AnkaW Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [B]Jolka[/B] fajne zdjęcia - a sędzia extra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Marta Chmielewska Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='zuuzza']Witaj Marta! Widzę,że ukryta "kamera" działała. Szkoda że nie zagadnęłaś.Troszkę mi się dłużyło w oczekiwaniu na powrót do domu.Miałaś więcej szczęścia, bo ja żadnej grzywki poza stawką nie widziałam.[/quote] Pewnie gdybym wiedziała jak wyglądasz, zagadałabym ;) Jolu rewelacyjne zdjęcia, sędzia niemożliwy, przydałoby się zaprosić go do Polski :cool3: Poświęcenie godne uwagi :p:evil_lol:
Jolka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Noooo , była jeszczce piszcząca świnka no i.... te buziaki :cool3:
resuruss Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jaaaaaaaaaki faaaaaaajny sedzia!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Dzidtka_Gl Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 słuchajcie on każdą rase tak ocenia i na finałach, na BOG też się kładzie :))) ale ogólnie miły :)
AnkaW Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Jolka']Noooo , była jeszczce piszcząca świnka no i.... te buziaki :cool3:[/quote] Oj chciałabym zobaczyć go na żywca :p
Ka-Vanga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Dzidtka']słuchajcie on każdą rase tak ocenia i na finałach, na BOG też się kładzie :))) ale ogólnie miły :)[/quote] Hahaha nio racja, nas tez kiedys ocenial, nio i pierwszy do calowania buahahahaha :evil_lol: :diabloti: .
flashka-g Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jolka a czemu grzywce nie były na tej hali co zwykle?? co juz jej nie ma?:roll:
Jolka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [B]Flashka - [/B]hala stoi i ma się dobrze ;) Ja sama przyzwyczajona, "że na hali" - wpadam mooocno spóźniona - a tam ....kilka luźnych osób. Myślałam ,że już po ocenach :placz: więc ruszyłam w stragany :cool3: Dopiero jak mąż mnie odnalazł po pół godzinie powiedział mi ,że grzywki są oceniane przy wejściu na dworze. :crazyeye: Może na hali było gorzej niż na powietrzu. Bo tam duchota zawsze jednak była.
AngelOfDeath Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 joluś niestety nie ma tego o czym wczoraj rozmawialismy w necie :placz:
flashka-g Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 no Jolka duchota byla starszna jak słonce swiecilo..bo to byl jakis hangar na jakies samoloty czy pojazdy czy cos:lol: Ale jak sie mialo klatki przy wejsciu to bylo fajnie chłodno i w cieniu przy lekkim wiaterku. Kurcze musze sie gdzies wybrac do Czech na wystawe bo dawno nie bylam.
AiK Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zdjęcia dzięki uprzejmości Cockerki. :razz: Koszalin [IMG]http://vampire.555.pl/aik/2.jpg[/IMG] [IMG]http://vampire.555.pl/aik/5.jpg[/IMG] [IMG]http://vampire.555.pl/aik/6.jpg[/IMG] [IMG]http://vampire.555.pl/aik/8.jpg[/IMG]
Elitesse Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='AnkaW'][B]Jolka[/B] fajne zdjęcia - a sędzia extra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] sedziowal sznaucery w zeszlym roku w Legnicy :lol: :lol: :lol:
zuuzza Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat sędziny, która będzie oceniała ozdóbki w Chojnicach- Marzena Kaca-Bibrich? Co prawda nie jadę tam ,ale nie spotkałam się jeszcze z ta panią.[B][SIZE=1][COLOR=#005633] [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=1][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE][/B]
miniaga Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Zuzza zapraszam towarzysko!!!!! Znów musze nocować i jakby tego było mało były tylko pokoje 2 osobowe. Wogóle to ja się już nie dziwię czemu nikt nie zgłaszał na tą wystawę:placz: :placz: :placz: tam nie ma jak dojechać
zuuzza Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='miniaga']Zuzza zapraszam towarzysko!!!!! Znów musze nocować i jakby tego było mało były tylko pokoje 2 osobowe. Wogóle to ja się już nie dziwię czemu nikt nie zgłaszał na tą wystawę:placz: :placz: :placz: tam nie ma jak dojechać[/quote] NIe dziw się to jedyna "metropolia" w Borach:) A gdzie nocujesz?
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ale za to jak tam jest cudownie :loveu: uwielbiam Bory Tucholskie :loveu:
Savannah Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='Elitesse']sedziowal sznaucery w zeszlym roku w Legnicy :lol: :lol: :lol:[/quote] [FONT=Arial][SIZE=2]K.Horak (CZ) sędziował też Siberian Husky w Głogowie w tym roku. Dokładnie tak samo jak grzywacze:evil_lol: szkoda że nie mam już zdjęc bo bym wkleiła:cool3: aż żałuje że sama nie pojechałam, sędzia bardzo dokładny, a i jego wybory były bardzo trafne. Mam nadzieje że jeszcze nie raz zawita do Polski.:razz:[/SIZE][/FONT]
maga18 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 doszła ROZA Rossini [quote name='maga18'] I stawka na wystawe w Legnicy, która odbędzie się już 6 sierpnia :) [B]PSY mlodziez[/B] MICHELL'IN SUPRISE Hossa-Vija ARTUSH od Teareibi GENESIS z Lubuskiej Wsi Secret PAN I WŁADCA MICKE PRINCE SUPRISE Hossa-Vija [B]posrednia[/B] VENI OTELLO Sub-O-Divo ELITE SUNSHINE von Hellmundin [B]otwarta[/B] VASCO ROSATHEA MY LONGTIME COMPATION Ultimo [B]SUKI szczeniat[/B] JOKKO Amitycja [B]mlodziez[/B] CYKORIA z Ogrodu Fauny A DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog [B]posrednia[/B] FRASZKA z Gangu Łysych ROZA Rossini [B]otwarta[/B] Grzywacz CORVETTE ALMEJA Cicero [B]championow[/B] AGI RHONDA Dwie Tęcze KASHI KISS THE BOYS [B]weteranow[/B] ABRA CADABRA My Exotic World[/QUOTE]
orsini Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 no ciekawe kto wygra bob:)))))))))))))))obstawiamy????
miniaga Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Ja myslę, że wybór jest oczywisty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='miniaga']Ja myslę, że wybór jest oczywisty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ja mysle ze nie i ze to nie jest odpowiedz:))imie psa poprosze albo suki!:)))))i zobaczymy kto wygra toster PO legnicy hihihihi
flashka-g Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :eviltong: ja nie pamietam jak polowa psow wyglada:eviltong: :oops: .. Boba bierze weteranka..jakby tylko sie dało:eviltong:
Recommended Posts