anna1 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='Donio']Widziałem razem Nababa z Camparim na ringu w Dobrym Mieście w ubiegłym roku. Sędziował p.Olszewski. Swój wybór uzasadnił tak: Nabab lepszy tył, Campari lepsza głowa, głosuję za lepszym tyłem. Wygrał Nabab. A może przyjedzie You're My Man Of Honeycroft?[/quote] hahaha, no taki byl wlasnie komentarz P.Olszewskiego :) i zgadzam sie z tym uzasadnieniem clalkiwicie :lol: :lol: napewno gruby ma mocniejsze tylne nogi bo w ogole jest caly mocniejszy od campariego;ale jeszcze zasden pies nie przegonil campariego w klusie wiec co do napedu to nie mamy problemow:)))))) no ten ostatni niech przyjezdza ale na niego nie stawiam, ale nigdy nie iwadomo co sie spodoba sedziemy; rowniez my mozemy byc z camparim na szarym koncu wiec nie ma co zakladac z gory lokat:) pierwszy dzien w Budapeszcie- Camapri CACIB i Grand PRIX Hundg. 2006, BOB dla psa z mlodziezy ale nie znam jeszcze nazwy; suki chyba gessi, cody 2, 3 byl emanor; jutro wszystko moze sie odwrocic:))
sh_maniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='miniaga']Ja tam ciebie nie rozumiem.... Jao oczywiście nastawiłam się na pierwsze miejsce...... od końca:evil_lol:[/quote] a ja się nastawiam na zostawienie psa w domu :evil_lol: mamy tylko 42 konkuretki w klasie, co to jest :evil_lol: i pies bez włosa :placz:
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='resuruss']Waszko!!!My parkujemy pod domem -tzn tam gdzie spedzimy noc :razz: - potem ewentualnie sie przewiezie rzczy i auto pod dom postawimy .[/quote] czy to znaczy że mamy tak blisko tą miejscówkę?? :razz: byłoby bosko jakbym nie musiała tam krążyć w tym tłumie bo bez wspomagania to brrrrrr nieciekawie - tylko sie upoce :evil_lol: jesu ale jestem podjarana już na tą wystawke :p
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='malawaszka']czy to znaczy że mamy tak blisko tą miejscówkę?? :razz: byłoby bosko jakbym nie musiała tam krążyć w tym tłumie bo bez wspomagania to brrrrrr nieciekawie - tylko sie upoce :evil_lol: jesu ale jestem podjarana już na tą wystawke :p[/quote] Waszko mamy mieszkanie na Grunwaldzkiej - widać ją na planie, który przysłał Zk razem z nr. startowymi. Niestety Grunwaldzka długa jak cholera i nie wiem gdzie konkretnie leży ten dom.
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jedziemy już w piątek. Wieczorkiem bedziemy z Waszką sączyc piwko a Ress bedzie psy robić, bo się z 5 może w jeden dzień nie wyrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż Ress zdolna więc w piatek może się napic z nami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
sh_maniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ale macie fajnie, ja nie mam z kim psow zostawić :placz:
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja tez nie za bardzo, dlatego biorę dwie ze sobą a skoro biorę dwie i to i dwie wystawię.
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Marta nio nie jest to nie możliwe..... Szkoda, że nie bedzie cię w niedziele. A jeszcze bardziej szkoda, że nie będzie cię w piątek na tym piwku:cool3::cool3:
sh_maniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ress by sie pewnie ucieszyła widząc mnie w niedziele ;) pewnie jakiegos "brzydala" by mi sie dostało :evil_lol: Ale niestety sh są w czwartek i jedziemy z psiółka ( ona ma borderka) tylko na czwartek, a chcialam na 4 dni i nic z tego :placz: Angielski czas ćwiczyć bo będzie ciężko :evil_lol:
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Nio brzydal by ci się dostał na bank:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='sh_maniak']Ress by sie pewnie ucieszyła widząc mnie w niedziele ;)[/quote] nie tylko Ress :razz: :loveu:
sh_maniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Waszka obawiasz sie czegoś :evil_lol: ... nie ma czego to tylko najważniejsza wystawa w roku ... na świecie :evil_lol: Ale pomysl ile przystojnych handlerów i tuz obok :razz:
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='sh_maniak']Ale pomysl ile przystojnych handlerów i tuz obok :razz:[/quote] tiaaaaa :loveu: :p a niczego się nie obawiam bo Ress nie bedzie ryzykowała takiej porażki i kompromitacji na światówce jak danie mi psa na ring :evil_lol:
sh_maniak Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 co desperacja potrafi czynić ........ :evil_lol:
resuruss Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Hehe,Ress jest na razie w takim stanie .....ze nadal nie wie jak ma to rozwiazac...........Cholerka........bankowo sie ocena nałozy....a ja nadal nie wiem co zrobic.:placz:
malawaszka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='resuruss']Hehe,Ress jest na razie w takim stanie .....ze nadal nie wie jak ma to rozwiazac...........Cholerka........bankowo sie ocena nałozy....a ja nadal nie wiem co zrobic.:placz:[/quote] szukaj dogsittera dla Marty :p
AiK Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 [quote name='resuruss']Hehe,Ress jest na razie w takim stanie .....ze nadal nie wie jak ma to rozwiazac...........Cholerka........bankowo sie ocena nałozy....a ja nadal nie wiem co zrobic.:placz:[/quote] nie martw się :lookarou: na zapas może się jakoś uda
resuruss Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Własnie bardzo czarno to wyglada.Psow jest mniej niz suk i posrednia suczek bedzie rownolegle z otwarta psow :placz: Ja sie juz poryczałam wczoraj :-(
miniaga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Rysiu nie rycz!!! Bedzie dobrze. Marta na niedziele znajdzie kogoś kto jej posiedzi z psami. Przyjedzie do nas w sobotę wieczór i już:evil_lol:
Iwona Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 [quote name='anna1'] pierwszy dzien w Budapeszcie- Camapri CACIB i Grand PRIX Hundg. 2006, BOB dla psa z mlodziezy ale nie znam jeszcze nazwy; suki chyba gessi, cody 2, 3 byl emanor; jutro wszystko moze sie odwrocic:))[/QUOTE] [COLOR="Red"][SIZE="4"]Gratulacje Anna1 - bardzo się cieszę z sukcesu Campariego-:kciuki: trzymałam:lol: - życzę oby juto było conajmniej tak jak dzisiaj:kciuki: [/SIZE][/COLOR]
sh_maniak Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 [quote name='miniaga']Rysiu nie rycz!!! Bedzie dobrze. Marta na niedziele znajdzie kogoś kto jej posiedzi z psami. Przyjedzie do nas w sobotę wieczór i już:evil_lol:[/quote] na jeden dzien zostawic psy nie jest wielkim problemem ( na 4 dni juz tak), gorzej z dostaniem sie do Poznania :evil_lol:
Recommended Posts