miniaga Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Solange ja też chętnie Cię poznam. Ja wystawiałam Jagę któryś raz, ale nigdy się tak nie denerwowałam:evil_lol: Apo ocenie byłam wykończona i najchętniej odrazu poszłabym do domciu, ale niestety pociąg miałam za 3 godziny:shake:. Bardzo się cieszę, że udał sie Wam debiut i trzymam kciuki by następnym razem było jeszcze lepiej:multi:
Agama Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 :multi: Aga gratulacje:multi: czy bedziesz w Legionowie
miniaga Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Małgosiu mam zgłoszoną Jagę do Legionowa, ale nie umiem teraz powiedzieć czy dojedziemy. Napewno będę w katowicach i Opolu. Mam nadzieję że będziesz w Katowicach. Dziękuję za gratulacje.
Dygotka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Serdecznie Gratuluje ! Szczególnie Dinarkowi :) Wiedziałam ,że zajmie 1 albo 2 msc na swojej pierwszej wystawie :) (piękny pies) Jeszcze raz wszystkim gratuluje ! :cool3:
AiK Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Przedsmak Rzeszowa i Głogowa ;) [IMG]http://harriet.555.pl/galerie/dogo/em_1.jpg[/IMG]
Solange Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Super fotki, piekny piesek! :loveu: Może jeszcze terochę za wczesnie o to pytać, ale czy ktoś planuje jechać na wystawę do Bydgoszczy 3 maja? Ja się chyba wybiorę.
AiK Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Solange']Super fotki, piekny piesek! :loveu: Może jeszcze terochę za wczesnie o to pytać, ale czy ktoś planuje jechać na wystawę do Bydgoszczy 3 maja? Ja się chyba wybiorę.[/quote] ja wybieram się do Opola łodzi i bydgoszczy w jednym tygodniu cztery wystawy ciekawe czy dam radę dobrze że to prawie wolny tydzień
lalunia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 AIK piekny pies poznałysmy się w kielcach :) ja wybierem się do opola i do grudziądza z moimi łobuzami
macsow1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 my takze bedziemy w Opolu= my klasa pośrednia
lalunia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ja tylko bedę w opolu w sobotę bo to dla mnie wyprawa na całego i muszę wrócic do domku jakos ja bedę w kalsie otwartej inzyniera miała a w klasie młodzieży botanikę
lalunia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 bedę sama z psami więc czeka mnie wyprawa na całego ahhh tak jak do kielc w tamtym roku
macsow1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='lalunia']bedę sama z psami więc czeka mnie wyprawa na całego ahhh tak jak do kielc w tamtym roku[/quote] ja chyba tez bede sam.. ale jak trzeba bedzie to mozesz liczyc na moją pomoc :cool1: az taki zly nie jestem... :diabloti:
lalunia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ha ha dzięki nigdy nie powiedziałam że jesteś zły to jak cię poznam to cię wykorzystam do dzwigania kontenera z grzywkami ha ha
lalunia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale chyba ważniejsze to przypilnowanie rzeczy gdy będziemy biegac po ringu ha ha
macsow1 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='lalunia']ha ha dzięki nigdy nie powiedziałam że jesteś zły [/quote] ale tutaj 99% tak mysli.. wiec... ale spoko kontener moge niesc i ladne grzywacze tez moge przypilnowac. no chyba, ze mnie mniaga gdzies zaatakuje przed wystawą.. :diabloti:
Solange Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='macsow1']ale tutaj 99% tak mysli.. wiec... ale spoko kontener moge niesc i ladne grzywacze tez moge przypilnowac. no chyba, ze mnie mniaga gdzies zaatakuje przed wystawą.. :diabloti:[/quote] Jak możesz?! 99%? Ja też nie uważam, że jesteś zły! Nawet się nie znamy, więc nie mogę nic powiedzieć. Nie wiem co pozostałe 98% myśli o Tobie, ale na pewno nie 99! ;)
flashka-g Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='AiK']ja wybieram się do Opola łodzi i bydgoszczy w jednym tygodniu cztery wystawy ciekawe czy dam radę dobrze że to prawie wolny tydzień[/quote] To dokladnie tak jak ja;))) Tylko ze mam dwudniowa w Bydgoszczy bo z haszczakami jade. A na Leszno nie wiem czy wiedzieliscie jeden pies i jedna sukach w championach.. a wiec CODY i??
macsow1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='flashka-g']To dokladnie tak jak ja;))) Tylko ze mam dwudniowa w Bydgoszczy bo z haszczakami jade. A na Leszno nie wiem czy wiedzieliscie jeden pies i jedna sukach w championach.. a wiec CODY i??[/quote] flashka nie bedziesz w lesznie? :roll: ja jade- chcialem podziwiac championy a tu co? tylko dwa:( ja mam malego cody w domu (czytaj mikiego:evil_lol: ) wiec po co ja tam...
Agama Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Macsow :lol: warto pojechac ,bylam 2 razy i podziwiac bedzie co ,kameralna sympatyczna wystawa z dobra oprawa,wiem ,ze jestes milosnikiem grzywek...ale inne rasy tez sa godne uwagi:lol:
flashka-g Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='macsow1']flashka nie bedziesz w lesznie? :roll: ja jade- chcialem podziwiac championy a tu co? tylko dwa:( ja mam malego cody w domu (czytaj mikiego:evil_lol: ) wiec po co ja tam...[/quote] co nie jade jak jade;)) wystawiam haszczaczke i cocerke amerykanską:) Kc nie zglaszalam.. bo szkoda po prostu kasy, jak tak wiadomo ze Cody u Dostala wygra;) z reszta ona teraz sie rozbestwiła i dzika sie zrobiła ze na champions show to wstyd zabrac ze sobą;]
macsow1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Agama']Macsow :lol: warto pojechac ,bylam 2 razy i podziwiac bedzie co ,kameralna sympatyczna wystawa z dobra oprawa,wiem ,ze jestes milosnikiem grzywek...ale inne rasy tez sa godne uwagi:lol:[/quote] wiem, dlatego licze na charty polskie :loveu::loveu: i afgany :loveu:
macsow1 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='flashka-g']co nie jade jak jade;)) wystawiam haszczaczke i cocerke amerykanską:) Kc nie zglaszalam.. bo szkoda po prostu kasy, jak tak wiadomo ze Cody u Dostala wygra;) z reszta ona teraz sie rozbestwiła i dzika sie zrobiła ze na champions show to wstyd zabrac ze sobą;][/quote] Hurra! :multi: ciesze sie bardzo. bede trzymal kciuki, choc w cocerach amerykanskich moze bedzie kiwil i za niego takze bede trzymal kciuki.
flashka-g Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='macsow1']Hurra! :multi: ciesze sie bardzo. bede trzymal kciuki, choc w cocerach amerykanskich moze bedzie kiwil i za niego takze bede trzymal kciuki.[/quote] tak Kiwi bedzie z tego co widzialam, i jeszcze jakis cocer pies z innego koloru. Ja w suniach konkurecji nie posiadam;) Po Bisy nie jade, ale moze bede jeszcze jamnika pokazywac tego z ktorym wzielam BOG w Głogowie.
Dzidtka_Gl Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ooo to Kiwi będzie miał sporą ekipę kibicującą... bo ja też jemu ;) Flashka ale w innych rasa kibicuje Tobie ;))
Recommended Posts