<Ramzeska> Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witam, jade pierwszy raz na wystawę z moją grzywką i chciałabym dowiedzieć sie coś o Panu TOmaszu Borkowskim. Jakim jest sędzią i czego wymaga na co zwraca szczególna uwagę. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Może znacie skład piesków w klasie szczeniąt na wystawę w Poznaniu.
Agama Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Pan Borkowski przede wszystkim hoduje grzywacze i zna sie na nich znakomicie-bardzo mily na ringu:lol::lol::lol:
Śnieżynka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 <Ramzeska>;8434766 napisał(a):Witam, jade pierwszy raz na wystawę z moją grzywką i chciałabym dowiedzieć sie coś o Panu TOmaszu Borkowskim. Jakim jest sędzią i czego wymaga na co zwraca szczególna uwagę. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Może znacie skład piesków w klasie szczeniąt na wystawę w Poznaniu. Ramzeska tutaj masz nasza liste http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7924076&postcount=12773 :) napisz jak się Twój grzywek nazywa to go dopiszemy :)
<Ramzeska> Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mój szczeniaczek nazywa sie Bombel Catani Dzieki
Nesjanna Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 dopisuję co wiem (w tym moje): KIELCE PSY Szczeniaki: 1. Tokay Mojito Sua Sponte Młodzież: 1. Elvis z Chmielnik 2. KARAT Pastoral 3. KINGSTON Pastoral 4. VINCENT Favonius Pośrednia: 1. Boss Crazy Dog 2. Fido Figlarny Ogonek Otwarta: 1. Barnaba Dwie Tęcze 2. Inżynier Raj dla Zwierząt 3. Cedric Dwie Tęcze 4. HOKKAIDO Helvetius - wł. Agnieszka Okrasa Championy: SUKI: Szczeniaki: 1. K'ICY Motylek Biały 2. KIMBERLEY Nesjana - wł. Agnieszka Okrasa / Dorota Pacholczak Młodzież: 1. CARMEN Wiatr Pustyni 2. VIVA ESPANA Favonius 3. Sasquehanna FCI WRÓŻKA Pośrednia: 1. Jagódka z Gangu Łysych 2. SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat Otwarta: Championy: 1. Judith z Jasné hvězdy 2. Sasquehanna ALEJKA - wł. Agnieszka Okrasa TYLE :)
Śnieżynka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a ja przypominam staweczke na Poznań :) może ktoś jeszcze jakiegos psiurka dopisze :) Stawka ilościowa na Poznań 10 - 11. 11. 2007:smile: Sędzia: Tomasz Borkowski, godzina 10:00 Psy: szczeniąt 4 1. Bombel Catani 2. KAIR Nesjana 3. Kingston Pastoral 4. TOKAY MOJITO Sua Sponte młodzieży 7 1. ASTON MARTIN Gattaca 2. BODYGUARD Black Dragon 3. VALENTINO Favonius pośrednia 3 1. 2. FIDO Figlarny Ogonek 3. otwarta 8 1. HOKKAIDO Helvetius 2. INŻYNIER Raj dla Zwierząt 3. Hossa Vija MICHELL'IN SUPRISE championów 4 Suki: szczeniąt 9 1. KIMBERLEY Nesjana 2. K"ICY Motylek Biały młodzieży 12 1. APRILIA PEARL Gattaca 2. VIVA ESPANA Favonius 3. Sasquehanna WRÓŻKA 4. Sasquehanna Red Wine Zikkurat 5. LEMONIADKA z Gangu Lysych 6. VODKA MARTINI Sakladir 7. CORRIDA Wiatr Pustyni pośrednia 4 1. KOPCIUSZEK z Gangu Łysych otwarta 4 1. ECRU Nesjana championów 4 weteranów 1 Może dopiszecie kto jeszcze wystawia :smile:
Śnieżynka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 KIELCE 17-18.11.2007 Sędzia: Krystyna Szulc PSY Szczeniaki: 1. Tokay Mojito Sua Sponte Młodzież: 1. Elvis z Chmielnik 2. KARAT Pastoral 3. KINGSTON Pastoral 4. VINCENT Favonius Pośrednia: 1. Boss Crazy Dog 2. Fido Figlarny Ogonek Otwarta: 1. Barnaba Dwie Tęcze 2. Inżynier Raj dla Zwierząt 3. Cedric Dwie Tęcze 4. HOKKAIDO Helvetius - wł. Agnieszka Okrasa Championy: SUKI: Szczeniaki: 1. K'ICY Motylek Biały 2. KIMBERLEY Nesjana - wł. Agnieszka Okrasa / Dorota Pacholczak Młodzież: 1. CARMEN Wiatr Pustyni 2. CORRIDA Wiatr Pustyni 3. VIVA ESPANA Favonius 4. Sasquehanna FCI WRÓŻKA 5. SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat Pośrednia: 1. Jagódka z Gangu Łysych Otwarta: Championy: 1. Judith z Jasné hvězdy 2. Sasquehanna ALEJKA - wł. Agnieszka Okrasa Poprawka SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat w młodzieży, mój błąd....
Nesjanna Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 laluchna - a ja pooglądałam stronkę - śśśśśśLLLLIIICCCZZZNA :loveu::loveu:
maga18 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witam wszystkich serdecznie i od razu przekazuję radosną dla mnie informację od Madzi. Toffi na Słowacji w Nitrze, u słowackiego sędziego, w konkurencji ze słowackimi psami zdobył CAC-a pokonując Kima Pupo- Haichi, Carlo Prague Limit i Family Song`s Voodoo. Na porównaniu dostał res.Caciba. Cacib - Oliver Modry Kvet. Skończyliśmy championat Słowacji. mama Magdy
lalunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
flashka-g Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 maga18 napisał(a):Witam wszystkich serdecznie i od razu przekazuję radosną dla mnie informację od Madzi. Toffi na Słowacji w Nitrze, u słowackiego sędziego, w konkurencji ze słowackimi psami zdobył CAC-a pokonując Kima Pupo- Haichi, Carlo Prague Limit i Family Song`s Voodoo. Na porównaniu dostał res.Caciba. Cacib - Oliver Modry Kvet. Skończyliśmy championat Słowacji. mama Magdy Oliver:roll: Brawo dla Toffinia:loveu:
miniaga Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ja dostałam rano smska od Madzi i ta wiadomość optymistycznie nastawiła mnie do dzisiejszego dnia. Madzi gratulację ogromne - Championat Słowacji to duże osiągnięcie. Stawki bardzo liczne, sędziowie bardzo przywiązani do Czeskich i Słowackich psów. Bardzo bardzo się cieszę.
Light of Shin-Ra Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wielkie gratulacje dla Magi i Toffika. Championat Słowacji to naprawdę duży sukces bo tam nie ma wystaw z jednym grzywkiem w klasie czy na całej wystawie a do tego wiadomo jakie mają preferencje. Tofii jest piękny i napewno na ten championat zasługuje.Przy tym wygrał z pięknymi psami. Ja siedząc w grzywkach już się jednego nauczyłam, nie każdy tytuł jest tyle samo wart i ważne jest też kogo się pokonało na ringu, bo pokonać byle jakiego psa to żaden zaszczyt.
anna1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Maga- gratulacje !!!! zwlaszcza w takiej stawce w klasie a i na caciba w tej stawce porownawczej zasluzyl bez dwoch zdan :cool3: ale pewnych rzeczy sie nie przeskoczy; moja tequila wiem ze byla rowniez ale niestety tym razem nic nie zrozumialam z czeskich smsów :lol: wiem ze w.o. i jakies cos finalowe ale co konkretnie to nie wiem; maga wroci to napisze wyniki dokladne:) grunt ze przestala kulec na swoja pierwsza wystawke, uffff
resuruss Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Brawo Madzia !!!!!!!!Brawo Tofik!!!!:multi::multi::multi:
Nesjanna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 przyłączam się do wszystkich GRATULACJI :loveu::loveu: Tofii :bigcool::bigcool::terazpol::terazpol::terazpol::terazpol:
maga18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 wrocilam :grins: dziekuje za gratulacje :buzi: szczerze mowiac ja juz zwatpilam czy skonczymy tego Ch.Sło, bo ostatnio to res.CAC`e stamtad przywozilismy :roll: ale tym razem nas docenili :) Toffi rozpoczal championat CAC`em i res.CACIB`em i zakonczyl CAC`em i res.CACIB`em :) Tutaj pelne wyniki: http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_041107Nitra.htm Sedzia - Róbert Kanás (SK) - bardzo ostro posedziował :evil_lol: i jest bardzo przystojny :loveu::lol: Mała Sua Sponte - Tequila - wybitnie obiecujaca I/2 - swietnie sie wystawia :angel: - sedzia ustawil suczki na lokatach, wiec nie wiem czmu na nahaci nie ma napisanych miejsc w klasie szczeniat :roll: na finalach szczeniaków nie zostalam... to nie wiem nic wiecej... i zdjecia Toffika
Recommended Posts