Tola Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Klara; juz najwyzszy czas na własny domek... Quote
AZ-IWONA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Klara uśmiechnij się do wszystkich, może te jedyne oczy cię wypatrzą. :loveu: Quote
Ulka18 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Sunieczko, domku szuka sie na pierwszej stronie dogomanii. Quote
Czaka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Do takiej pięknoty musi uśmiechnąć się szczęście Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Romek-Zamość napisał(a):Do takiej pięknoty musi uśmiechnąć się szczęście ...więc niech to szczęście się nie ociąga! :mad: Quote
agusiazet Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Klarunia się przypomina!!! Czy to już powiew wakacji, że adopcje zmalały prawie do zera!!! Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 agusiazet napisał(a):Klarunia się przypomina!!! Czy to już powiew wakacji, że adopcje zmalały prawie do zera!!! Niestety, chyba tak... Quote
Murka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Trochę dzisiejszych igraszek Klary ;) Aport ulubionej zabawki Klary ;) cdn. Quote
Tola Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Dokonujesz Murka cudów, Klara coraz piekniejsza:loveu: Ile radosci w tych oczach:loveu: A jeszcze niedawno to było skulone nieszczęście. Tylko gdzie domek:roll: Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Allegro Klary jakoś niespecjalnie. Wejść nawet sporo, ale bez przesady. Odezwu, niestety, żadnego. Ja to chyba nie mam dobrej ręki do ogłoszeń:( Quote
Murka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Romek, dzięki! agusiazet, wpisz w tytule "sunia owczarek niemiecki". To zawsze pomaga, bo dużo ludzi wpisuje w wyszkiwarkę nazwę rasy, np. owczarek niemiecki ;) Quote
agusiazet Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Sterylizacja, bo Ty dopilnujesz, ale ktoś inny - nie wiadomo! Jaki to koszt i czy byłby ktoś chętny się dołożyć? Quote
Murka Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Aha, cioteczki, można już chyba będzie zaszczepić Klarę, przynajmniej przeciwko wściekliźnie. Skończyła już brać leki. Co Wy na to?? I jeszcze sprawa antykoncepcji. Jak na razie Klara nie miała cieczki, ale można się jej spodziewać w każdym momencie... Sterylizacja to będzie spory koszt, bo duża psina, ale pomyślałam o zastrzyku hormonalnym (50 zł lepszy, 20 zł bardziej inwazyjny) :roll: Quote
jogi Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Murka niech cię Pan Bóg broni:mad: Nie ma mniej lub bardziej inwazyjnych zastrzyków. To gówno zawsze, prędzej czy później powoduje ropomacicze!!!!!!!!!! A 50zł to już jest 1/3 strylki Quote
agusiazet Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Czyli fachowa siła weterynaryjna też jest za sterylką. A na Allegro pojawił się 1 obserwator:) Quote
majqa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wyłącznie sterylka. Zastrzyk jest rodzajem łatwizny ale obróci się przeciw suni wcześniej niż później. Quote
jogi Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 a poza tym, od chętnego można wziąć zwrot kosztów sterylizacji, więc nie trzeba na to kolejnych pieniędzy. Ja zawsze biorę i wtedy wiem, że psiak bedzie miał dobrze. Za dużą sukę czy psa biorę 200zł, a mniejsze 100zł. Psiak idzie wysterylizowany, odrobaczony, odpchlony więc z full serwisem I Każdy pies ode mnie znajduje dom. Więc się da;) Bo nie sztuką jest znaleźć byle jaki dom, tylko ten wspaniały. Jak ktoś z łaski bierze, to nigdy nie poszanuje, a zapłaci tylko ten, któremu będzie zależeć Quote
Murka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ja też jestem za sterylką, tylko kto zapłaci TERAZ za zabieg? Bo Klara jest wciąż zadłużona, obecnie na ponad 200 zł :shake: A sunię trzeba jeszcze zaszczepić. Nie jest jeszcze spłacony dług po poprzedniczce Klary... Quote
jogi Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 za zabieg u nas nie musisz teraz płacić. wysterylizowana znajdzie dom duzo szybciej, to raz, a zapłaci przyszły opiekun i to bedzie warunek adopcji "zwrot kosztów sterylizacji", to dwa Szczepienie może poczekać (przyszły opiekun sobie to zrobi) i tak przed sterylką nie powinno sie szczepić, ani tak do miesiąca po Quote
Recommended Posts