resuruss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No wiesz......mnie tam odpowiada :eviltong: Poza tym nie jecz...i tak masz blizej na miedzynarodowki niz ja.Tylko zadka Ci sie ruszyc nie chce :eviltong:
Iwona Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja wiem ze w bielskubialej ma byc I miedzynarodowa :p [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/1195/violenttb9.gif[/IMG][/QUOTE] Coś podobnego:crazyeye: - to nie żart????
AngelOfDeath Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='Iwona']Coś podobnego:crazyeye: - to nie żart????[/quote] no sama powiedz jakie zadu**e :lol::lol::lol: ja nie rozumiem kto to wogole ustala :mad::mad::mad:
AngelOfDeath Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='resuruss']No wiesz......mnie tam odpowiada :eviltong: Poza tym nie jecz...i tak masz blizej na miedzynarodowki niz ja.Tylko zadka Ci sie ruszyc nie chce :eviltong:[/quote] kup mi helikopter a bede na kazdej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
resuruss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 W Twoim wieku to powinienes biegac pieszo na wystawy a nie narzekac jak stara baba :eviltong:
AngelOfDeath Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='resuruss']W Twoim wieku to powinienes biegac pieszo na wystawy a nie narzekac jak stara baba :eviltong:[/quote] wiesz przeciez ze mnie w krzyzach od rana lupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , rzepka w kolanie mi wyskoczyla :eviltong::eviltong::eviltong: , szyje mi przed wczoraj przewialo !!! ress starosc nie radosc !!!!! ja na wystawy bede "R-ką" przyjezdzac :p na sygnale coby bylo szybciej i nie bede sie spozniac :diabloti:
Nesjanna Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']wiesz przeciez ze mnie w krzyzach od rana lupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , rzepka w kolanie mi wyskoczyla :eviltong::eviltong::eviltong: , szyje mi przed wczoraj przewialo !!! ress starosc nie radosc !!!!! ja na wystawy bede "R-ką" przyjezdzac :p na sygnale coby bylo szybciej i nie bede sie spozniac :diabloti:[/quote] chciałabym to kiedyś zobaczyć .................
resuruss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='AngelOfDeath']wiesz przeciez ze mnie w krzyzach od rana lupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , rzepka w kolanie mi wyskoczyla :eviltong::eviltong::eviltong: , szyje mi przed wczoraj przewialo !!! ress starosc nie radosc !!!!! ja na wystawy bede "R-ką" przyjezdzac :p na sygnale coby bylo szybciej i nie bede sie spozniac :diabloti:[/quote] Nie kracz,nie kracz :eviltong:
AngelOfDeath Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='resuruss']Nie kracz,nie kracz :eviltong:[/quote] toz to najprawdziwsza prawda :evil_lol:
resuruss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [SIZE=5][COLOR=red]Ania i Psy wlasnie dostała maila z USA.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Mystic Morning Shadow White wygrał bardzo prestizowa wystawe w Nashville!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Jak na razie nie moze sie otrzasnac z szoku wiec pisze ja niejako rodzina Ciastka :loveu: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][/SIZE] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/1615/pie420ge0.jpg[/IMG] [SIZE=4]Aniu!!!!Brak mi słow......[/SIZE] [SIZE=4]Tak wielki sukces tak mlodego psa i to jeszcze nie pochodzacego z USA :multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE] [SIZE=4]Mysle ,ze fakt ,ze sam Viktor Helu zgodził sie go zaprezentowac swiadczy o jego klasie.[/SIZE] [SIZE=4]Coz pisac.......dokładam sie do gratulacji ,ktore otrzymałas od p.Arlene Butterklee :loveu: [/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=1]To brat mojej Bułeczki -dziękuje Aniu :loveu: [/SIZE] [SIZE=1][/SIZE]
miniaga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Aniu to ogromna radośc dla hodowcy, gdy pies z jego hodowli odnosi tak oszałamiający sukces!!! Gratuluje ci ogromnie:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
RobertN Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No to Aniu od nas też wielkie gratulacje. pozdr Robert
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :Cool!: :sweetCyb: :ylsuper: :bigcool: :BIG: Ciastek jest the best!!!!!! Ania GRATULACJE raz jeszcze :laola:
AngelOfDeath Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [COLOR=Red][SIZE=6][FONT=Comic Sans MS]GRATULUJE!!!:multi::multi::multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR]
sh_maniak Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ładniutka ta chłopinka :loveu: Gratulacje Aniu :)
Ania i Psy Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :oops: :oops: :oops: Dziękuję wszystkim:) [SIZE="2"][/SIZE][I]Taki teraz Mistyś ho-ho, a kupska na podłogę walił jak każdy inny:)Nadal pozostaję w szoku.[/I] Ten miły pan w okularach wystawia najlepsze psy na Westminsterze, a teraz trzyma mojego wielce przebojowego Miśka. Czuję się okropnie internacjonalnie.:crazyeye:
Elitesse Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='AngelOfDeath']ja wiem ze w bielskubialej ma byc I miedzynarodowa :p dlaczego wszystko tak daleko ode mnie :mad::mad::mad: nie mogliby znow zrobic miedzynarodowej w zielonej gorze ?? :angryy: oczywiscie ze nie tylko na jakims za.....:placz::placz::placz: [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/1195/violenttb9.gif[/IMG][/quote] ze strony FCI : Bialystok 25/08/2007 26/08/2007
paniMysza Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 ania, a co ty taka w szoku? dla mnie wszystkie sukcesy ciastka nie sa zadnym zaskoczenia. jak śliczny, to wygrywa:cool1:
orsini Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='resuruss'][SIZE=5][COLOR=red]Ania i Psy wlasnie dostała maila z USA.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Mystic Morning Shadow White wygrał bardzo prestizowa wystawe w Nashville!!!![/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]Jak na razie nie moze sie otrzasnac z szoku wiec pisze ja niejako rodzina Ciastka :loveu: [/COLOR][/SIZE] [IMG]http://img105.imageshack.us/img105/1615/pie420ge0.jpg[/IMG] [SIZE=4]Aniu!!!!Brak mi słow......[/SIZE] [SIZE=4]Tak wielki sukces tak mlodego psa i to jeszcze nie pochodzacego z USA :multi: :multi: :multi: :multi: [/SIZE] [SIZE=4]Mysle ,ze fakt ,ze sam Viktor Helu zgodził sie go zaprezentowac swiadczy o jego klasie.[/SIZE] [SIZE=4]Coz pisac.......dokładam sie do gratulacji ,ktore otrzymałas od p.Arlene Butterklee :loveu: [/SIZE] [SIZE=1]To brat mojej Bułeczki -dziękuje Aniu :loveu: [/SIZE] [/quote] WOW!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!
Solange Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B][SIZE=5][COLOR=magenta]GRATUKUJĘ!!! tO NAPRAWDĘ WIELKI SUKCES! :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B]
flashka-g Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [SIZE=4]ANIU jeszcze raz gratuluje! To bardzo wielki sukces :) ktorego na pewno nie jeden by pozazdrościł, aby piesek z jego hodowli robił taka kariere w stanach:multi: [/SIZE]
Ania i Psy Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dziękuję:) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
cyga Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B]Aniu [/B]on jest przepiękny:loveu: :loveu: :loveu: dołączam się do gratulacji!!! :klacz: i cieszę się razem z Tobą :bigcool: :bigcool: :bigcool:
Ilona Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B]Aniu [/B]- [B][SIZE=3][COLOR=red]GRATULACJE!!!!!!:multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/B]
Recommended Posts