Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
gratulacje dla SUNI:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu:
:lol: Dzięki

Posted

resuruss napisał(a):
Wrocilam.....:multi: Dzieki za gratulacje !!!!!
Bardzo udany dzien za nami:

Bułka dosk 1 .Zw Ml
Quando dosk 1,CWC,NPwR,BoB v-ce BoG:multi:

wow GRATULUJE !!!! :laola:

Posted

Gratulacje, dzisiaj dużo dogomaniaków wróciło z dobrymi lokatami :smilecol::thumbs:
Dziewczyny, wyglądacie szałowo, Onka, Ress, Jolu, Nsjanko normalnie ach ;):loveu:
Nie wiem kto robił zdjęcia ale wyjątkowo urodziwie prezentujecie się na zdjęciach ;)

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Gratulacje, dzisiaj dużo dogomaniaków wróciło z dobrymi lokatami :smilecol::thumbs:
Dziewczyny, wyglądacie szałowo, Onka, Ress, Jolu, Nsjanko normalnie ach ;):loveu:
Nie wiem kto robił zdjęcia ale wyjątkowo urodziwie prezentujecie się na zdjęciach ;)

Może ktoś ma ochotę bym nadał mu nową twarz? Akurat się przyda na nową wystawę !!!!

Posted

Ludwik_XVI napisał(a):
Może ktoś ma ochotę bym nadał mu nową twarz? Akurat się przyda na nową wystawę !!!!

Ludwikuuuu !!!! - do rondla !! :mad:
A nie tu, nasze piękne facjaty upiększać ;)

Posted

Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Będzinie!
A w Chojnicach -
Gratulacje dla Germaniki i Falstaffa Zikkurat za BOB i BOG2, dla olśniewającej Sasquehanny Germanika za NSwR, jeszcze raz dla Doroty i Gilusia za porywającą walkę na BIS Junior (finałowa czwórka i to najgorsze - czwarte), dla Miniagi i Tasminki za Zw.Mł. (Pani Sędzia dość enigmatycznie znała regulamin i Tasminka nie wyszła o rasę:mad:).
Dorota, dzięki za przemiłe towarzystwo:lol:, Cher - dzięki również.
Moje psy też wypadły nieżle, szczególnie dumny jestem z Xirka (papillon), który wrócił na ring po ponad rocznej przerwie i poważnym wypadku, a zdobył CWC i BOB. Fenix znów drugi na BIS-ie szczeniąt:cool1:

Posted

Jolka napisał(a):
Ludwikuuuu !!!! - do rondla !! :mad:
A nie tu, nasze piękne facjaty upiększać ;)

jolka, jolka pamiętasz lato ze snów... sama się prosiłaś. ale twoje zdjęcia to nie ujrzą światła na tym lipnym forum. będą ba wielkich bilbboardach !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...