Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuuzza']Witaj Marta!
Widzę,że ukryta "kamera" działała. Szkoda że nie zagadnęłaś.Troszkę mi się dłużyło w oczekiwaniu na powrót do domu.Miałaś więcej szczęścia, bo ja żadnej grzywki poza stawką nie widziałam.[/quote]

Pewnie gdybym wiedziała jak wyglądasz, zagadałabym ;)
Jolu rewelacyjne zdjęcia, sędzia niemożliwy, przydałoby się zaprosić go do Polski :cool3: Poświęcenie godne uwagi :p:evil_lol:

Posted

[quote name='Jolka']Noooo , była jeszczce piszcząca świnka no i.... te buziaki :cool3:[/quote]

Oj chciałabym zobaczyć go na żywca :p

Posted

[quote name='Dzidtka']słuchajcie on każdą rase tak ocenia i na finałach, na BOG też się kładzie :))) ale ogólnie miły :)[/quote]
Hahaha nio racja, nas tez kiedys ocenial, nio i pierwszy do calowania buahahahaha :evil_lol: :diabloti: .

Posted

[B]Flashka - [/B]hala stoi i ma się dobrze ;)
Ja sama przyzwyczajona, "że na hali" - wpadam mooocno spóźniona - a tam ....kilka luźnych osób. Myślałam ,że już po ocenach :placz: więc ruszyłam w stragany :cool3: Dopiero jak mąż mnie odnalazł po pół godzinie powiedział mi ,że grzywki są oceniane przy wejściu na dworze. :crazyeye:
Może na hali było gorzej niż na powietrzu. Bo tam duchota zawsze jednak była.

Posted

no Jolka duchota byla starszna jak słonce swiecilo..bo to byl jakis hangar na jakies samoloty czy pojazdy czy cos:lol: Ale jak sie mialo klatki przy wejsciu to bylo fajnie chłodno i w cieniu przy lekkim wiaterku. Kurcze musze sie gdzies wybrac do Czech na wystawe bo dawno nie bylam.

Posted

Zdjęcia dzięki uprzejmości Cockerki. :razz:

Koszalin

[IMG]http://vampire.555.pl/aik/2.jpg[/IMG]

[IMG]http://vampire.555.pl/aik/5.jpg[/IMG]

[IMG]http://vampire.555.pl/aik/6.jpg[/IMG]

[IMG]http://vampire.555.pl/aik/8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Jolka[/B] fajne zdjęcia - a sędzia extra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

sedziowal sznaucery w zeszlym roku w Legnicy :lol: :lol: :lol:

Posted

Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat sędziny, która będzie oceniała ozdóbki w Chojnicach- Marzena Kaca-Bibrich?
Co prawda nie jadę tam ,ale nie spotkałam się jeszcze z ta panią.[B][SIZE=1][COLOR=#005633] [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=1][COLOR=#005633][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Zuzza zapraszam towarzysko!!!!! Znów musze nocować i jakby tego było mało były tylko pokoje 2 osobowe. Wogóle to ja się już nie dziwię czemu nikt nie zgłaszał na tą wystawę:placz: :placz: :placz: tam nie ma jak dojechać

Posted

[quote name='miniaga']Zuzza zapraszam towarzysko!!!!! Znów musze nocować i jakby tego było mało były tylko pokoje 2 osobowe. Wogóle to ja się już nie dziwię czemu nikt nie zgłaszał na tą wystawę:placz: :placz: :placz: tam nie ma jak dojechać[/quote]
NIe dziw się to jedyna "metropolia" w Borach:)
A gdzie nocujesz?

Posted

[quote name='Elitesse']sedziowal sznaucery w zeszlym roku w Legnicy :lol: :lol: :lol:[/quote]
[FONT=Arial][SIZE=2]K.Horak (CZ) sędziował też Siberian Husky w Głogowie w tym roku. Dokładnie tak samo jak grzywacze:evil_lol: szkoda że nie mam już zdjęc bo bym wkleiła:cool3: aż żałuje że sama nie pojechałam, sędzia bardzo dokładny, a i jego wybory były bardzo trafne. Mam nadzieje że jeszcze nie raz zawita do Polski.:razz:[/SIZE][/FONT]

Posted

doszła ROZA Rossini

[quote name='maga18']

I stawka na wystawe w Legnicy, która odbędzie się już 6 sierpnia :)

[B]PSY
mlodziez[/B]
MICHELL'IN SUPRISE Hossa-Vija
ARTUSH od Teareibi
GENESIS z Lubuskiej Wsi
Secret PAN I WŁADCA
MICKE PRINCE SUPRISE Hossa-Vija

[B]posrednia[/B]
VENI OTELLO Sub-O-Divo
ELITE SUNSHINE von Hellmundin

[B]otwarta[/B]
VASCO ROSATHEA
MY LONGTIME COMPATION Ultimo

[B]SUKI
szczeniat[/B]
JOKKO Amitycja

[B]mlodziez[/B]
CYKORIA z Ogrodu Fauny
A DREAMGIRL BY PIECHUR of Exotic Dog

[B]posrednia[/B]
FRASZKA z Gangu Łysych
ROZA Rossini

[B]otwarta[/B]
Grzywacz CORVETTE
ALMEJA Cicero

[B]championow[/B]
AGI RHONDA Dwie Tęcze
KASHI KISS THE BOYS

[B]weteranow[/B]
ABRA CADABRA My Exotic World[/QUOTE]

Posted

[quote name='miniaga']Ja myslę, że wybór jest oczywisty:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
ja mysle ze nie i ze to nie jest odpowiedz:))imie psa poprosze albo suki!:)))))i zobaczymy kto wygra toster PO legnicy hihihihi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...