Dzidtka_Gl Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='flashka-g']Dzidzia rozumiem że w Opolu Cie nie zabraknie:cool3: :razz:[/quote] noo baaaa, pewnie że będę i to w oba dni, swojego tym razem nic nie wystawiam ale może jakieś moje dzieci ;) no i jade kibicować
resuruss Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Trzymam kciuki za walczących dzis na ringach w Głogowie i w Trencinie :kciuki:
Robeli Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 zycze z mojej strony tez wszystkim bioracym udzial na wystawch wspanialych wynikow ;)
Dudek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Znam tylko niektóre wyniki z Głogowa;) [B]ONKA ZASZALAŁA[/B]:-o :razz: Secret PAN i WŁADCA [B]CWC, NPwR, BOB[/B]:multi: VASCO Rosa Thea [B]CWC - ukończył championat Polski[/B]:multi: RUMIANEK Lavandula [B]dosk.I[/B] THYMUS Lavandula [B]dosk. II[/B] GEENA Certova Stena [B]dosk. II[/B] I'M SO PREETY Pastoral [B]dosk.I Zw.Mł[/B] DON JUAN z Lubuskiej Wsi [B]dosk. II[/B]
maga18 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 news z Trencina : Toffi res.cac , Kim Pupo-Haichi cac, npwr, bob,CACIB duzo ocen bdb. Aśka Marty cac i res.CACIB - gratulacje mama Magdy
miniaga Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gratulacje ONKA -super wyniki!!! Marta, Maga Gratulacje!!!
Agama Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oneczko zaszalalas na calego bardzo sie ciesze:multi: :multi: :multi: Maga i Marta gratulacje:loveu: :loveu: :loveu:
lalunia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Dudek']Znam tylko niektóre wyniki z Głogowa;) [B]ONKA ZASZALAŁA[/B]:-o :razz: Secret PAN i WŁADCA [B]CWC, NPwR, BOB[/B]:multi: VASCO Rosa Thea [B]CWC - ukończył championat Polski[/B]:multi: RUMIANEK Lavandula [B]dosk.I[/B] THYMUS Lavandula [B]dosk. II[/B] GEENA Certova Stena [B]dosk. II[/B] I'M SO PREETY Pastoral [B]dosk.I Zw.Mł[/B] DON JUAN z Lubuskiej Wsi [B]dosk. II[/B][/quote] wspaniałe wyniki gratuluje wszystkim :multi: :multi: :multi: :lol:
AnkaW Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [B]Onka[/B] wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: i dla pozostałych wystawiających również :multi: :multi:
Solange Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Dołączam się do gratulacji dla zwycięzców!!! :multi: :multi: :multi:
resuruss Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [SIZE=4][COLOR=red]Wielkie gratulacje dla wystawiających :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]Super wyniki - gratulacje Onka ,AiK,Maga!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]Sh_maniak !Brawo!Aska i jej coreczka spisały sie znakomicie :multi: [/COLOR][/SIZE]
resuruss Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Zdjecia ze Swiatowki sa na Nachaci [URL]http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_121106SV2Males.htm[/URL]
flashka-g Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a ja w Głogowie.. BOS i CWC, ukonczony championat z suczka z otwartej, CWC z championką i BOG z jamniczkiem z Norwegii:)
flashka-g Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [URL]http://www.nahaci.cz/images/Poznan/WDS06_17989_2549_w.jpg[/URL] to normalnie moja Kc:)):crazyeye:
flashka-g Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='resuruss']Gratuluje Asiu!!!!:multi: :multi: :multi:[/quote] dziekuje:loveu: :oops: :loveu: :loveu: :loveu:
Dudek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No to [B]jeszcze raz[/B] gratulacje dla [B]Onki[/B] - za wczorajsze świetne wyniki:multi: [B]Flashka[/B], [B]AIK[/B], [B]Maga[/B], [B]Sh_maniak[/B] - gratulacje!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:
maga18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 GRATULUJE WSZYSTKIM!! Ja res. cac - jeszcze 2 na Słowacji i bede miec caca :lol: :cool1: :evil_lol: niektore wyniki Kim Cin Cin Pet - CAC Kim Pupo Haichi - CAC, CACIB, BOB Benn Ga He Mi - res CACIB ze mna w klasie oporcz Kim`a Pupo Haichi byl jeszcze Moonswift Swallow Indigo - dosk 3 Sea Fire's Faitful Falkor - bdb 4 Zirconium Fantasy Island - bdb 5
Nesjanna Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wow, wow ....... przeogromne gratulacje !!!!!! :multi::multi: [COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][SIZE=4][COLOR=#ff0000][COLOR=DarkOrchid]Onka !!![/COLOR] :multi::multi: [COLOR=DarkOrchid]AiK, Maga!!! - pięknie się zaczyna :loveu::loveu: i dla [/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkOrchid][B]Flashki[/B] i [B]Sh_maniak !!! [/B][/COLOR]
macsow1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Gratulacje dla zwyciezcow :cool3: nie powiem, ze pewne zachowania mnie zszokowały, ale nie bede tego komantował. my dostaliśmy jak zawsze srebrny medal i ocene doskonałą. zaimponowała mi suczka z pastorala.. jest naprawde śliczna. miki nawet chodzil, ale wg sedziego ma zbyt jasny nos (w zimie) i niestety wystraszyl sie jak nigdy sedziego.. no tak w sumie gdyby przede mna byl taki szogun tez bym sie wystraszyl..
macsow1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wyniki (tak mi sie wydaje) szczniaki: Elvis z Chmielnik WO mlodziez: nie bylo zwyciezcy mlodziezy... hiper chrustowianki nb Hossa-Vija michelins suprise nb secret rajski ptak nb rumianek lawendula dosk. 1 thymus lawendula dosk 2 posrednia: hossa-Vja micke prince suprise dosk. 2 secret pan i wladca dosk. 1.CWC NPwR, BOB raffi rossini nb otwarta: Vasco rosa thea. dosk, 1 CWC. don juan z lubuskiej wsi. dosk.2 suki: szczniat: Emi z chmialnik WO mlodziez: Gena cretova stena: dosk. 2 Im so pretty pastoral dosk.1 zwyciezca mlodziezy BoB junior pośrednia: efective nesjana nb a charmed temptation of exotiv dogs- CWC dosk. 1 NSwR otwarta: astra siringara nb Harriet z gangu dosk. 1. CWC
Agama Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 MACSOW:lol: wytlumacz mi co ma pigmentacja nosa do pory roku jaka jest zima
maga18 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 na zime wielu psom rozjasnia sie nos - np. goldeny
Agama Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzieki Maga za odpowiedz ,bo ani w grzywkach/swoich/ ani w szarpejach sie z tym nie spotkalam
AiK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='onka']bardzo dziękuję wszystkim :) wystawa bardzo udana gratulacje dla AiK za CWC :multi:[/quote] bardzo dziękujemy :lol:sędzia byL bardzo dziwny jego sędziowanie pasowalo mi bardziej do owczarków nienieckich no cóż widać byo że się dobrze bawil Onga gratulacje dla Ciebie bylam pelna podziwu jak sobie poradziaś z wystawianiem kilku psów sama i jeszcze jak udanie:multi: bylo bardzo milo szkoda że nie moglam zostać ale droga do Zakopanego czekala WSZYSTKIM BARDZO DZIęKUJEMY ZA MIELE TOWARZYSTWO:loveu:
Recommended Posts