Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Hehe,dla mnie by w zupełnosci wystarczyło ,jakby powiedziała ,ze championka jest lepsza ;) .Jasne i proste tłumaczenie.A takie wymyslanie powodu dlaczego mogło mnie wprawic w kompleksy :evil_lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
No i cos spoza ringu :loveu: :loveu: :loveu:
Scena z filmu zakochany kundel Disneya:

Ale super zdjącie! Jakie ten pies ma oczka...:cool3: A może oboje mieliście ochotę na to jedzonko? :evil_lol: On był szybszy... :evil_lol:

Posted

Jeszcze wstawię troszke pieknej bułecki :loveu: i KC mi sie zaplątała gdzieś w obiektywie tez urocza dziewucha!

Suszka i Ressia "pływają" w basenie

I Tancząca KC

Posted

Solange napisał(a):
Res, też bym się uśmiała. Bułeczka ma piękne włoski i myslę, że niejeden pp mógłby jej fryzury pozazdrościć... :evil_lol:

No prawie się o biurko zabiłam jak usłyszałam, że Bułkowska ma krótki włos. :angryy:
Gratulacje dla zwycięzców

P.S. Poproszę dużo zdjątek z Poznania bo tam będzie grzywkowe święto. I wierzę w dogomaniackie grzywki, muszą pokazać klasę. :multi:

Posted

Chciałabym, nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała ale ode mnie to daleko, kasy brak (no bo kupiłam ostatnio psom 18 kg żarcia) i wogóle to porównując Wasze grzywki z moimi to bym sie nabawiła ciężkich kompleksów.

Mam takie cichutkie, bardzo cichutkie marzenie, :oops:że może Katowice w przyszłym roku ale to ciii.. nikomu nie mówcie bo się będę przemykała pod ścianami i gnieździła w szparach ze strachu.

Posted

Dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie z Poznania- mamy nr startowy- bagatela:evil_lol: - 18 130....:lol:
Suki wystawiane są w pawilonie 6 nr ringu 43.

Posted

malawaszka napisał(a):
boszzz ja się boję tych dzikich tłumów :mdleje: a poruszania się samochodem po Poznaniu już wogóle sie boję :placz:

dlatego ja jade pociagiem :evil_lol:

Posted

My dostalismy potwierdzenie juz wczoraj. Nr startowy też mnie zaskoczył:evil_lol:
18 078 i 18091:evil_lol: Cieszę się że suki nie sa bezposrednio koło siebie. Jeżeli bedziemy wchodzić po 10- ęć to nie będa na początku jednocześnie na ringu. Super!!!!

Posted

a ja ogolnie sie very ciesze bo generalnie wystawiam 2 psy na 2 roznych halach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oddalonych od siebie ok 1 km :lol::lol::lol: a bedzie jeszcze cudownie jak sie jeszcze sprawdzi to czego sie obawiam ......

Posted

Iwona napisał(a):
Dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie z Poznania- mamy nr startowy- bagatela:evil_lol: - 18 130....:lol:
Suki wystawiane są w pawilonie 6 nr ringu 43.

18128 - do zobaczenia na ringu

Posted

Ja też mam już numerki
17997,18009,18046,18077
będę w czwartek z MIROKU ale katalogi są na każdy dzień,więc chyba nie będzie można poznać konkurencji w grzywaczach wcześniej.

Posted

Śliczne numerki :diabloti:. Ale wystawienie psa i suki chyba będzie graniczyć z cudem :shake: . Pomocnicy - zwiedzający do roboty, chyba będzie potrzebna pomoc.:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...