Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Wielkie brawa dla wszystkich zwycięzców :angel: :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: :laola: :laola: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
Draczyn mala Kiki jest cudowna :D . Twoj Marek slyszac jak z nia rozmawiam w samochodzie to zapytal ;to Ona zostaje...
Stanowczo powinna zostać

Posted

Witam wszystkich, i niech żałują Ci co nie byli. :lol: :lol: :lol: Towarzystwo wspaniałe. Znów spotkałam Grucę /mam nadzieję że drogę powrotną miała szczęśliwszą/ Pana Marka z Rodziną , Em-kę i Agamę z takią malu malu kruszynką za pazuchą, ślicznota.
I oczywiście nareszcie poznałam Ress i Malawaszkę.
Ress Gizmo wcale nie chciał zjeść Buły, wręcz przeciwnie baaardzo się w niej zakochał :lol: dobrze że tego nie widziałaś :evilbat:,
Radarek był troszeczkę przestraszony i większość czasu wolał spędzić w klatce. Jak wpadł do domu zrobił kilka kółek wokół pokoju i odtańczył dziki taniec radości. :roll:
Jeśli chodzi o wynik Gizmolka z wystawy to opis dostał bardzo ładny i dziewczyny mnie skutecznie uświadomiły że pies jest super tylko wystawiająca /czyli ja :evil: :wink: / do dooopy z czym się akuratnie zgadzam.
Maga - Alejka też była

Posted

malawaszka napisał(a):
AnkaW :lol: właśnie oglądam zdjęcia i chyba muszę cofnąć to że wystawiający musi poćwiczyć :roflt: zobacz jak śmigaliście z Gizmem po ringu :lol:

Posted

Germanika!Wielkie szczescie!!!!!!!!!!!Ja jako zyciowy pechowiec nie mam szczescia i na razie siedze w domku,gdyz nie wyobrazam sobie pracy za biurkiem wsrod papierow.......

Miniaga!Trzeba bylo sie zabrac z kims z Warszawy.Byla tam hodowczyni Tasi,z maluchami na sprzedaz.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...