Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Uuuu Ress a ja myślałam że Pasiak gdzieś w szczeniaczkach wystartował a ja nie wiedziałam :roll:

Miniaga muszę powiedzieć że z tą blondynką na rękach wyglądasz super :lol:, lepiej Ci pasuje niż ten brunecik ;)

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to ja może wstawię parę zdjęć. Niestety aparat na hali nie psisał się zupełnie, więc zdjęć jest parę :

KAIR Nesjana

Ilona i Gerard (Bodygard Black Dragon)

Kasia z synkiem, który był w nią wpatrzony na ringu jak w obrazek. Cud miód..

Posted

O ranyy :crazyeye: po tej śliskiej podłodze biegaliście :cool3:, wszyscy wrócili z kompletem zębów???:diabloti: Musiało być fajnie :p

Posted

Ja nie biegałam, ale tarzałam się po podłodze robiąc zdięcia. Zębów nie straciłam, ale dorobiłam się ładnego oczka w rajstopach.....hAHAHAH

Zdjęć suczek mam mało, wiec lecimy
klasa szczeniąt lokata 1

Klasa młodzieży:
Molly i Sisi (Wróżka Sasquahanna)
Perla Selena Shadow White

I moja favorytka
Red Wine Zikuratt:

Zdjęcia nie oddają całego jej roku, bo aparat cienki, ale suczka bardzo ładnie zbudowana, ładnie się pokazywała.

i Wróżka Sasquahanna Lokata 1, Bob Junior. Sisi poczyniła ogromne postępny Nie miała żadnej tremy o czuła się na ringu pewnie.

Posted

Ja właśnie niedawno wrociłam z wystawy bo żeśmy zabalowały u Molki i Dady - dziewczyny bardzo dziękuję za mile spędzony czas:loveu:

Jeszcze raz gratuluję wszystkim:multi:

Posted

:iloveyou:Super foteczki!!!!
Dzisiaj dwa grzywacze staneły na podium :multi:

Sen Next Germanika ZW.Mł BoB Junior ,BOB ,III BOG
Gratulacje dla własicieli :multi:

Gratulacje rowniez dla E- Sexi Pastoral w Roztocku ukonczyła Championat Niemiec !!!:multi:

Posted

Gratulacje dla wygranych.:multi:

Miniaga zdjęcia super, czyżbyś robiła Ress konkurencję, popieram, nie ma to jak zdrowe współzawodnictwo a dla nas więcej fotek :lol:.

A wogóle to podziwiam, jak można biegać po takiej podłodze albo psa porządnie ustawić.

Posted

Nie wiem czy kogoś zainteresuje stawka Grzywków w obcych krajach? Ale myśle że foty grzywcowe zawsze mile widziane.Zdjęcia niestety średniej jakości bo w pawilonie jak tradycja nakazuje światło do bani a ring hektarowy i te maleństwa biegały po przeciwnej stronie niz stałam.... :oops:

MADRYT 06.10.2007 CAC

klasa otwarta suk: DESDEMONA Della Castafiore
klasa championów suk: ch. PATIENCE Della Castafiore - CAC, najlepsza w rasie, 2 w grupie IX
klasa młodzieży suk: TRAVIATA De Chin en Solfa

Desdemona i Patience (rodzone siostry) (Desdemona w czerwonej obroży i smyczy)

Traviata

Posted

Gratki :)))))))
ja czekam na dokladne wyniki z Aradu; wiem tyle ze Secret Pokaz Klase 2x CACIB i Secret Rodowe Złoto tez 2x CACIB ale co BOB to jeszcze nie wiem :loveu:

Posted

Deirdre!! Super foteczki !!!!!:multi::multi::multi:.Jak dla mnie jakosc bombowa :loveu:
Pati to jedna z moich ulubionych suczek :loveu:Bardzo załuje ,ze nie zobaczyłam jej na swiatowce :shake:

Anna 1 Przekaz gratulacje Secretom :multi:

Posted

[quote name='Nesjanka']Deirdre - zdjęcia SUPER
wysłałam ci priv:loveu:

odpowiedzialam, i dziękuje:)

Ress - Patience wygłaskałam w imeniu wszystkich polskich grzywomaniaków :D, mała jest niesamowita, zgrabna i ładnie się rusza. TZN ładnie się rusza jak na moje mało wycwiczone wystawowo-grzywcowo oko!
Foty średnie bo światło do bani, ja NIGDY nie uzywam flesza no i na tych fotach z daleka widać jednak kaszkę, bądź co badź używłam ISO 1600 no i nic sie z tym nie da zrobic.... Ale psy widac dobrze i to się liczy :D

BTW - w wielu krajach są zwyczaje, takie nie bardzo, że miotowi daje się imiona na rózne litery, zaledwie z jakąś myśla przewodnia? Np, nazwiska znanych ludzi, albo nazwy kwiatkow? Tak robia w Hiszpanii co głupie nieslychanie bo trudniej spamietac i skojarzyc czy psy to rodzenstwo czy nie....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...