Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donio napisał(a):
Cody przepiękny, nienaganny, znakomicie przez wystawcę przygotowany i wystawiony. Opłacało się godzinę czekać (bo takie mniej więcej było opóżnienie na tym ringu), żeby go zobaczyć.
.

no ten jak cos powie to ja sama nie wiem: smiac sie, plakac, wlosy ze lba rwac czy ki czort???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
a w ogole to mam propozycje: a paszedl Ty na epsy. Byl tam?Podoba sie mu tam?TO PASZEDL:mad: :mad: :mad:
Cody taki przepiekny jak wąski szeroki:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: i tez warto czekac i caly dzien, zeby waskiego w ringu zobaczyc!!!Nr 1 all hendlers in Poland:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No tak bo trzeba kibicowac tylko ludziom z tego forum.. zapomnialem..:mad:
Wystawa bardzo mi sie podobała i Cody był rewelacyjny.. jest naprawde zadbany.. i stoi jak zamurowany.
Anna1 dziekuje :) banerek to zasluga Ewelinki :)

Posted

A ty Mascow szto????
slepyj???na łoczy Ci sje rzuciła????czy kak???
zadbanyj DA,stoit kak zamurowanyj-DA, prezentowanyj-toże da, ale eta wsio:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ale u Cjebja racja jest. SP Elke Pepper mówiła: sukces to 1 trjecja psa, a 2/3 hendler. Widzjelimy tera w Lesznie:loveu: :loveu:

Posted

macsow1 napisał(a):
Wystawa bardzo mi sie podobała i Cody był rewelacyjny.. jest naprawde zadbany.. i stoi jak zamurowany.

a tam juz moja .....ladny piesio to i ladny banerek;)

Posted

Ja się cieszę,że nie mam takich problemów a Sticz ma już kolegę tylko,że bez pieczątki w uchu ,bo psiak szukał dobrego domku w którym będzie kochany ,więc kontakt dostałam ja bo mam miękkie serce i oczywiście maleństwo przygarnełam i śpi właśnie na moich kolanach wraz ze Sticzem.Są tacy mali ,że mieszczą się spokojnie.Dla mnie liczy się radość jaką daje psiak całej naszej rodzinie i za to kocham te szkraby.I mam nadzieję,że mimo tych problemów o których się naczytałam Wy też kochacie swoje psiaki bez względu na to czy wygrają czy też nie.Napewno przyjadę do Olsztyna na wystawę jeśli będą jakieś grzywki i mam nadzieję,że atmosfera będzie dużo lepsza niż tu na wątku wystawy.I będę podziwiać wszystkie psiaki.:loveu:

Posted

macsow1 napisał(a):

ej a ty sie chyba pozegnales z tym forum no nie ?

nie nie trzeba

ale te panie to sa dziwne , bo i daly popis we wroclawiu , w nowej rudzie , teraz no i Bog jeden raczyw wiedzec gdzie jeszcze:lol:

orsini :B-fly::ylsuper:

Posted

No co ty my wogóle nie kochamy swoich psów! A już te które przegrywają to wogóle usypiamy. Co będą nam czas zabierać - rozpychają się w łóżku. Człowiek wstaje połamany, siada do śniadania a tu mu się intruz na kolana pcha, idzie zalać kawę a tu śniadania już nie ma:mad: Potem takie to biega po całym domu i jeszcze się pieszczot domaga - jak nie popycha łapką to ślini buziaka. Jak tu kochać takie cholery!!!

Posted

a w ogole to mam propozycje: a paszedl Ty na epsy. Byl tam?Podoba sie mu tam?TO PASZEDL:mad: :mad: :mad:

Rozwaliłaś mnie Orsini. Dobre!!!
Piotrze nie to że do ciebie takie słowa, ale przyznasz, że tekst rewelka!

Posted

Właśnie jak się czyta takie teksty to czasem skrada się zwątpienie ,czy Wam chodzi o miłość do rasy ,czy o coś innego.Mnie się niesmacznie zrobiło jak to poczytałam.Bo na innych wątkach ślicznie piszecie o swoich pupilach,a tu taka rywalizacja nagle.Wcześniej nie czytałam tego wątka bo mnie on nie dotycza,ale coś mnie podkusiło.A jeśli chodzi o e-psy to znalazłam tamto forum jak już byłam na dogomani.Zresztą mam dość własnych problemów i nie będę już więcej wypowiadać się na ten temat.Moim zdaniem jak ktoś jest nerwowy to jego nerwy czuje też jego bardzo przez niego uwielbiany i kochany pies.

Posted

miniaga napisał(a):

Rozwaliłaś mnie Orsini. Dobre!!!
Piotrze nie to że do ciebie takie słowa, ale przyznasz, że tekst rewelka!

bo orsini jest nasza forumowa poliglotką i zna wiele jezykow ;)

Posted

arisa30 ja myślę podobnie jak Ty. Kocham psa nie za tytuły i zwycięstwa ale za codzienne towarzystwo. Tym bardziej, że mój pies ani jeden ani drugi kariery nie zrobią.
Szkoda, że nie wybierasz się gdzies w moje rejony bo bardzo chętnie ja i grzywki poznalibyśmy Ciebie i Twoje grzywki.
A do Codyego to tak naprawdę porównaj go sobie do innych zwycięzców świata a naprawdę zobaczysz różnicę. Psa powinno się oceniac nie za przygotowanie ale za walory budowy. Przygotowania do wystaw to on raczej dzieciom nie przekaże a wady tak.

Posted

orsini napisał(a):
A ty Mascow szto????
slepyj???na łoczy Ci sje rzuciła????czy kak???
zadbanyj DA,stoit kak zamurowanyj-DA, prezentowanyj-toże da, ale eta wsio:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
ale u Cjebja racja jest. SP Elke Pepper mówiła: sukces to 1 trjecja psa, a 2/3 hendler. Widzjelimy tera w Lesznie:loveu: :loveu:

byc moze na oczy mi sie rzucilo.. ale ta noga handlera byla powalająca... rozporek po samą pupe miala ;) ale cody podobal mi sie.. i stal, jakby byl z cegly.. nie ruszla sie.. i wlos tez ma ladny.. nie to co moj burek ;)

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
ej a ty sie chyba pozegnales z tym forum no nie ?

nie nie trzeba

ale te panie to sa dziwne , bo i daly popis we wroclawiu , w nowej rudzie , teraz no i Bog jeden raczyw wiedzec gdzie jeszcze:lol:

orsini :B-fly::ylsuper:

w Opolu tez bedziemy:multi: zostalem na tym forum specjalnie dla mniagi..
a ja poznalem Wąskiego w Lesznie i wydaje mi sie, ze jest bardzo sympatyczny.. wiec nie wiem czemu tutaj takie nerwy.. zdania co do Codiego nie zmienie bo prezentuje sie naprawde ladnie.

Posted

Moscow jestem przeszczęśliwa z tego powodu:roll: Cieszę się będziesz w Opolu - mam nadzieję, że na żywo jesteś równie wygadany jak na forum:evil_lol:

Posted

Dlatego ja się nie będę w wystawy bawić ,bo po pierwsze to nie znam się za bardzo na wzorcu rasy ,a pozatym to mam psiaki tylko do kochania i nie myślę ich dopuszczać.A co do zwyciestw po znajomości to uważam ,że każdy ma swoje sumienie i albo go ono gryzie albo nie.Ja nawet ściągać nie mogłam bo jak raz ściągałam na egzaminie to potem nie miałam z lepszej oceny żadnej satysfakcji.A od eliminowania złych psów są sędziowie podobno ,ale to jak widać też nie zawsze daje rezultat.Pozatym psiaków Waszych jeszcze dokładnie nie znam:oops: i nie wiem który jak się nazywa i jak wygląda,bo krótko tu jeszcze jestem.Wy dobrze się znacie choćby z wystaw.Ja oceniać nie będę który jest lepszy bo dla mnie wszystkie są kochane ,oczywiście moje najbardziej choć nawet poduszki już w łóżku nie mam.A psiaka swojego wstawie w galeri grzywek.

Posted

macsow1 napisał(a):
byc moze na oczy mi sie rzucilo.. ale ta noga handlera byla powalająca... rozporek po samą pupe miala ;) ale cody podobal mi sie.. i stal, jakby byl z cegly.. nie ruszla sie.. i wlos tez ma ladny.. nie to co moj burek ;)

ja tam wole jak moja Kc na ringu kołowrotki kreci i merda ogonem niz nie przejawia zadnych oznak zycia;)

Posted

orsini napisał(a):
ale hendlerka jaka ladna:))))az wzroku nie mozna oderwac:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

no zadbana jak jej pies

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
bo orsini jest nasza forumowa poliglotką i zna wiele jezykow ;)

ale z francuskiego egzaminy polałam buuuuuuuuu
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

macsow1 napisał(a):
a ja poznalem Wąskiego w Lesznie i wydaje mi sie, ze jest bardzo sympatyczny.. wiec nie wiem czemu tutaj takie nerwy.. zdania co do Codiego nie zmienie bo prezentuje sie naprawde ladnie.

jakie nerwy???
ja wąskiego przeciez tez bardzo lubie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Moscow-to jak sie pies ladnie prezentuje to juz jest super???dla mnie ciut malo!ok to jest SHOW jak wybory miss-wtedy wygrywa prezentacja, ale juz do hodowli bym wybrala nawet cos co w ogole nie chodzi, ale mi sie podoba , ma fajny wyglad rodowod itd

Posted

moje i Cody wygrywa.. ale jak na swoj wiek to malo osob tak nim kryja.. co moze tylko świdczyć o jego wartosci hodowlanej.
W Ostravie bede miala okazje dokladnie sie przypatrzec jego potomkowi, bo bede najprawdopodobniej go wystawiać.. ciekawe czy sie cokolwiek zmieniły w formacie.

Posted

Katowice
FCI 288 - CHIŃSKI GRZYWACZ (BEZWŁOSY/OWŁOSIONY)
PSY
Klasa Szczeniąt
3138 ARASH Małe Pangolino
3139 ELVIS z Chmielnik
3140 FIDO Figlarny Ogonek
Klasa Młodzieży
3141 BOSS Crazy Dog
3142 OUDI Super Ciapki
3143 SECRET Rajski Ptak
3144 VIVAT Germanika
Klasa Pośrednia
3145 CLAUDIUS Eve Bler
3146 HOKKAIDO Helvetius
3147 Mł.Ch.PL.Mł.Zw.Św.Mł.Zw.PL.Mł.Zw.KL. IDEALISTA Germanika
3148 Secret PAN i WŁADCA
Klasa Otwarta
3149 Ch.B. i H. FOCUS z Gangu Łysych
3150 Gingery SASQUEHANNA GOBLIN
3151 Kitayskiy Shelk TSIKLAMEN
3152 MIKI Gro Bez
3153 QUANDO Sub Divo
Klasa Championów
3154 Ich.Ch.PL.BL.Gr.Ch.BL.MOL.B.i H.Mł.Ch.PL.Zw.MOL. CYPISEK z Gangu Łysych
3155 Ich.Ch.RUS.NL.E.Zw.Św.Zw.Eur. SAMPAN Basta
3156 Ch.AKC. Sasquehanna ALEN
SUKI
Klasa Szczeniąt
3157 ABIGEIL Colosseum
3158 EMI z Chmielnik
3159 Sasquehanna WRÓŻKA
Klasa Młodzieży
3160 GEENA Certova Stena
3161 I'M SO PRETTY Pastoral
3162 IMPREZKA z Gangu Łysych
3163 JAGÓDKA z Gangu Łysych
3164 KOPCIUSZEK z Gangu Łysych
3165 LOLITA Moroszka
3166 VALAQUENTA Germanika
Klasa Pośrednia
3167 ECRU Nesjana
3168 EFECTIVE Nesjana
Klasa Otwarta
3169 HARRIET z Gangu Łysych
Klasa Championów
3170 Ch.PL. VERONICA Rosa Thea

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...