Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Solange ja też chętnie Cię poznam. Ja wystawiałam Jagę któryś raz, ale nigdy się tak nie denerwowałam:evil_lol: Apo ocenie byłam wykończona i najchętniej odrazu poszłabym do domciu, ale niestety pociąg miałam za 3 godziny:shake:.

Bardzo się cieszę, że udał sie Wam debiut i trzymam kciuki by następnym razem było jeszcze lepiej:multi:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgosiu mam zgłoszoną Jagę do Legionowa, ale nie umiem teraz powiedzieć czy dojedziemy. Napewno będę w katowicach i Opolu. Mam nadzieję że będziesz w Katowicach.

Dziękuję za gratulacje.

Posted

Serdecznie Gratuluje ! Szczególnie Dinarkowi :)
Wiedziałam ,że zajmie 1 albo 2 msc na swojej pierwszej wystawie :) (piękny pies)
Jeszcze raz wszystkim gratuluje ! :cool3:

Posted

Super fotki, piekny piesek! :loveu:
Może jeszcze terochę za wczesnie o to pytać, ale czy ktoś planuje jechać na wystawę do Bydgoszczy 3 maja? Ja się chyba wybiorę.

Posted

[quote name='Solange']Super fotki, piekny piesek! :loveu:
Może jeszcze terochę za wczesnie o to pytać, ale czy ktoś planuje jechać na wystawę do Bydgoszczy 3 maja? Ja się chyba wybiorę.[/quote]

ja wybieram się do Opola łodzi i bydgoszczy w jednym tygodniu cztery wystawy ciekawe czy dam radę dobrze że to prawie wolny tydzień

Posted

ja tylko bedę w opolu w sobotę
bo to dla mnie wyprawa na całego i muszę wrócic do domku jakos
ja bedę w kalsie otwartej inzyniera miała
a w klasie młodzieży botanikę

Posted

[quote name='lalunia']bedę sama z psami więc czeka mnie wyprawa na całego ahhh
tak jak do kielc w tamtym roku[/quote]

ja chyba tez bede sam.. ale jak trzeba bedzie to mozesz liczyc na moją pomoc :cool1: az taki zly nie jestem... :diabloti:

Posted

[quote name='lalunia']ha ha
dzięki
nigdy nie powiedziałam że jesteś zły
[/quote]

ale tutaj 99% tak mysli.. wiec... ale spoko kontener moge niesc i ladne grzywacze tez moge przypilnowac. no chyba, ze mnie mniaga gdzies zaatakuje przed wystawą.. :diabloti:

Posted

[quote name='macsow1']ale tutaj 99% tak mysli.. wiec... ale spoko kontener moge niesc i ladne grzywacze tez moge przypilnowac. no chyba, ze mnie mniaga gdzies zaatakuje przed wystawą.. :diabloti:[/quote]
Jak możesz?! 99%? Ja też nie uważam, że jesteś zły! Nawet się nie znamy, więc nie mogę nic powiedzieć. Nie wiem co pozostałe 98% myśli o Tobie, ale na pewno nie 99! ;)

Posted

[quote name='AiK']ja wybieram się do Opola łodzi i bydgoszczy w jednym tygodniu cztery wystawy ciekawe czy dam radę dobrze że to prawie wolny tydzień[/quote]

To dokladnie tak jak ja;))) Tylko ze mam dwudniowa w Bydgoszczy bo z haszczakami jade.

A na Leszno nie wiem czy wiedzieliscie jeden pies i jedna sukach w championach.. a wiec CODY i??

Posted

[quote name='flashka-g']To dokladnie tak jak ja;))) Tylko ze mam dwudniowa w Bydgoszczy bo z haszczakami jade.

A na Leszno nie wiem czy wiedzieliscie jeden pies i jedna sukach w championach.. a wiec CODY i??[/quote]

flashka nie bedziesz w lesznie? :roll: ja jade- chcialem podziwiac championy a tu co? tylko dwa:( ja mam malego cody w domu (czytaj mikiego:evil_lol: ) wiec po co ja tam...

Posted

Macsow :lol: warto pojechac ,bylam 2 razy i podziwiac bedzie co ,kameralna sympatyczna wystawa z dobra oprawa,wiem ,ze jestes milosnikiem grzywek...ale inne rasy tez sa godne uwagi:lol:

Posted

[quote name='macsow1']flashka nie bedziesz w lesznie? :roll: ja jade- chcialem podziwiac championy a tu co? tylko dwa:( ja mam malego cody w domu (czytaj mikiego:evil_lol: ) wiec po co ja tam...[/quote]

co nie jade jak jade;)) wystawiam haszczaczke i cocerke amerykanską:)

Kc nie zglaszalam.. bo szkoda po prostu kasy, jak tak wiadomo ze Cody u Dostala wygra;) z reszta ona teraz sie rozbestwiła i dzika sie zrobiła ze na champions show to wstyd zabrac ze sobą;]

Posted

[quote name='Agama']Macsow :lol: warto pojechac ,bylam 2 razy i podziwiac bedzie co ,kameralna sympatyczna wystawa z dobra oprawa,wiem ,ze jestes milosnikiem grzywek...ale inne rasy tez sa godne uwagi:lol:[/quote]

wiem, dlatego licze na charty polskie :loveu::loveu: i afgany :loveu:

Posted

[quote name='flashka-g']co nie jade jak jade;)) wystawiam haszczaczke i cocerke amerykanską:)

Kc nie zglaszalam.. bo szkoda po prostu kasy, jak tak wiadomo ze Cody u Dostala wygra;) z reszta ona teraz sie rozbestwiła i dzika sie zrobiła ze na champions show to wstyd zabrac ze sobą;][/quote]

Hurra! :multi: ciesze sie bardzo. bede trzymal kciuki, choc w cocerach amerykanskich moze bedzie kiwil i za niego takze bede trzymal kciuki.

Posted

[quote name='macsow1']Hurra! :multi: ciesze sie bardzo. bede trzymal kciuki, choc w cocerach amerykanskich moze bedzie kiwil i za niego takze bede trzymal kciuki.[/quote]

tak Kiwi bedzie z tego co widzialam, i jeszcze jakis cocer pies z innego koloru. Ja w suniach konkurecji nie posiadam;) Po Bisy nie jade, ale moze bede jeszcze jamnika pokazywac tego z ktorym wzielam BOG w Głogowie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...