macsow1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ale cudeńka:):) małe liski są śliczne. RESS gratuluje wykonania tak ślicznych foteczek :):) juz sie znamy, wiec i moze moj pasztecik bedzie mial jakies Twoje fotencje ??:):):loveu: było naprawde miło oby czesciej
Nesjanna Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Śnieżynka'][SIZE=1]Stawka ilościowa na poznań :)[/SIZE] [SIZE=1][FONT=TimesNewRomanPSMT]Psy:[/FONT][/SIZE] [SIZE=1][FONT=TimesNewRomanPSMT]szczeni[FONT=TimesNewRomanPSMT]ą[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t 4 KAIR Nesjana [/FONT][/FONT][/SIZE] [SIZE=1]m[FONT=TimesNewRomanPSMT]ł[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]odzie[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ż[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]y 7[/FONT][/SIZE] [SIZE=1]po[FONT=TimesNewRomanPSMT]ś[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rednia 3[/FONT][/SIZE] [SIZE=1]1. Fido Figlarny Ogonek[/SIZE] [SIZE=1]otwarta 8 HOKKAIDO Helvetius [/SIZE] [SIZE=1][FONT=TimesNewRomanPSMT]championów 4[/FONT][/SIZE][LEFT] [LEFT] [SIZE=1]Suki:[/SIZE] [SIZE=1]szczeni[FONT=TimesNewRomanPSMT]ą[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t 9 KIMBERLEY Nesjana [/FONT][/SIZE] [SIZE=1]m[FONT=TimesNewRomanPSMT]ł[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]odzie[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ż[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]y 12[/FONT][/SIZE] [SIZE=1]po[FONT=TimesNewRomanPSMT]ś[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rednia 4[/FONT][/SIZE] [SIZE=1]otwarta 4 ECRU Nesjana [/SIZE] [SIZE=1][FONT=TimesNewRomanPSMT]championów 4[/FONT][/SIZE] [SIZE=1][FONT=TimesNewRomanPSMT]weteranów 1[/FONT][/SIZE][/LEFT] [SIZE=1]Może dopiszecie kto co wystawia :)[/SIZE] [/LEFT] [/quote] z mojej strony już :) Zdjęcia z Zabrza - wssssssspppppaaaaaniiiaaaaałłłłeeeee !!!!! - dzięki kocham takie fotki :loveu:
maga18 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 poprawiłam psy Laluni :) Psy: szczeniąt 4 1. KAIR Nesjana 2. Tokay Mojito Sua Sponte młodzieży 7 1. Aston Martin Gattaca 2. VALENTINO Favonius pośrednia 3 1. Fido Figlarny Ogonek otwarta 8 1. HOKKAIDO Helvetius 2. Inżynier Raj dla Zwierząt championów 4 Suki: szczeniąt 9 1. KIMBERLEY Nesjana 2. K"ICY Motylek Biały młodzieży 12 1. Aprilia Pearl Gattaca 2. VIVA ESPANA Favonius 3. Sasquehanna Wróżka 4. Sasquehanna Red Wine Zikkurat 5. Lemoniadka z Gangu Łysych pośrednia 4 1. Kopciuszek z Gangu Łysych otwarta 4 1. ECRU Nesjana championów 4 weteranów 1
lalunia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 mam stresora przed poznaniem odzwyczaiłam się i kiwusek pierwszy raz i to na takiej głebokiej wodzie
Fenyloetyloamina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pośrednia - Kopciuszek z Gangu Łysych :diabloti:
malaSilky Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 My z Silky sie tez zglosilysmy [ Lemoniadka z Gangu Lysych] w mlodziezy [suczkach];)
anna1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Gratulacje !!! nawet nie wiedzialam ze teraz jakies wystawki byly :)))) praca , praca i i jeszcze raz praca:) uffffff
flashka-g Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='lalunia']mam stresora przed poznaniem odzwyczaiłam się i kiwusek pierwszy raz i to na takiej głebokiej wodzie[/quote] no kochana ale jaki to duet bedzie:eviltong::razz:;) nic sie nie boj:diabloti:
ajcka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gratki dla wszystkich! Piękne fotki.Szczególnie te spoza ringu. :loveu:Dla Molly! A i ja sie zgłosiłam z Keri choć łapa jeszcze nie zdrowa i nadal kuleje trochę.Mam nadzieje ze do wystawy kontuzje przestanie sie odzywać.:roll:
Natalia:) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Psy: szczeniąt 4 1. KAIR Nesjana 2. Tokay Mojito Sua Sponte młodzieży 7 1. Aston Martin Gattaca 2. VALENTINO Favonius pośrednia 3 1. Fido Figlarny Ogonek otwarta 8 1. HOKKAIDO Helvetius 2. Inżynier Raj dla Zwierząt 3. Hossa Vija MICHELL'IN SUPRISE championów 4 Suki: szczeniąt 9 1. KIMBERLEY Nesjana 2. K"ICY Motylek Biały młodzieży 12 1. Aprilia Pearl Gattaca 2. VIVA ESPANA Favonius 3. Sasquehanna Wróżka 4. Sasquehanna Red Wine Zikkurat 5. Lemoniadka z Gangu Łysych pośrednia 4 1. Kopciuszek z Gangu Łysych otwarta 4 1. ECRU Nesjana championów 4 weteranów 1
anna1 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jak zawsze powody do radości : :)))))) [B]Klubowa Wystawa IX - Wijchen , Holandia 21.10.2007, sedzia dhr. R . Doedijns (Nl)[/B] Madeira Sua Sponte - exc.!, CAC, BOS, Club Winner i ukończony Ch. Holandii BOB dla jej pierwszego malzonka - Zholesk Arrigo; Sutter Home Sua Sponte dosk. 1 w kl. posredniej wszytskich gzywek 39; czekam na pelne wyniki to beda na grzywaczach.pl; na zdjeciu Arrigo i Mandy [url]http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/Arrigo-Mandy21-10-2007.jpg[/url]
resuruss Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Madeira sliczna sunia - pamietam ją ze Swiatowki :loveu: Gratulacje Aniu :multi:
anna1 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 dzieki:loveu: szkoda ze Shandor tylko exc 1 ale CAC jest tam 1 na plec no i chlopak podobno niezle fikal albo konia robil:) a tam trzeba chodzic i wszelkie nieposluszenstwa koncza sie zwykle ocena bdb nawet jak masz zw. swiata :) hahahahhh Shendor- Sutter Home [IMG]http://www.suasponte2.republika.pl/clubmatchWijchen%20059.jpg[/IMG]
flashka-g Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A ja wlasnie wrocialm z wystawy z Barcelony i z Perpighan:) Stawke i jakies fotki wkleje pozniej:) Ale mysle ze mozemy spokojnie z naszymi grzywkami podbijac tamtejsze ringi;)
Nesjanna Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ania - ogromne gratulacje !!!!! :loveu: flashka-g -super -czekamy na wyniki i fotki a Tobie jak poszło ??
Viris Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mam pytanko, to dla mnie dość ważne. Kto się wybiera do Włocławka na listopadową krajówkę 9 gr?
Dzidtka_Gl Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='flashka-g']A ja wlasnie wrocialm z wystawy z Barcelony i z Perpighan:) Stawke i jakies fotki wkleje pozniej:) Ale mysle ze mozemy spokojnie z naszymi grzywkami podbijac tamtejsze ringi;)[/quote] a mogę prosić o stawke lhasa ;) [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
flashka-g Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Nesjanka']Ania - ogromne gratulacje !!!!! :loveu: flashka-g -super -czekamy na wyniki i fotki a Tobie jak poszło ??[/quote] Ja wystawialam Siberiany razem ze swoja znajoma z Majorki. W sobote z psem w posredniej 1 ex, z championem 3/5, w niedziele dwa razy druga. Ale w niedziele zgarnelismy BOG w Francji tak wiec sobie odbilismy:) W sobote w Hiszpani BOB Patience della Castafiore:loveu: Bardzo sie ciesze ze poznalam Terese:) spotkamy sie jeszcze razem za miesiac na wystawie w Alicante. Dzidia postaram sie stawke zdobyc;)
Recommended Posts