resuruss Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Don Juan z Lubuskiej Wsi lokata 4 Quando Sub Divo lokata 1
AiK Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Agama napisał(a):gratulacje dla SUNI:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu::lol: Dzięki
Elitesse Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 resuruss napisał(a):Wrocilam.....:multi: Dzieki za gratulacje !!!!! Bardzo udany dzien za nami: Bułka dosk 1 .Zw Ml Quando dosk 1,CWC,NPwR,BoB v-ce BoG:multi: wow GRATULUJE !!!! :laola:
resuruss Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Dzieki ,dzieki!!!!!:multi: Wlasnie obrabiam zdjecia ( Wasze tez) jak beda gotowe to przesle ;)
Marta Chmielewska Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Gratulacje, dzisiaj dużo dogomaniaków wróciło z dobrymi lokatami :smilecol::thumbs: Dziewczyny, wyglądacie szałowo, Onka, Ress, Jolu, Nsjanko normalnie ach ;):loveu: Nie wiem kto robił zdjęcia ale wyjątkowo urodziwie prezentujecie się na zdjęciach ;)
linda_astor Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Gratulacje, dzisiaj dużo dogomaniaków wróciło z dobrymi lokatami :smilecol::thumbs: Dziewczyny, wyglądacie szałowo, Onka, Ress, Jolu, Nsjanko normalnie ach ;):loveu: Nie wiem kto robił zdjęcia ale wyjątkowo urodziwie prezentujecie się na zdjęciach ;) Może ktoś ma ochotę bym nadał mu nową twarz? Akurat się przyda na nową wystawę !!!!
Jolka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ludwik_XVI napisał(a):Może ktoś ma ochotę bym nadał mu nową twarz? Akurat się przyda na nową wystawę !!!! Ludwikuuuu !!!! - do rondla !! :mad: A nie tu, nasze piękne facjaty upiększać ;)
Donio Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Będzinie! A w Chojnicach - Gratulacje dla Germaniki i Falstaffa Zikkurat za BOB i BOG2, dla olśniewającej Sasquehanny Germanika za NSwR, jeszcze raz dla Doroty i Gilusia za porywającą walkę na BIS Junior (finałowa czwórka i to najgorsze - czwarte), dla Miniagi i Tasminki za Zw.Mł. (Pani Sędzia dość enigmatycznie znała regulamin i Tasminka nie wyszła o rasę:mad:). Dorota, dzięki za przemiłe towarzystwo:lol:, Cher - dzięki również. Moje psy też wypadły nieżle, szczególnie dumny jestem z Xirka (papillon), który wrócił na ring po ponad rocznej przerwie i poważnym wypadku, a zdobył CWC i BOB. Fenix znów drugi na BIS-ie szczeniąt:cool1:
linda_astor Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Jolka napisał(a):Ludwikuuuu !!!! - do rondla !! :mad: A nie tu, nasze piękne facjaty upiększać ;) jolka, jolka pamiętasz lato ze snów... sama się prosiłaś. ale twoje zdjęcia to nie ujrzą światła na tym lipnym forum. będą ba wielkich bilbboardach !
Elitesse Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 resuruss napisał(a):Dzieki ,dzieki!!!!!:multi: Wlasnie obrabiam zdjecia ( Wasze tez) jak beda gotowe to przesle ;) czekam cierpliwie ;)
Recommended Posts