Jump to content
Dogomania

ONkowata sunia Lara- jednego dnia straciła wszystko Teraz ma wspaniały dom:)

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokonujesz Murka cudów, Klara coraz piekniejsza:loveu:
Ile radosci w tych oczach:loveu: A jeszcze niedawno to było skulone nieszczęście.
Tylko gdzie domek:roll:

Posted

Romek, dzięki!

agusiazet, wpisz w tytule "sunia owczarek niemiecki". To zawsze pomaga, bo dużo ludzi wpisuje w wyszkiwarkę nazwę rasy, np. owczarek niemiecki ;)

Posted

Aha, cioteczki, można już chyba będzie zaszczepić Klarę, przynajmniej przeciwko wściekliźnie. Skończyła już brać leki. Co Wy na to??

I jeszcze sprawa antykoncepcji. Jak na razie Klara nie miała cieczki, ale można się jej spodziewać w każdym momencie... Sterylizacja to będzie spory koszt, bo duża psina, ale pomyślałam o zastrzyku hormonalnym (50 zł lepszy, 20 zł bardziej inwazyjny) :roll:

Posted

Murka niech cię Pan Bóg broni:mad:
Nie ma mniej lub bardziej inwazyjnych zastrzyków. To gówno zawsze, prędzej czy później powoduje ropomacicze!!!!!!!!!!
A 50zł to już jest 1/3 strylki

Posted

a poza tym, od chętnego można wziąć zwrot kosztów sterylizacji, więc nie trzeba na to kolejnych pieniędzy.
Ja zawsze biorę i wtedy wiem, że psiak bedzie miał dobrze. Za dużą sukę czy psa biorę 200zł, a mniejsze 100zł. Psiak idzie wysterylizowany, odrobaczony, odpchlony więc z full serwisem
I Każdy pies ode mnie znajduje dom.
Więc się da;) Bo nie sztuką jest znaleźć byle jaki dom, tylko ten wspaniały.
Jak ktoś z łaski bierze, to nigdy nie poszanuje, a zapłaci tylko ten, któremu będzie zależeć

Posted

Ja też jestem za sterylką, tylko kto zapłaci TERAZ za zabieg? Bo Klara jest wciąż zadłużona, obecnie na ponad 200 zł :shake: A sunię trzeba jeszcze zaszczepić.
Nie jest jeszcze spłacony dług po poprzedniczce Klary...

Posted

za zabieg u nas nie musisz teraz płacić.
wysterylizowana znajdzie dom duzo szybciej, to raz, a zapłaci przyszły opiekun i to bedzie warunek adopcji "zwrot kosztów sterylizacji", to dwa
Szczepienie może poczekać (przyszły opiekun sobie to zrobi) i tak przed sterylką nie powinno sie szczepić, ani tak do miesiąca po