Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wielkie brawa dla wszystkich zwycięzców :angel: :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :laola: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Nie ma za co Magus!Strasznie zaluje ,ze nie mam zdjec.......
onka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 wielkie gratulacje dla zwycięzców:) :angel: :angel: :angel:
Agama Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Maga wlascicieli Zwirka moge CI podac jutro bo tego katalogu nie mam w domu :)
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 maga18 napisał(a):a jest w stanie ktos mi podac wlasciciela Zwirka?Proszę bardzo Katarzyna Florczak
Agama Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Draczyn mala Kiki jest cudowna :D . Twoj Marek slyszac jak z nia rozmawiam w samochodzie to zapytal ;to Ona zostaje...
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Agama napisał(a):Draczyn mala Kiki jest cudowna :D . Twoj Marek slyszac jak z nia rozmawiam w samochodzie to zapytal ;to Ona zostaje...Stanowczo powinna zostać
didi Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH WYSTAWCÓW !!! :laola: daria i ilona z konczitką :wink:
cyga Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja i Fiduńcia również dołączamy się z gratulacjami dla zwycięzców!!!
AnkaW Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witam wszystkich, i niech żałują Ci co nie byli. :lol: :lol: :lol: Towarzystwo wspaniałe. Znów spotkałam Grucę /mam nadzieję że drogę powrotną miała szczęśliwszą/ Pana Marka z Rodziną , Em-kę i Agamę z takią malu malu kruszynką za pazuchą, ślicznota. I oczywiście nareszcie poznałam Ress i Malawaszkę. Ress Gizmo wcale nie chciał zjeść Buły, wręcz przeciwnie baaardzo się w niej zakochał :lol: dobrze że tego nie widziałaś :evilbat:, Radarek był troszeczkę przestraszony i większość czasu wolał spędzić w klatce. Jak wpadł do domu zrobił kilka kółek wokół pokoju i odtańczył dziki taniec radości. :roll: Jeśli chodzi o wynik Gizmolka z wystawy to opis dostał bardzo ładny i dziewczyny mnie skutecznie uświadomiły że pies jest super tylko wystawiająca /czyli ja :evil: :wink: / do dooopy z czym się akuratnie zgadzam. Maga - Alejka też była
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 AnkaW :lol: właśnie oglądam zdjęcia i chyba muszę cofnąć to że wystawiający musi poćwiczyć :roflt: zobacz jak śmigaliście z Gizmem po ringu :lol:
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hahahahahahahahahahahahahhaha!Kolejne widmo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ale kochani moi, żeby nie było to Gruca z Hazardem i Pan Marek z Focusem też śmigali nieźle :lol: ok ok już koniec jaj :lol: zaraz powstawiam ciut lepsze :roll: :lol:
Germanika Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witaj Resuruss!!!No cóż PRACA,PRACA i jeszcze raz.............Takie życie.
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Germanika!Wydaje mi sie ,ze Twoja praca jest calkiem przyjemna :D
AnkaW Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 malawaszka napisał(a):AnkaW :lol: właśnie oglądam zdjęcia i chyba muszę cofnąć to że wystawiający musi poćwiczyć :roflt: zobacz jak śmigaliście z Gizmem po ringu :lol:
Germanika Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ona jest nawet BARDZO przyjemna,ale jak pracuje się po 10-12 godzin i tylko niedziela jest wolna,to każda przyjemność może zmęczyć.
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wierze.....ale bardzo wazne w zyciu jest to by robic cos co sie kocha.....Nawet jesli czasem bywa to meczace.
Germanika Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Z tym się absolutnie zgodzę,i dodam,że to wielkie szczęście.
malawaszka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Tituś :fadein: niestety wrąbała mi się na fotkę rolka papieru :evil: i Heroinka :fadein:
miniaga Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Gruca - Ogromne gratulacje. Pieknie ci się pieseczki spisały :D Olbrzymie gratulacje dla wszystkich Ach jakbym chciała tam być z wami,
resuruss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Germanika!Wielkie szczescie!!!!!!!!!!!Ja jako zyciowy pechowiec nie mam szczescia i na razie siedze w domku,gdyz nie wyobrazam sobie pracy za biurkiem wsrod papierow....... Miniaga!Trzeba bylo sie zabrac z kims z Warszawy.Byla tam hodowczyni Tasi,z maluchami na sprzedaz.....
Recommended Posts