Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][SIZE=6][COLOR=magenta][COLOR=red]Maga[/COLOR] suuuuuper[/COLOR][/SIZE][/B] :multi: :multi: :multi: :multi:

[B][SIZE=6][COLOR=blue]Gruca [COLOR=lime]wielkie[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

[COLOR=darkorange][B]Pozostałym wystawcom również gratuluję mniejszych i większych sukcesów[/B][/COLOR] :laola:

Posted

madziu!!!!! normalnie zaszaleliscie jak nic!:evil_lol: było sie tak denerwować????:cool1: bravo bravo bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
aniele, jeszcze raz dzięki za wode, bravo dla ślicznej happy, miło mi było postać koło ciebie:cool1: :evil_lol:
no i gratulacje dla wszystkich, którzy wygrali i tych co nie wygrali:lol:
pozdrowienia dla przesympatycznego ciupka i jego pana:cool3: (mam nadzieje jolu, że przekazesz!)

Posted

Wróciłam!! :loveu:

Wystawa wspaniała! Zarówno pod względem atmosfery, pogody jak i wyników - co juz zostalo napisane :)

Tak wiec podsumowujac:

Veni Otello Sub-O-Divo (Toffi) - dosk, I/3, CWC, CACIB (NPwR), BOB, finałowa 5-tka na BOG
Toffi ukończył Ch.Pl :laola:

Fraszka z Gangu Łysych (Milka) - dosk, I/3, CWC, CACIB - zaszalała kobieta :loveu:
Milci brakuje odstępu czasu do ukończenia Ch.Pl

Na koniec z rozkazu Grucy poszłam na Pary - w ostatniej chwili i w sumie nie chcieli mnie wpuscic, ale nie dalam sie tak latwo... w rezultacie stanelismy na pudle na I miejscu, jako NAJLEPSZA PARA HODOWLANA WROCŁAW 2006 :multi:

Posted

[quote name='paniMysza']
aniele, jeszcze raz dzięki za wode, bravo dla ślicznej happy, miło mi było postać koło ciebie:cool1: :evil_lol:
[/quote]

nie ma za co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda ze nie ta kopiaca :eviltong::eviltong::eviltong:

mi tez bylo very milo szkoda ze poszlas wczesniej :placz:

i musze przyjechac wychowac Marcela zeby tak warczec na moja Happy :crazyeye:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']nie ma za co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda ze nie ta kopiaca :eviltong::eviltong::eviltong:

mi tez bylo very milo szkoda ze poszlas wczesniej :placz:

i musze przyjechac wychowac Marcela zeby tak warczec na moja Happy :crazyeye:[/quote]

no na kopiącą to ja w dalszym ciągu zapraszam ciebie i mage!!!!:cool1:
marcel to dzikus, nie zauważył nawet ,ze happy to dziewczynka i wkurzył się na nią jak sie w niego wpatrywała:eviltong:

Posted

[quote name='paniMysza']no na kopiącą to ja w dalszym ciągu zapraszam ciebie i mage!!!!:cool1:
marcel to dzikus, nie zauważył nawet ,ze happy to dziewczynka i wkurzył się na nią jak sie w niego wpatrywała:eviltong:[/quote]

no i jeszcze jedno ale to to tylko na gg:diabloti:

Posted

[quote name='maga18']Wróciłam!! :loveu:

Wystawa wspaniała! Zarówno pod względem atmosfery, pogody jak i wyników - co juz zostalo napisane :)

Tak wiec podsumowujac:

Veni Otello Sub-O-Divo (Toffi) - dosk, I/3, CWC, CACIB (NPwR), BOB, finałowa 5-tka na BOG
Toffi ukończył Ch.Pl :laola:

Fraszka z Gangu Łysych (Milka) - dosk, I/3, CWC, CACIB - zaszalała kobieta :loveu:
Milci brakuje odstępu czasu do ukończenia Ch.Pl

Na koniec z rozkazu Grucy poszłam na Pary - w ostatniej chwili i w sumie nie chcieli mnie wpuscic, ale nie dalam sie tak latwo... w rezultacie stanelismy na pudle na I miejscu, jako NAJLEPSZA PARA HODOWLANA WROCŁAW 2006 :multi:[/quote]

[CENTER][B][COLOR=indigo] BRAWO!!![/COLOR][/B]
:laola: [/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...