Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Oczywiscie trzymam kciuki za grzywaczki na jutrzejszej wystawie !!!!
A w szczegolnosci za Gruce z Hazardem ,Heroinka:loveu: , Dafisia
Magusie i Toffcia i Jolke z Ciupkiem!!!!!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='onka']a czemu wszystkie Sub-Divaki są Sub Divo a Twój Toffik maga Sub-O -Divo?[/QUOTE]

Hmm... tak jest w katalogu :hmmmm: - moze dlatego za ja zglaszam tak jak mam w papierach a inni tak jak sie mówi... :hmmmm: :lol:

Posted

Toffi gotowy :grins:
za godzine wyjazd :smokin:
jak wstalam bylo -20 st :bad-word:
a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:

Posted

[quote name='maga18']Toffi gotowy :grins:
za godzine wyjazd :smokin:
jak wstalam bylo -20 st :bad-word:
a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:[/quote]

Maga- spojrzyj dobrze na termometr:crazyeye:może to - 10 a nie 0.:lol:

Posted

No to my nie mamy takiego szczęścia:evil_lol:, nadal -21 stopni czyli zimowa zima:cool3:, tylko problem z psiowym siuśkaniem:placz:. Kesi na spacerek idzie ubrana na cebulkę:lol:, tylko jej bucików brak:placz:, a za zachodnią granicą takie śliczne są buciki:placz:

Posted

[B]Gruca, Maga, Jolka[/B] trzymam kciuki za udane występy :multi: :multi:

Ale najbardziej życzę szczęśliwego dojazdu i powrotu do domciu :loveu:

A u nas -17 stopni w słoneczku :crazyeye: :placz: . Rano psy sie poprzewracały, nie zdążyły sie nawet załatwić i teraz mi tu bąki :oops: koło nosa sadzą. :angryy: Muszę z nimi po kolei powychodzić.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)[/FONT]

Posted

[quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)[/FONT][/quote]
No,no Emeczko:lol:- coś mi to pachnie feriami:cool3:, a ja -buuuu:placz:, nie dość żę w domku, a nie na wystawce to jeszcze świątek piątek w pracy do późnych godzin nocnych:angryy:. No to czekamy na Wasz powrót i zasypanie foteczkami:lol:

Posted

Słuchajcie przepraszam, że tak pózno, ale wszystkim którzy dzis zmagajasię na ringach życzę powodzenia. Szczególnie trzymam kciuki za Asię Grucę i jej psy. Wszystkim zwyciężcom odrazu z góry gratuluję serdecznie.

Posted

[B]PSY
kl.młodzieży[/B]
ADVOCAT Black Dragon - dosk
Ciupek - dosk IV
AVENEN Kokietka Sub Divo - dosk III
ELITE SUNSHINE von Helmundin nb
Hazard z GAngu Łysych - dosk I, Zw.Mł, NJwR
RAFFI Rossini - nb
WINICJUSZ Sub Divo - dosk II

[B]kl.pośrednia[/B]
Sasquechanna DEDUR - nb
OZINEK Rossini - nb
VENI OTELLO Sub - O - Divo - dosk I, CWC

[B]kl.owtarta [/B]
DON JUAN z Lubuskiej Wsi - dosk II
NOBEL Sub Divo - dosk I, CWC

[B]kl.champ.[/B]
[B]CODY z Chaliparku - dosk I, CWC, NPwR, BOB[/B]

[B]SUKI
kl.szczeniąt[/B]
BATIDA DE COCO Sub Divo - WO II
BELLE CHOUX CHOOX Sub Divo - WO I

[B]kl.mlodziezy[/B]
HARRIET z Gangu Łysych - dosk I, Zw.Mł
Heroina z GAngu Lysych - nb

[B]kl.pośrednia[/B]
Grzywacz CORVETTE - dosk I, CWC
TIFANY DE MARES Sub Divo - dosk II

[B]kl.otwarta[/B]
DINA Chrustowianki - dosk III
E-SEXY Pastoral - dosk I, CWC, NSwR
ŁENDI Rossini - dosk II
Sasquehanna FASCYNACJA ZIKKURAT - nb

[B]kl.champ.[/B]
WENWDA Sasquehanna - nb
Dafne z GAngu Łysych - dosk I, CWC

Posted

Gratulacje dla zwycięzców! Maga 18 - wyprzedziłaś mnie o kilka minut, ale ja dowiedziałem się tylko o Codym i Sexy, która dziś skończyła championat - ogromne gratulacje dla Romki i jak się okazuje mój doping nie był jednak spóżniony:lol:.
No i oczywiście gratulacje dla Gangu Lysych za Zw.Mł. i dla Toffie za CWC ( bo to piesek, któremu też kibicuję):lol:
Pozdrawiam wszystkich:lol:

Posted

Gruca :cool2:- miot H świetnie sobie radzi:loveu:.
Dlaczego nie chwalisz się maluszkami:shake:, a takie śliczności widac na stronce:loveu:
Maga- gratulacje:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:, a Mileczka to co:mad:- w domu siedzi:mad:.
Jolka :lol:- nabiera szlifu chłopaczek, już nie mogę się doczekać Katowic:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...