnam wyrazić współczucie no ale nie sposób, poprostu nie sposób...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No to witaj w klubie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

GameBoy może ja ci mojego jamola podrzucę:lol::lol::lol:

Posted

nie miałam ale ...może nikt nie poczuje:diabloti:
Mały wczoraj opanował super technikę picia wody, nie chce pić ze swojej miski bo przeciez woda Hexy jest lepsza, wiec wlazi w miske wszystkimi lapami , wode ma po szyje, przechyla lekko glowe i pije, wylazi caly mokry i biega po chacie jak piorun....a co ciotka posprzata:evil_lol:

Posted

to ostatnia historia opcja z wskakiwaniem na lozko
odchodzi metr od lozka - bierze rozbieg, 20 cm od lozka wykonuje obicie i spada na pysk 2 cm od lozka :shocked!:z glosnym lup!,wstaje otrzepuje sie - warczy na lozko :cool1: i albo powtorka albo biegnie szukac na podlodze czegos na czym moglby odreagowac zlosc :eviltong: kot pluszak cokolwiek byleby wbic zebiska :eviltong:

Posted

Fidelek wrócił ze mną do domu, jutro o 11 jedziemy sprawdzic nastepny domek

ludzie nie chcieli kastrowac wiec sie zabralam bo nie bylo o czym debatowac - nie bede sie pozniej z nimi ganiala jak przyjdzie czas kastracji

Posted

ludzie fajni i dobrzy ale ....wlasnie skoro jest jakies ale to uwazam, ze to nie ma sensu :shake:

Fidelek robi sie coraz bardziej przytulasty:loveu: znaczy dalej piłuje gębę ale jak się przytula to gryzie w 76% przypadków a nie 100 jak wczesniej :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
[...ciach...]
Fidelek robi sie coraz bardziej przytulasty:loveu: znaczy dalej piłuje gębę ale jak się przytula to gryzie w 76% przypadków a nie 100 jak wczesniej :evil_lol:

:errrr::-D:laugh2_2::sweetCyb::roflt:

Posted

GameBoy napisał(a):
kurczę możecie mnie bić przyznaję się nie lubię małych psów i Fidelek jest wstrętny ale taki uroczy - raz dwa kranie serce :loveu:

Taaa, yhmmm , noooo a świstak zawija swoje sreberka, a GameBoy nie lubi małych piesków
:roflt:

Posted

Fidelek jest u siebie!!!! mieszka zaraz obok, zdjecia beda, umowa podpisana, ludzie bardzo fajni, mlode malzenstwo, dzieci brak, Fidelek bedzie mial 70 metrow dla siebie, pracuja niedluzej niz 8 godzin - wszystko wypytalam, wszedzie zajrzalam, oni zakochani porwali Fidelka :loveu:

prosze o zmiane tematu i przeniesienie do innego dzialu