Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maga18']dostalam - dziekuje!!! :angel: ale cudooooo!! i ma kropeczki ;) :angel:[/quote]Niestety Agama go miała pod kurtką, więc tylko łepek widać, ale wydaje mi sie, że faktycznie cudeńko

Posted

[quote name='onka']a Em-ki Tito WO i suuuuuuuper opisik:)
BRAWOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:angel: :angel: :angel:[/quote]

[b] GRATULACJE dla Em-ki i Tito[/b] :BIG:
:laola:

Posted

Agama niestety nie ma wyników. Widziala tylko wspaniały opis psiaczka Em Ki . Grzywaczyki były po buldożkach i musiała zeszczeniaczkiem się zbierać, razem z moim Markiem, bo oni spieszyli się o domu. Res z Malawaszką wszystko notowały, więc z wynikami trzeba poczekać na nie

Posted

[quote name='onka']a malawaszka juz jest na tlenie i nawet słowem sie nie odezwie :evilbat:

a tu wszyscy na wyniki czekają :evil:[/quote]

:o co Ty??? ja sto lat na tlenie nie bylam :o a tym bardziej dzisiaj :lol: :wink:

a co do notowania :o to nie notowałam nic :roll:

Brawo dla Tito i dla Heroinki :klacz:

Posted

Bardzo wszystkim dziękujemy :D
Cieszy nas ten opis - chociaż wiem, że w szczeniaczkach to narazie czysta zabawa i nauka! życzyłabym sobie, aby było coraz lepiej (nigdy gorzej);
jestem bardzo zadwolona z opisu - szczerze mówiąc nie spodziewałam sie tak ładnego i szczegółowego....

A tak nawiasem mówiąc - dzisiaj widziałam mini-kobietkę, która mnie zauroczyła... :iloveyou: piszę mini - bo jest drobniutka, ale bardzo urodziwa, delikatna i :hmmmm: .... kobieca :P
Oto ona - [b]Heroinka:[/b]

[img]http://img120.imageshack.us/img120/9122/heroina23co.jpg[/img]

Posted

Bardzo milo bylo poznac Agame i AnkeW wraz z ich cudownymi psiakami - malenka Kika oraz Gizmola -lobuza ktory na poczatku chcial pozrec Bulke i malutkiego Radarka.

Musze Wam powiedziec ,ze na wystawie zobaczylam ZJAWISKO :
Heroinke z Gangu Lysych.Nie macie pojecia jakie cudo.Zreszta wiekszosc dogomaniakow tez widziala wiec moze potwierdzic. :iloveyou:

Posted

[quote name='resuruss']Ja mam!Ale mam tez depresje ,bo wlasnie usunelam ( niechcacy ) wszystkie zdjecia........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote]

:o :roll: :-? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

WYNIKI KIELCE 20.11.2005

Psy klasa szczeniat
1. Poarott HURICANE WO 1
2. CEZARION OETRONIUSZ Maximus Galus nieob

klasa mlodziezy
1.Hazard z Gangu Lysych ZW.ML
2.Fokus z Gangu Lysych Dosk 2

klasa posrednia
1. ŻWIREK Sakladir
2.Zurek sakladir
3.Dropsik z Gangu Lysych

klasa otwarta
1. LITTLE PONY Pomarszczony Czar
2.ORFEUSZ Sakladir

klasa championow
1.Cypisek z Gangu Lysych

Najlepszym psem w rasie zostal Zwirek Sakladir

Posted

Tu ze wzgledu na poruszenie mam najwazniejsze tylko

Klasa mlodziezy
1. Heroina Z gangu Lysych zw.ML. - dodam ze Pani sedzina byla nia zachwycona
2.Nagasaki Pomarszczony Czar

Klasa posrednia
1.Tessalina Favonius

Klasa championow
1.Dafne z Gangu Lysych

Tytul najlepszej suczki w rasie a potem BoB otrzymala [size=6]Tessalina!!!!![/size]

Gratulacje dla Tessaliny i wszystkich Zwyciezcow w szczegolnosci dla Gangu Lysych za wygranie 4 klas!!!!!!

Posted

Maga!Nie nie cala szczeniaki wygrala CEZARINA SARABII Galus
a drugiej suczki nie bylo.
W posredniej druga byla Patti Rossini ,Verki nie bylo bo nam sie Dudek pochorowala ( zdrowiej szybko Dudku),Alejka byla sama w klasie otwartej.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...