Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

macsow1 napisał(a):
jestem załamany i nie wiem, czy porywac sie i walczyc, czy przegrac z honorem....

to zmien klase :evil_lol: jeszcze mozna :cool3:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
to zmien klase :evil_lol: jeszcze mozna :cool3:

wlasnie jak zmienie klase to bedzie ta porazka.. a jak zostane to pozostaje mi walczyc z taaaka liczba psow.....
ps. doszedl kolejny burek do mlodziezy i kolejny do posredniej...
:-(

Posted

onka napisał(a):
do mł to wiem Thymus ;)
a do posredniej kto?

Onka Ty mnie dobijasz.. nie liczac thymus jeszcze jeden paskudnik dolaczyl do naszego mega grona.. kurcze jak na miedzynarodowej tyle mlodziezy... agh.. a do posredniej chyba jeszcze ja dolacze.. a dolaczyl raffi rossini..

Posted

gruca napisał(a):
o to warto się wybrać,czy przyjmują jeszcze zgłoszenia?

zgloszenia do niedzieli..
zapraszam :)
ale tylko przez formularz zgloszneiowy, ktory jest na stronie.

Posted

taaa i 100 zl zgloszenie :evil_lol:

a rozetki rewelacyjne :loveu: 19 cm duze!! :loveu: pięęęękne!!
zreszta robi je nasza zdolna "związkowa" kolezanka :)
zaluje ze nie moge zglosic swoich :placz:

Posted

macsow1 napisał(a):
i co Gruca zapisujesz cos?
a moze zabierzesz ze soba na wystawe to male czarne owlosione??

Zastanawiam się:cool3: a małe czarne jak nikt nie kupi będzie w Opolu:evil_lol:

Posted

gruca napisał(a):
Zastanawiam się:cool3: a małe czarne jak nikt nie kupi będzie w Opolu:evil_lol:

Gruca dawaj mi go tu do Głogowa. jestem nim zauroczony..
gdybym byl juz po studiach nalezalby do mnie...
ale bedzie strasznie fajnie jak go zabierzesz ze sobą do głogowa: )

Posted

macsow1 napisał(a):
Gruca dawaj mi go tu do Głogowa. jestem nim zauroczony..
gdybym byl juz po studiach nalezalby do mnie...
ale bedzie strasznie fajnie jak go zabierzesz ze sobą do głogowa: )

właśnie dawaj go do głogowa będzie go można troszkę pomiętosić:loveu:

Posted

AiK napisał(a):
właśnie dawaj go do głogowa będzie go można troszkę pomiętosić:loveu:

LIZACZEK nie jest do miętoszenia ,jego tylko można całować i całować .Jest bardzo słodki:evil_lol:

Posted

gdyby jeszcze Intery szły za darmo w Głogowie to moze bym Kc zgłosiła póki jeszcze totalnie łysa nie jest.. ale jak mam płacić to bez sensu:lol: Ale ogólnie moze dojade bo wlasnie szukam sobie transportu:))żeby haszczaki wystawic... ale mam nadzieje ze jak cos ocena husky nie pokryje sie z grzywaczami zebym mogla conieco poogladac no bo wystaiwac tak nie mam co. No i sie z wami spotkać;)..ale narazie to dopiero wstepne plany....:roll:

Posted

gruca napisał(a):
LIZACZEK nie jest do miętoszenia ,jego tylko można całować i całować .Jest bardzo słodki:evil_lol:

dobra może być całowanie :evil_lol:

Posted

AiK napisał(a):
dobra może być całowanie :evil_lol:

zgadzam sie.. Gruca masz pecha.. bez lizaczka nie masz sie co pokazywac.. czekamy na Was.. :loveu:

Posted

flashka-g napisał(a):
gdyby jeszcze Intery szły za darmo w Głogowie to moze bym Kc zgłosiła póki jeszcze totalnie łysa nie jest.. ale jak mam płacić to bez sensu:lol: Ale ogólnie moze dojade bo wlasnie szukam sobie transportu:))żeby haszczaki wystawic... ale mam nadzieje ze jak cos ocena husky nie pokryje sie z grzywaczami zebym mogla conieco poogladac no bo wystaiwac tak nie mam co. No i sie z wami spotkać;)..ale narazie to dopiero wstepne plany....:roll:

no to bedziemy czekac :) niestety nasz związek oszczedza na wszytkim i wszystkich.. dlatego takie ceny.. ale takie ceny nie odstraszaja.. juz jest zgloszonych ponad 1200 psow- z tegoc o mi wiadomo..

Posted

macsow1 napisał(a):
no to bedziemy czekac :) niestety nasz związek oszczedza na wszytkim i wszystkich.. dlatego takie ceny.. ale takie ceny nie odstraszaja.. juz jest zgloszonych ponad 1200 psow- z tegoc o mi wiadomo..

no to super!!!

ale wiesz ja mam Intery za darmo na miedzynarodowkach czasami to wole jechac tam niz na krajowke;)

a ktos moze wie czy bedzie plan sedziowania na internecie?

Posted

flashka-g napisał(a):
no to super!!!

ale wiesz ja mam Intery za darmo na miedzynarodowkach czasami to wole jechac tam niz na krajowke;)

a ktos moze wie czy bedzie plan sedziowania na internecie?

bedzie.. ale jeszcze jest przyjmowanie zgloszen, wiec czekamy..

Posted

Jeżeli ktoś wysłał zgłoszenie do Katowic w dniu 15.01 to już może się pożegnać z tą wystawą...

Pani ze związku powiedziała "pomiędzy nami", że patrząc na ilość zgłoszeń, które doszły, nie będzie problemu z uzyskaniem 3,5 tys psów... [jeżeli już nie ma takiej ilości..]

w momencie, kiedy doliczą się psa numer 3.500 zamykają zgłoszenia...

:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...