Donio Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='maga18']nie znam... o to trzeba sie spytac tych co byli w Szczecinie na wystawie :cool3: Dodi byl tam wystawiany w kl. szczeniat[/quote] Szczecin klasa szczeniąt 1.Haavio Pastoral 2.Secret Pan i Władca 3.Hossa-Vija Micke Prince Surprise 4.Dodi Oczar,brązowo-biała (Babe Boy Amitycja - Tina Guernica), hod. Jarosław Matecki, wł. Monika Łukasik.
AnkaW Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B]AiK[/B] bardzo się cieszę że miałam okazję w końcu Cię poznać. Było bardzo miło i jeszcze raz gratulacje i mizianka dla Hariet :multi: :multi:
Nesjanna Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Donio']Szczecin klasa szczeniąt 1.Haavio Pastoral 2.Secret Pan i Władca 3.Hossa-Vija Micke Prince Surprise 4.Dodi Oczar,brązowo-biała (Babe Boy Amitycja - Tina Guernica), hod. Jarosław Matecki, wł. Monika Łukasik.[/quote] w Bydgoszczy był i w ubiegłym roku - ale zdjęcia też nie ma : [url]http://www.grzywacze.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=131&lang=ISO-8859-2[/url]
miniaga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [B]Marie Maruskova – Czechy[/B] Chiński grzywacz To proponowany sędzia na Łódź. kto zna?
maga18 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='miniaga'][B]Marie Maruskova – Czechy[/B] Chiński grzywacz To proponowany sędzia na Łódź. kto zna?[/QUOTE] [IMG]http://www.nahaci.cz/images/Klubovka/mm.jpg[/IMG] sedziowala miedzy innymi w 2001 r w Telnicach grzywki pp :) [url]http://www.nahaci.cz/stranky/v_klu150901.htm[/url]
flashka-g Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 hmm mnie tez na czyms sedziowala, ale jakos nie pamietam... i w Łodzi mam ja chyba na haszczakach:)
Natalia:) Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Czy ktoś wie co ta sędzina preferuje i co woli u grzywaczy ??
flashka-g Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 pewnie preferuje Czechów:P Juz sobie srawzdialm.. Sedziowala mnie na narodówce w Mladej Boleslav 25.07.2004. Kc Byla 1 na 3 i dostała CAC i nic wiecej..
flashka-g Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [URL]http://www.nahaci.cz/stranky/V_nar_250704MB.htm[/URL] Bob wtedy wygral Kevin Modry Kvet to w sumie dobrze, ale suki taka niskopodwoziowa Elizabeth z Haliparku ogolnie mnie ta suczka nie zachwyca:roll:
AiK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AnkaW'][B]AiK[/B] bardzo się cieszę że miałam okazję w końcu Cię poznać. Było bardzo miło i jeszcze raz gratulacje i mizianka dla Hariet :multi: :multi:[/quote] mi tez bylo miolo poznać szkoda tylko że nie bylo gangulca ale pewnie jeszcze sie spotkamy:lol:
orsini Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Dudek']Donio:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi:[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Dudek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='orsini']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] no co??:lol: Orsini - ja teraz kocham wszystkich:loveu: (no może jednak nie:roll: - jest jedna osoba której nie kocham nie wiem czemu:shake: ;) ... no może i dwie się znajdą:-o... no już więcej nic nie powiem...) Ale pewne jest że Ciebie tyż kocham:loveu: :loveu: hahahaha nie słuchajcie mnie:evil_lol: cos bylo w moim gorrrącym kubku;) :evil_lol: :evil_lol: jakieś serum prawdy czy co??:cool3: ale na pewno proszek rozweselający :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: już nic więcej nie powiem:cool3: hahahaha
Dudek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='orsini']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] Orsi - wyjęłaś to z kontekstu - ucieszyłam się że Donio podał dane Dodiego Oczara:p Oststnio jestem bardzo wylewna:lol:
AnkaW Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AiK']mi tez bylo miolo poznać szkoda tylko że nie bylo gangulca ale pewnie jeszcze sie spotkamy:lol:[/quote] Jak posiedzisz dłużej w Zakopanem :evil_lol: :evil_lol: to się może z gangsterem w Jarosławiu spotkasz :p
AiK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='AnkaW']Jak posiedzisz dłużej w Zakopanem :evil_lol: :evil_lol: to się może z gangsterem w Jarosławiu spotkasz :p[/quote] o nie mam dosyć zimy chce do domu:placz: u nas +6stopni na szcęście jade w piątek do warszawy na kilka dni i do domku:multi:
macsow1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no to ja ani troche nie zaluje, ze nie zapisalem mikiego do bydgoszczy :) bedzie slodko.. trzymam kciuki za jednych.. za innych znacznie mniej.. mam nadzieje, ze Martini Sua Sponte pokaze klase i wygra w otwartej.:cool1: .
kate8828 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Jest w stawce z Idealistą, zapewne będzie ciekawa rywalizacja do ostatniej chwili:cool3:
anna1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='macsow1']no to ja ani troche nie zaluje, ze nie zapisalem mikiego do bydgoszczy :) bedzie slodko.. trzymam kciuki za jednych.. za innych znacznie mniej.. mam nadzieje, ze Martini Sua Sponte pokaze klase i wygra w otwartej.:cool1: .[/quote] hahahahah, klase to pokaze ale kiedy indziej :evil_lol: niestety do bydgoszczy nie dojedziemy; zmaina planow; gdzie indziej pokonczymy ch. bo tylko malego nam brakuje:cool3:
macsow1 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='anna1']hahahahah, klase to pokaze ale kiedy indziej :evil_lol: niestety do bydgoszczy nie dojedziemy; zmaina planow; gdzie indziej pokonczymy ch. bo tylko malego nam brakuje:cool3:[/quote] no tylko mi nie mowcie, ze sie poddajecie... :( musicie wygrac z liskami i innymi burkami.. anna1 czy Ty chcesz, zeby germanika wszystko sobie zabrala? :placz: :placz: :-( :placz: :placz:
flashka-g Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='macsow1']no tylko mi nie mowcie, ze sie poddajecie... :( musicie wygrac z liskami i innymi burkami.. anna1 czy Ty chcesz, zeby germanika wszystko sobie zabrala? :placz: :placz: :-( :placz: :placz:[/quote] dla Ani zadna konkurencja nie straszna:razz:
Agama Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 MACSOW wydaje mi sie ,ze przesadzasz w wypowiedziach:crazyeye: pozostawie ,bez komentarza,przykro sie czyta takie wypowiedzi:shake:
maga18 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [color=red]Poszukuje fotek z Głogowa z wystawy!!![/color] :cool3: Nadrabiam zaległości w wynikach wystaw na [url]www.wyniki.grzywaczy.glt.pl[/url] i z Głogowa mam mało fotek :( Aik masz cosik?? :cool3:
flashka-g Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Agama nie zebym kogos bronila.. ale na forum mozna wyrazac swoje zdanie.. jedni są fałszywi i sie podlizuja a inni mówia prawde w oczy. A ze prawda kole to niektorzy maja problem z tego powodu. Tylko nie wiem czemu zawsze sie wyzywaja na tych co mowia prawde? Orsini tez tu zawsze dobrze zamieszala, ale bynajmniej bylo ciekawie:cool3:
ewelinabuck Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 popieram flashka-g !!!!!;) Niektorzy poprostu nie chca slyszec tego co jest prawda i juz;)
Recommended Posts