AnkaW Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Uuuu Ress a ja myślałam że Pasiak gdzieś w szczeniaczkach wystartował a ja nie wiedziałam :roll: Miniaga muszę powiedzieć że z tą blondynką na rękach wyglądasz super :lol:, lepiej Ci pasuje niż ten brunecik ;)
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 to ja może wstawię parę zdjęć. Niestety aparat na hali nie psisał się zupełnie, więc zdjęć jest parę : KAIR Nesjana Ilona i Gerard (Bodygard Black Dragon) Kasia z synkiem, który był w nią wpatrzony na ringu jak w obrazek. Cud miód..
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 i jeszcze raz Kairek Klasa pośrednia JONA GOLD z Gangu Łysych: Klasa otwarta: Całuski i bziaczki od Goblina ( ja też dostałam.... ah...)
AnkaW Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Miniaga - aparat na hali spisał się całkiem dobrze ;) - dzięki za zdjęcia:lol:
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cd klasy otwartej i zwycięzca klasy puszcza oczko wszystkim dogomaniakom oraz zwycięzca i wujek Hokaido: i dwie pierwsze lokaty klasy otwartej:
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Porównanie Psy: Najlepszy Dorosły w Rasie: Volcano Negro Sub-O-Divo
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 I wszystkie z porównania: Jona Gold z Gangu Łysych, Edelkrich Nesjana,Volcano Negro Sub-O-Divo Jona Gold:
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='AnkaW']Miniaga - aparat na hali spisał się całkiem dobrze ;) - dzięki za zdjęcia:lol: Dzięki.Starałam się.
AnkaW Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 O ranyy :crazyeye: po tej śliskiej podłodze biegaliście :cool3:, wszyscy wrócili z kompletem zębów???:diabloti: Musiało być fajnie :p
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja nie biegałam, ale tarzałam się po podłodze robiąc zdięcia. Zębów nie straciłam, ale dorobiłam się ładnego oczka w rajstopach.....hAHAHAH Zdjęć suczek mam mało, wiec lecimy klasa szczeniąt lokata 1 Klasa młodzieży: Molly i Sisi (Wróżka Sasquahanna) Perla Selena Shadow White I moja favorytka Red Wine Zikuratt: Zdjęcia nie oddają całego jej roku, bo aparat cienki, ale suczka bardzo ładnie zbudowana, ładnie się pokazywała. i Wróżka Sasquahanna Lokata 1, Bob Junior. Sisi poczyniła ogromne postępny Nie miała żadnej tremy o czuła się na ringu pewnie.
Nesjanna Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Aga - fajne zdjęcia - dzięki ja nie zrobiłam ani jednego - no bo jak ..........
Ilka21 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja właśnie niedawno wrociłam z wystawy bo żeśmy zabalowały u Molki i Dady - dziewczyny bardzo dziękuję za mile spędzony czas:loveu: Jeszcze raz gratuluję wszystkim:multi:
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 I jeszcze jedna suczka - MBG KLASA OTWARTA: Ecru Nesjana
miniaga Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 I Linda z Jasnej Hvezdy- klasa posrednia lok I, CWC, NDSwR, BOB, BOG I jeszcze parę z porównania:
resuruss Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 :iloveyou:Super foteczki!!!! Dzisiaj dwa grzywacze staneły na podium :multi: Sen Next Germanika ZW.Mł BoB Junior ,BOB ,III BOG Gratulacje dla własicieli :multi: Gratulacje rowniez dla E- Sexi Pastoral w Roztocku ukonczyła Championat Niemiec !!!:multi:
Donio Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='anna1']suki kl szceniat Sasquehanna Wrozka http://i2.photobucket.com/albums/y41/suasponte/l28.jpg i to tyle:) Chciałbym przypomnieć zdjęcie z tego samego ringu z wystawy wiosennej 31.03.2007r.
Light of Shin-Ra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gratulacje dla wygranych.:multi: Miniaga zdjęcia super, czyżbyś robiła Ress konkurencję, popieram, nie ma to jak zdrowe współzawodnictwo a dla nas więcej fotek :lol:. A wogóle to podziwiam, jak można biegać po takiej podłodze albo psa porządnie ustawić.
Deirdre Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nie wiem czy kogoś zainteresuje stawka Grzywków w obcych krajach? Ale myśle że foty grzywcowe zawsze mile widziane.Zdjęcia niestety średniej jakości bo w pawilonie jak tradycja nakazuje światło do bani a ring hektarowy i te maleństwa biegały po przeciwnej stronie niz stałam.... :oops: MADRYT 06.10.2007 CAC klasa otwarta suk: DESDEMONA Della Castafiore klasa championów suk: ch. PATIENCE Della Castafiore - CAC, najlepsza w rasie, 2 w grupie IX klasa młodzieży suk: TRAVIATA De Chin en Solfa Desdemona i Patience (rodzone siostry) (Desdemona w czerwonej obroży i smyczy) Traviata
Deirdre Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 I Patience na podium czyli najlepsze psy grupy IX niesamowicie te grzywce z Della Castafiore drobniutkie!
Nesjanna Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Deirdre - zdjęcia SUPER wysłałam ci priv:loveu:
anna1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gratki :))))))) ja czekam na dokladne wyniki z Aradu; wiem tyle ze Secret Pokaz Klase 2x CACIB i Secret Rodowe Złoto tez 2x CACIB ale co BOB to jeszcze nie wiem :loveu:
resuruss Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Deirdre!! Super foteczki !!!!!:multi::multi::multi:.Jak dla mnie jakosc bombowa :loveu: Pati to jedna z moich ulubionych suczek :loveu:Bardzo załuje ,ze nie zobaczyłam jej na swiatowce :shake: Anna 1 Przekaz gratulacje Secretom :multi:
Deirdre Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Nesjanka']Deirdre - zdjęcia SUPER wysłałam ci priv:loveu: odpowiedzialam, i dziękuje:) Ress - Patience wygłaskałam w imeniu wszystkich polskich grzywomaniaków :D, mała jest niesamowita, zgrabna i ładnie się rusza. TZN ładnie się rusza jak na moje mało wycwiczone wystawowo-grzywcowo oko! Foty średnie bo światło do bani, ja NIGDY nie uzywam flesza no i na tych fotach z daleka widać jednak kaszkę, bądź co badź używłam ISO 1600 no i nic sie z tym nie da zrobic.... Ale psy widac dobrze i to się liczy :D BTW - w wielu krajach są zwyczaje, takie nie bardzo, że miotowi daje się imiona na rózne litery, zaledwie z jakąś myśla przewodnia? Np, nazwiska znanych ludzi, albo nazwy kwiatkow? Tak robia w Hiszpanii co głupie nieslychanie bo trudniej spamietac i skojarzyc czy psy to rodzenstwo czy nie....
Recommended Posts