miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 AiK napisał(a):Sporo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć na dogomanii :diabloti: Wiesz, miniago, życzę Ci, aby Twoja Tosia dostawała tylko takie noty jak moja niezasługująca na ocenę doskonałą Dusia :shiny: Moja Tasia jest średniej jakości psem, dodatkowo po przejściach, więc postanowiłam jej nie wystawiać, nie kryć, bo uważam że mija się to z celem, żeby pies stresował mi się na ringu. Każdą nasz porażkę upatrywałam we własnych błędach. Nie rywalizowałam na ringu nigdy z twoimi sukami, nie traktuje Kopciuszka jako rywalki ani zagrożenia bo naprawdę będzie cieszył mnie każdy jej sukces. Dziwne dla mnie jest jedynie to, że zaczynasz atakować moja osobę dopiero wówczas, gdy mamy razem stanąc na ringu (o ile to wogole nastąpi, bo w tym roku raczej nie wybieram się w twoje regiony).
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 macsow1 napisał(a):nie wytrzymałem.. paczko po dropsach.. Czy TY dalej tego nie widzisz, ze Ciebie tutaj NIKT nie lubi?:shake: Mascow to nie konkurs symatii. MOje koleżanki poprostu uważają że jestem osobą dorosłą, która samodzielnie umie bronic swoich racji i nie wzywa na pomoc koleżanek z innych forum.
resuruss Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 anna1 napisał(a):dzieki; owszem; strata duza ; odszedl moj 11 letni kot i 12 letnia owczarka, moj pierwszy papaierowy pies, suka do rany przyloz, cudowny charakter; ale serce za slabe; bez nich w domu jest pusto; moze za jakis czas pojawi sie u nas znaowu jakis kot ale teraz nie chcemy o tym myslec; Aniu ,bardzo bardzo mi przykro :-( .Ja teraz tez walcze o moją Tosie - tez onke .Na razie sie nie poddajemy.
AiK Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 miniaga napisał(a): Dziwne dla mnie jest jedynie to, że zaczynasz atakować moja osobę dopiero wówczas, gdy mamy razem stanąc na ringu (o ile to wogole nastąpi, bo w tym roku raczej nie wybieram się w twoje regiony). ja wybieram się w twoje :diabloti: strasznie jesteś drażliwa nie wiedziałam że każdego posta odbierasz jako atak na swoją osobę nie zakrawa Ci to trochę na egocentryzm? :roll: jak bym chciała Ci dołożyć to zapewniam że odczułabyś to bardzo boleśnie bo raczej twoje posty stwarzają ku temu wiele okazji :razz: zawsze byłam przeciwniczką takich sytuacji na tym forum lubie tu zaglądać oglądać zdjęcia innych psów relacje z wystaw na których nie mogłam być i czytanie takich przepychanek nie sprawia mi przyjemności
miniaga Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Aik wydaje mi się ta dyskusja bezsensowna - ani jednego twojego postu nie wziełam do siebie i żaden mnie nie rozdrażnił. W swoje strony zapraszam szczerze i więcej tym fajniej. Może chociaz w tym roku organizatorzy wystaw w Warszawie pójdą po rozum do głowy i nie będą psuć super atmosfery kiepska organizacją i brakiem miejsca. Idę topic Tasminę a pozniej może uda mi się ją złapać na jakiejś fotce
lalunia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 anna1 napisał(a):dzieki; owszem; strata duza ; odszedl moj 11 letni kot i 12 letnia owczarka, moj pierwszy papaierowy pies, suka do rany przyloz, cudowny charakter; ale serce za slabe; bez nich w domu jest pusto; moze za jakis czas pojawi sie u nas znaowu jakis kot ale teraz nie chcemy o tym myslec; :-( :-( :-( anniu1 bardzo mi przykro
Solange Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Aniu1, bardzo Ci współczuję. Wiem, co znaczy stracić ukochanego zwierzeczka...:-(
Natalia:) Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Wspólczucia...:-( Przypomniała mi się teraz moja kochana sunia... :cry:
anna1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dziekuje Wam wszytskim; jakos dochodzimy do siebie ; Macsow- masz sliczny banerek :)
flashka-g Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 W Lesznie BOB Cody Corvette NSWR. Ale Cody na BOG nic nie zajał;)
AngelOfDeath Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witam , po dlugiej nieobecnosci :diabloti: jako samochwala ktora zawsze w kacie stala sama sie pochwale , moja Angel wygrala w leszne , dostala BOB w porownaniu , z bardzo ladnym szweckim championem :evil_lol: jestem oczarowany kultura tej szwedki , sedzia udawal francuza i mowil w jezyku francuzkim przynajmniej sie staral :evil_lol: Chcialbym tu podziekowac trzem Panią : Danucie Chmielewskiej , Annie Oleksik i Ewie Dobrowolskiej , ktore tak mi "kibicowaly" ze pol hali slyszalo , tylko nie wiedzialy ze obok nich stoja dwie moje kolezanki :eviltong: takie komentarze typu "ja bym chciała zeby ten czarny pies wygral " albo " ...no patrz wygral ..." beda chyba najlepsze w tym kwartale :lol: pozdroovki dla Was szkoda ze Angel Look nie zostal pokazany:placz: przeciez to taki piekny pies:loveu: , najlepszy chyba na swiecie wedlug wlascicielki :diabloti: Oczywiscie wygrala pani Brychtova , no ale nie miala konkurencji oczywiscie ulubiona plastikowa bluzka poszla w ruch i brokat na lbie , a na finale suknia taka ze...... nogi w rzezni :eviltong: i o dziwo nie pomoglo :evil_lol: flashi dzieki za rozmowe :* , jamnik ktorego pokazywalas byl rewelacyjny :loveu:
flashka-g Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :*:*:loveu: :loveu: :loveu: Angel a ty nie w sukni z ogonu syrenki i tak samo daleko jak Brychtova zaszedłes;)
miniaga Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 HAHAHAHAHAHA. A nie podeszły przypadkiem jeszcze Ci pogratulować? Bo dobry kibic najczęściej podchodzi gratuluje, zapewniając że tobie kibicowała a dopiero później człowiek się dowiadyje jak ten doping wyglądał. GRATULACje podwójne: za BOBa oraz za odwagę w poście powyżej:multi: Oczywiście zaraz Cię zliczują że na dgm robisz zamieszanie i t p
AngelOfDeath Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 flashka-g napisał(a)::*:*:loveu: :loveu: :loveu: Angel a ty nie w sukni z ogonu syrenki i tak samo daleko jak Brychtova zaszedłes;) gdybym miala duze cyce to kto wie :evil_lol:
flashka-g Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 AngelOfDeath napisał(a):gdybym miala duze cyce to kto wie :evil_lol: haha... no wiesz ;) Angel a im wiecej osob obrabia.. to pamietaj tym lepsza reklama:));) mogly do sedziow podejsc z nimi podyskutowac.. moze bys zaszedl dalej;)
maga18 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 GRATULUJE BARTUŚ!!! :laola: We Wrocku tez co niektorzy nie wiedzieli ze wieksza ekipą przyjechałam :diabloti:
AngelOfDeath Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 miniaga napisał(a):HAHAHAHAHAHA. A nie podeszły przypadkiem jeszcze Ci pogratulować? Bo dobry kibic najczęściej podchodzi gratuluje, zapewniając że tobie kibicowała a dopiero później człowiek się dowiadyje jak ten doping wyglądał. GRATULACje podwójne: za BOBa oraz za odwagę w poście powyżej:multi: Oczywiście zaraz Cię zliczują że na dgm robisz zamieszanie i t p alez ja zasiewam tylko ziarenko prawdy :razz:
resuruss Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='flashka-g']W Lesznie BOB Cody Corvette NSWR. Ale Cody na BOG nic nie zajał;) Czytając ten post chciałam napisac ,ze wielka szkoda ,ze nie wygrała Corwetta ,bo jak juz wiele razy mowiłam suczka bardzo mi sie podoba. Potem doczytałam post Angela :cool1: .......... Wielkie gratulacje Angel - wyhodowałeś sliczną suczke ,ktora w pełni zasługuje na tytuły ,ktore ma na swoim koncie. Wielkie brawa!!!!:klacz:
Donio Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cody przepiękny, nienaganny, znakomicie przez wystawcę przygotowany i wystawiony. Opłacało się godzinę czekać (bo takie mniej więcej było opóżnienie na tym ringu), żeby go zobaczyć. Żałuję, że nie widziałem papillonów, ale po Codym pojechałem do domu. Teraz mi jeszcze bardziej szkoda.
miniaga Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mnie osobiście Cody wogóle się nie podoba, owszem jak go widziałam to był nienagannie przygotowany, ale to chyba jedyne co moge o nim pozytywnego powiedzieć. I to jest własnie w grzywkach najbardziej fascynujące, że są dwie odmiany, różne typy, kombinacje barw.... - kazdy znajdzie cos dla siebie:loveu:
flashka-g Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 miniaga napisał(a):Mnie osobiście Cody wogóle się nie podoba, owszem jak go widziałam to był nienagannie przygotowany, ale to chyba jedyne co moge o nim pozytywnego powiedzieć. I to jest własnie w grzywkach najbardziej fascynujące, że są dwie odmiany, różne typy, kombinacje barw.... - kazdy znajdzie cos dla siebie:loveu: poza wlosem i prezentacja... ( choc ja wole jak pies sie sam ustawia stoi i macha ogonem, a nie postawi sie jak porcelanowa figurke i tyle) to do anatomii mialabym wiele zastrzezen. Na pewno Corvette jest lepiej zbudowana, ale nie pokazywala sie tak jak Cody. Ale Cody wygrywal i bedzie wygrywac;) tak jak ten garbaty maltanczyk co wczoraj mial 2 miejsce na BIS.. czyli tylko zadbana kupa włosa.. nic wiecej.
orsini Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ale hendlerka jaka ladna:))))az wzroku nie mozna oderwac:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
anna1 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ANGEL - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! widze ze kibice "dopisali" :))))))))))))) a cody zadna niespodzianka :diabloti:
Nesjanna Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ANGEL - ja również ogromnie gratuluję :p Aniu - ogromnie mi przykro :-(
Recommended Posts