resuruss Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Oczywiscie trzymam kciuki za grzywaczki na jutrzejszej wystawie !!!! A w szczegolnosci za Gruce z Hazardem ,Heroinka:loveu: , Dafisia Magusie i Toffcia i Jolke z Ciupkiem!!!!!
Ilona Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Życze wszystkim powodzenia na jutrzejszej wystawie :lol:
Germanika Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Trochę zimno,ale sądzę,że jutro będzie gorąca atmosfera.Udanych jutrzejszych występów!!!
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='onka']a czemu wszystkie Sub-Divaki są Sub Divo a Twój Toffik maga Sub-O -Divo?[/QUOTE] Hmm... tak jest w katalogu :hmmmm: - moze dlatego za ja zglaszam tak jak mam w papierach a inni tak jak sie mówi... :hmmmm: :lol:
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Toffi gotowy :grins: za godzine wyjazd :smokin: jak wstalam bylo -20 st :bad-word: a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Powodzenia:bigok::bigok::bigok:. U nas też słoneczko ale - 21 stopni:evil_lol:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='maga18']Toffi gotowy :grins: za godzine wyjazd :smokin: jak wstalam bylo -20 st :bad-word: a teraz slonce wychodzi :cool2: i jest juz blisko zera :sweetCyb:[/quote] Maga- spojrzyj dobrze na termometr:crazyeye:może to - 10 a nie 0.:lol:
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 nie nie zero :) a blisko zera :) -5 st jest teraz :) a o 7 bylo -20 :diabloti:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 No to my nie mamy takiego szczęścia:evil_lol:, nadal -21 stopni czyli zimowa zima:cool3:, tylko problem z psiowym siuśkaniem:placz:. Kesi na spacerek idzie ubrana na cebulkę:lol:, tylko jej bucików brak:placz:, a za zachodnią granicą takie śliczne są buciki:placz:
AnkaW Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [B]Gruca, Maga, Jolka[/B] trzymam kciuki za udane występy :multi: :multi: Ale najbardziej życzę szczęśliwego dojazdu i powrotu do domciu :loveu: A u nas -17 stopni w słoneczku :crazyeye: :placz: . Rano psy sie poprzewracały, nie zdążyły sie nawet załatwić i teraz mi tu bąki :oops: koło nosa sadzą. :angryy: Muszę z nimi po kolei powychodzić.
Em-ka Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)[/FONT]
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 [quote name='Em-ka'][FONT=Comic Sans MS]Dzień dobry Wszystkim! udało mi się dzisiaj zasiąść przed komputerem i..... życzę Wam powodzenia na dzisiejszych ringach (mam nadzieję, że ogrzewanych)!!!!! jestem dosyć daleko od domku i u nas pogoda jest wspaniała - prawdziwa zima - dochodzi do - 25 stopni C! jest pięknie - spacery, sanki, narty, kuligi, przejażdzki konne i sporo fotek! ale nie ukrywam, że tęsknię za Wami i informacjami z ringów! Pozdrawiam!!!!;)[/FONT][/quote] No,no Emeczko:lol:- coś mi to pachnie feriami:cool3:, a ja -buuuu:placz:, nie dość żę w domku, a nie na wystawce to jeszcze świątek piątek w pracy do późnych godzin nocnych:angryy:. No to czekamy na Wasz powrót i zasypanie foteczkami:lol:
Donio Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 SEXY! SEXY! :multi::multi::multi: Kurczę, tylko czy nie za póżno na ten mój doping?
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Nie ma przecieków z wystawy:handy::niewiem:
miniaga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Słuchajcie przepraszam, że tak pózno, ale wszystkim którzy dzis zmagajasię na ringach życzę powodzenia. Szczególnie trzymam kciuki za Asię Grucę i jej psy. Wszystkim zwyciężcom odrazu z góry gratuluję serdecznie.
maga18 Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [B]PSY kl.młodzieży[/B] ADVOCAT Black Dragon - dosk Ciupek - dosk IV AVENEN Kokietka Sub Divo - dosk III ELITE SUNSHINE von Helmundin nb Hazard z GAngu Łysych - dosk I, Zw.Mł, NJwR RAFFI Rossini - nb WINICJUSZ Sub Divo - dosk II [B]kl.pośrednia[/B] Sasquechanna DEDUR - nb OZINEK Rossini - nb VENI OTELLO Sub - O - Divo - dosk I, CWC [B]kl.owtarta [/B] DON JUAN z Lubuskiej Wsi - dosk II NOBEL Sub Divo - dosk I, CWC [B]kl.champ.[/B] [B]CODY z Chaliparku - dosk I, CWC, NPwR, BOB[/B] [B]SUKI kl.szczeniąt[/B] BATIDA DE COCO Sub Divo - WO II BELLE CHOUX CHOOX Sub Divo - WO I [B]kl.mlodziezy[/B] HARRIET z Gangu Łysych - dosk I, Zw.Mł Heroina z GAngu Lysych - nb [B]kl.pośrednia[/B] Grzywacz CORVETTE - dosk I, CWC TIFANY DE MARES Sub Divo - dosk II [B]kl.otwarta[/B] DINA Chrustowianki - dosk III E-SEXY Pastoral - dosk I, CWC, NSwR ŁENDI Rossini - dosk II Sasquehanna FASCYNACJA ZIKKURAT - nb [B]kl.champ.[/B] WENWDA Sasquehanna - nb Dafne z GAngu Łysych - dosk I, CWC
miniaga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [SIZE=6][COLOR=red]Gruca!!!!!! gratulacje!!!! Ogromnie się cieszę!!!! [/COLOR][/SIZE]
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Gratuluję pięknych wyników :multi::multi::cool2::cool2::BIG::BIG::BIG:
Donio Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Gratulacje dla zwycięzców! Maga 18 - wyprzedziłaś mnie o kilka minut, ale ja dowiedziałem się tylko o Codym i Sexy, która dziś skończyła championat - ogromne gratulacje dla Romki i jak się okazuje mój doping nie był jednak spóżniony:lol:. No i oczywiście gratulacje dla Gangu Lysych za Zw.Mł. i dla Toffie za CWC ( bo to piesek, któremu też kibicuję):lol: Pozdrawiam wszystkich:lol:
Iwona Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Gruca :cool2:- miot H świetnie sobie radzi:loveu:. Dlaczego nie chwalisz się maluszkami:shake:, a takie śliczności widac na stronce:loveu: Maga- gratulacje:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:, a Mileczka to co:mad:- w domu siedzi:mad:. Jolka :lol:- nabiera szlifu chłopaczek, już nie mogę się doczekać Katowic:multi:
Ilona Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [B][SIZE=3]Gratuluje wyników !![/SIZE]:laola: :laola: :laola: [/B]
Donio Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Maga 18, swoją drogą jesteś niesamowita. Dzięki za pełne wyniki:lol:
Recommended Posts