anna1 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dzieki Maga :) no wlansie nie wiedzialm czemu takie cos na nahaci, bo wiem ze mala byla na finalach; wystawia sie fajnie bo dziewczyny trenuja agility i mala tez i niezle sobie radzi(oprocz kulawej lapy ale juz przeszlo:) )
Ilka21 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 oj jak ja się cieszę,że za to agility się nie wzięłam bo Keri i Tequila przez to kuleją a tak przynajmniej Molly nie cierpi
Dada Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Gratulacje! Toffik i Tequila :multi::angel::klacz:
flashka-g Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 zaraz zaraz.. a to nie Roberta Kanasa Skye Terrier wygral BIS? czy po prostu nie w jego rekach a tylko jego hodowli? Bo skoro on sedziowal grzywacze to juz nic nie rozumiem:roll::???:
maga18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nie wiem co BIS wygralo, ale te sky teriery co sa w katalogu, a są 2 to jeden jest z hodowli P.Kananas Roberta a wł. to Krisova Martina
Ilka21 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nawet jeśli te psy zasługiwały na to to nie ładnie to wygląda:shake:
Śnieżynka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 a ja coś mam Kielce :) pies, szczeniąt - TOKAY MOJITO Sua Sponte pies, młodzieży - KARAT Pastoral VINCENT Favonius KINGSTON Pastoral HOSSA-VIJA VERACRUS SALVE GALLILEO Sub-O-Divo ELVIS z Chmielnik CIRRO Wiatr Pustyni LORENZO Pastoral pies, pośrednia - BOSS Crazy Dog FIDO Figlarny Ogonek OUDI Super Ciapki Sasquehanna (FCI) ZŁOTY WIEK pies, otwarta - BARNABA Dwie Tęcze JASON z Jasne hvezdy CEDRIC Dwie Tęcze INŻYNIER Raj dla Zwierząt HOKKAIDO Helvetius (FCI) pies, championów - CYPISEK z Gangu Łysych IDEALISTA Germanika suka, szczeniąt - K'ICY Motylek Biały KIMBERLEY Nesjana SLAWIA z Jastrzębiej Góry suka, młodzieży - SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat VIVA ESPANA Favonius FANTA z Bajki CORRIDA Wiatr Pustyni CARMEN Wiatry Pustyni Sasquehanna (FCI) WRÓŻKA suka, pośrednia - IMPREZKA z Gangu Łysych JAGÓDKA z Gangu Łysych LAVAZZA Super Ciapki TILIA Lavandula VALAQUENTA Germanika suka, otwarta - Sasquehanna (FCI) MAKUTRA GRACJA Słodkie Marzenie SASQUEHANNA RED-HOT Zikkurat HAPPY Amitycja BRYTNEJ Motylek Biały SAUVIGNON Sua Sponte Sasquehanna (FCI) BOGATKA BLANCA Motylek Biały FINEZJA z Jastrzębiej Góry suka, championów - Sasquehanna (FCI) ALEJKA E-SEXY Pastoral JUDITH z Jasne hvezdy suka, weteranów - Sasquehanna GERMANIKA
resuruss Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 O super !Dzieki Sniezynka!!!Zobacze kilka nowych psiaków ,których nie znam :multi:
flashka-g Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 maga18 napisał(a):nie wiem co BIS wygralo, ale te sky teriery co sa w katalogu, a są 2 to jeden jest z hodowli P.Kananas Roberta a wł. to Krisova Martina Moje zdziwienie stad ze znajoma mi powiedziala ze Skye Kanasa wygral BIS.. dlatego tak myslalam jak to mozliwe:roll:;)
flashka-g Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Nesjanka napisał(a):no to wiśta wio do Poznania :p ja takze za godzine wyruszam na pociąg:cool3: do zobaczyska jutro;)
Ilka21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja jadę pociągiem i o 9.35 :shake:jestem dopiero w Poznaniu. Dziewczyny jakby co opóźniajcie sędziowanie jak mnie nie będzie:razz:
maga18 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :crazyeye: we Wrocku o 9:35???????????????????????? :shocked!:
resuruss Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Ilka21']Ja jadę pociągiem i o 9.35 :shake:jestem dopiero we Wrocławiu. Dziewczyny jakby co opóźniajcie sędziowanie jak mnie nie będzie:razz: Maryjo!!!!Ilka cobys czasam do Wrocka nie pojechała!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czytaj: POZNAN!!!!!;) Hale są naprzeciwko dworca ,wiec spoko zdązysz ;)
Ilka21 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Oj Poznań ja wogóle jestem zakręcona jak fajerwerek bo maiłam kompa popsutego i jak gdzieś neta dorwałam to 1000 spraw na raz załatwiałam.Na topiku z Poznaniem napisałam prośbę o transport na Kielce więc poprosty jestem the best. Ale spokojnie bilety w dobrą stronę kupione:evil_lol:
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Trzymam kciuki !!!!! Oraz pierwszy mały przeciek : Valentino Favonius Zw.Młodziezy!!!!!:multi::multi::multi: Max Magi II lokata !!!!!:multi::multi::multi: Wielkie gratulacje
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Poznan 2007: Psy Klasa szczeniąt: 1.Tokay Mojito Sua Sponte 2.Kair Nesjana 3.Kingston Pastoral 4 .Bombel Catani Klasa młodziezy: 1.Valentino Favonius ZW.MŁ 2.Aston Martin Gatacca 3.Monte Christo Amitycja 4.Bodyguard Black Dragon ( Lokatowa 4 ,a teraz reszta stawki ) 5.Hossa Vija Veracrus Salve 6.Lorenco Pastoral 7.Rus Foreva Dandelion Klasa posrednia 1.Jona Gold z Gangu Łysych 2.Edison Eve Bler 3.Fido Figlarny Ogonek Klasa otwarta 1.Gremlin Gucio Casidy 2.Hokkaido Helvetius 3.Inzynier Raj dla Zwierząt ( dalej nie znam lokat wiec sama stawka) 4.Adam Bos Bohemia 5.Focus z Gangu Łysych 6.Harry Amitycja 7.Hossa-Vija Michelin Surprice 8.Paganini Raj dla Zwierząt Klasa Championow: 1.Idealista Germanika 2.Cypisek z Gangu Łysych 3.Alfy-Filip Rodinna Pouta 4.Dziewierz Sasquahanna CACIB DLA GREMLINA GUCIA CASIDY RES CACIB DLA HOKKAIDO HELVETIUS Wielkie gratulacje dla wszystkich :multi::multi::multi::multi: (PS.JESLI SIE GDZIES POMYLIŁAM TO Z GORY PRZEPRASZAM )
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Suczki: Na razie puppisie i młodziez ,bo jeszcze biega reszta Szczeniaki: 1.Naomi z Gangu Łysych :multi: 2.Starlight Casidy 3.K'Icy Motylek Biały 4.Apriori Vip Zara Load Star (znam 4 lokaty ) 5.Awangarda Raoingold 6.Brewia Catani 7.Kimberly Nesjana 8.Kokaina Pastoral 9.Oksana z Gangu Łysych Klasa młodziezy 1.Tutti Frutti Next Germanika 2.Vodka Martini Sakladir 3.Jamaika Pastoral 4.Aprilla Pearl Gattaca ( poza lokatami alfabetycznie) 5.Corrida Wiatry Pustyni 6.Inka Chrustowianki 7.Lemoniadka z Gangu łysych 8.Rus Foreva Grelfi Fir Nort 9. Red Wine Zikkurat 10.Viola Buggy Nights 11.Viva Espana Favonius 12.Wrozka Sasquahanna Gratulacje dla wszystkich :multi::multi::multi:
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Suczki cd Posrednia 1.Imprezka z Gangu Łysych 3 2.Kopciuszek z Gangu Łysych nieobecna 3.Fantastic Kashmir Lovely Lady 2 4.Valaquenta Germanika V1 Otwarta: 1.Ecru Nesjana 2 2.Finezja z Jastrzebiej Góry 3 3.Perspektywa Germanika nieobecna 4.Red Hot Zikkurat V1,CACIB NDSwR Championki 1.Grzywacz Corwette 4 2.E Sexy Pastoral 2 3.Orla Germanika 1,res Cacib 4.Veronica Rossa Thea 3 Weteran 1.Sasquehanna Germanika Najlepszy Weteran w rasie na razie staweczka ,zaraz uzupełnie;)
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Najlepsze szczenię : Naomi z Gangu Łysych - gratulacje Asiu BoB Junior :Tutti Frutti Next Germanika - gratulacje NDSwR Sasquehanna Red Hot Zikkurat - gratulacje NDPwR ,BoB Gremlin Gusio Casidy Gratulacje dla hodowczyni i włascicielki :loveu:
Silky Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 : Na razie puppisie i młodziez ,bo jeszcze biega reszta Klasa młodziezy 1.Tutti Frutti Next Germanika 2.Vodka Martini Sakladir 3.Jamaika Pastoral 4.Aprilla Pearl Gattaca ( poza lokatami alfabetycznie) 5.Corrida Wiatry Pustyni 6.Inka Chrustowianki 7.Lemoniadka z Gangu łysych 8.Rus Foreva Grelfi Fir Nort 9. Red Wine Zikkurat 10.Viola Buggy Nights 11.Viva Espana Favonius 12.Wrozka Sasquahanna Gratulacje dla wszystkich :multi::multi::multi: Czy to są już wyniki z Poznania dzisiaj czyli z soboty?
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Tak ,z dziasiaj .Na razie tylko miejsca lokatowe.Całosc bedzie uzupełniona jak wystawiający wrocą do domów ;)
Silky Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 W wypadku suczek z nłodzieży taka kolejność jak jest podana w tym słupku?
resuruss Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cztery miejsca lokatowe są w kolejnosci ,pozostałe alfabetycznie.
Silky Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czekam na wieści która była Lemoniadka z Gangu Łysych.
Recommended Posts