Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ress:
Gdzie pierdoła!! On jest piękny, boski, cudowny. A jaki piękny by szczeniolek był po bułeczce i Siwulcu :loveu: ojej będa mi się maluchy śnić w nocy :evil_lol:

Posted

[quote name='Weronisia & Jokkusia']a ja mam pytanie : gdzie można kupić zapinki do numerków na wystawy z grzywaczem ????[/quote]

Ja kupiłam jeden na swoiatowce od włochow ,a jeden na allegro .

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=1][COLOR=black]Ania1 [/COLOR][/SIZE]gratuluje!!! wszystkie tytuły Białego jak najbardziej zasłużone[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=red][SIZE=1][COLOR=#000000]Rita i Cofcia śliczne dziewczyny:loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]Napi ma piękną szyje i w ogóle wypiękniał:)[/SIZE]

[SIZE=1]Res, Miniaga Wam również ogromnie [/SIZE][SIZE=3][COLOR=red]gratuluje [/COLOR][COLOR=red]sukcesów [/COLOR][SIZE=1][COLOR=black]piękne psy to i super wyniki:multi: [/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

[B][COLOR=red]ANIA1 TOBIE GRATULOWAŁAM NA ZYWO[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]WIELKA BUŹKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]I DZIEKUJĘ SERDECZNIE ŻE MOGŁAM SIĘ Z TOBĄ ZABRAC [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=black]odespałam wystawe wczoraj od 16 do dzis 6 rano ha ha[/COLOR]
[COLOR=black]teraz Inowrocław -trzymajcie kciuki :)[/COLOR]

Posted

[quote name='resuruss']Pomęczam Was jeszcze :diabloti:

[IMG]http://img159.imageshack.us/img159/2200/dsc08917dc4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/9320/dsc08932vt0.jpg[/IMG]

[IMG]http://img159.imageshack.us/img159/3748/dsc09000nf6.jpg[/IMG]

Siwiec spanikowany u ciotki Marcik :evil_lol:

[IMG]http://img159.imageshack.us/img159/7623/dsc09001xr4.jpg[/IMG][/quote]
Resuruss jeszcze pare wystaw z taka bandą jak patka i Netka i mizganie cioci Marcika i Swiec przyzwyczai się :cool3:pod koniec wystawy nawet jemu sie to podobało:evil_lol:

Posted

[B][COLOR=red]NESJANKO ECRI JEST PIEKNA TOBIE TEŻ GRATULUJE !!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]JA TAK NA RATY ALE CHYBA JESZCZE JESTEM NIEPRZYTOMNA [/COLOR][/B]

Posted

No ja tez laluniu juz odespalam:) wreszcie:) a teraz do pracy;
dzieki Cyga :) zdzwonimy sie bo trzeba brac Cori w obroty hahaah:diabloti:

Posted

Lonka!!!No pod koniec chciał sie wyluzowac :evil_lol: On ma dni ,ze idzie ,a dni ,ze nie idzie - w Bytomiu chyba było za ciepło i duszno i jakis taki zwiędły był ,potem jak przenieslismy sie i było juz chłodniej odzył.
Jeszcze raz gratulacje dla Neci :loveu:

Posted

[CENTER][COLOR=DarkRed][I][B]Witam serdecznie. Chciałabym zaprosić Was do odwiedzenia mojego bazarku. Oferuję tam prześliczne ringówki dla ozdóbek.[/B][/I]
[I][B]Dochód na psiaki w schronisku w Mielcu. Zapraszam serdecznie - link w podpisie.[/B][/I][/COLOR]

[COLOR=DarkOrchid][I][B]A co do wystaw konkretniej to możliwe że znowu uda mi się zrobić kilka zdjęć i dla Was, prawdopodobnie będę w Inowrocławiu. Tym razem na szczęście już bez adopcji żadnego grzywaczka. Pozdrawiam.[/B][/I][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='resuruss']Lonka!!!No pod koniec chciał sie wyluzowac :evil_lol: On ma dni ,ze idzie ,a dni ,ze nie idzie - w Bytomiu chyba było za ciepło i duszno i jakis taki zwiędły był ,potem jak przenieslismy sie i było juz chłodniej odzył.
Jeszcze raz gratulacje dla Neci :loveu:[/quote]Dziekuje slicznie:buzi:Nastepnym razem to Pake zamykam w klatce,zaklejam buzie:eviltong:a sama będę mizgać Siwca z Jagodka.:loveu:

Posted

sh maniak, czyli dziewczyna z ostatniego zdjęcia ??? przepraszam za moją nie wiedzę (bo to nie ignorancja) ale ja tam w grzywki aż tak bardzo nie chce wnikać bo u Was bywa tak samo miło jak w innych rasach nie będę wgłębiać się w szczególy :) w każdym razie ja to ta panna z nadmiarem kilogramów co w Opolu w sobote miała dość i pytała o trase na Częstochowe ( do hotelu) bo chłopaki zostawali (jak się okazało może 30min dłużej) a jak wiemy kobiety mają gorsza orientacje w terenie ;)

Posted

Nio dawno Cię tu nie było:eviltong:
Pozdrowienia od Jagódki, Która dziś u weta pokazała że nauki ciotki Marty nie poszły w las i stała jak zahipnotyzowana:loveu:

Posted

[quote name='Dzidtka']sh maniak, czyli dziewczyna z ostatniego zdjęcia ??? przepraszam za moją nie wiedzę (bo to nie ignorancja) ale ja tam w grzywki aż tak bardzo nie chce wnikać bo u Was bywa tak samo miło jak w innych rasach nie będę wgłębiać się w szczególy :) w każdym razie ja to ta panna z nadmiarem kilogramów co w Opolu w sobote miała dość i pytała o trase na Częstochowe ( do hotelu) bo chłopaki zostawali (jak się okazało może 30min dłużej) a jak wiemy kobiety mają gorsza orientacje w terenie ;)[/quote]

Tak to ja na tej super focie, zabije zamorduje udusze ta sis :mad: :diabloti:
Kojarze kojarze , hi :diabloti:

No widzisz Aga, nie ma to jak ciotka Marcik, czuła troskliwa :eviltong:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']szkoda ze nie zostajesz do niedzieli ...[/quote]

to szkoda ze ty do nas nie przyjedziesz w sobote:diabloti: bo ja sie wybieram z Martusia:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...