Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

flashka-g napisał(a):
:eviltong: ja nie pamietam jak polowa psow wyglada:eviltong: :oops: ..
Boba bierze weteranka..jakby tylko sie dało:eviltong:

ale sie nie da, wiec?:))))))typuj jakas sabake:))))))

Posted

A kto sedziuje w Legnicy, bo to też ma znaczenie.... Moze sie pkuszę o podanie imienia psa. \
Orsini, ale ostrzegam toster ma być realny a nie wirtualny:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Agama wiem, ale nadal nie jestem pewna czy dojade . Nie lubie jeżdzić pośpiesznymi a tylko taką mam opcję:placz: :placz: :placz: Wiec może bedą tylko dwie suki.
Zresztą Tasmina dopiero wczoraj skończyła antybiotyk i obawiam się ze sedzina jej nie dotknie.

Posted

resuruss napisał(a):
Orsini ,a kogo Ty obstawiasz????

ja Sekret Pan i Wladca o ile pojdzie!!!onka psa na smych i na dworzec trenowac a nie liczyc na cud, bo cudow nie ma!!!!!do roboty leniu:))))))))))teraz Wasza kolej ja powiedzialam:)))))

Posted

Nie widziałam Ostrowskiego w roli sędziego i dwóch psów nie widziałam nawet na zdieciu, ale myslę, że Najlepszy bedzie pies:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Nie widziałam Ostroskiego w roli sędziego i dwóch psów nie widziałam nawet na zdieciu, ale myslę, że Najlepszy bedzie pies:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nie wiedzialam, ze jestescie z Adamem na TY:o no ale ok zalozmy ze tak. ALE JAKI PIES?ja podalam nazwe psa:))mimo, ze nie widzialam 90% z tych chinczykow:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

Orsini !No jeden z moich typow...taki sam jak Twoj....
Nie wiem jak wyglada Genesis z Lubuskiej Wsi...bo badz co badz ,niektore skojazrenia byly w tej hodowli fajne.
Poza tym podoba mi sie suczka Grzywacz Corvette - bardzo ładnie sie prezentuje w ringu.

Posted

resuruss napisał(a):
Orsini !No jeden z moich typow...taki sam jak Twoj....
Nie wiem jak wyglada Genesis z Lubuskiej Wsi...bo badz co badz ,niektore skojazrenia byly w tej hodowli fajne.
Poza tym podoba mi sie suczka Grzywacz Corvette - bardzo ładnie sie prezentuje w ringu.

aaa widzisz ja nie widzialam suki:((((masz jakies fotki?

Posted

Po pierwsze nie widziałam, żeby na forum ktos pisał sedziów z imienia i nazwiska. Podaje się zazwyczaj tylko to drugie - np Jakubowski.

A czy jestem z kimś na ty to tylko moja sprawa - nie wiedziałam, że jestes zatrudniona jako adwokat własciciela hodowli Germanika:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

miniaga nie musze byc zatrudniona u nikogo, zeby zauwazyc chamstwo i brak kultury, bo pisanie o kims po nazwisku tylko bez pan/pani jest czyms wlasnie takim, nawet jesli sie kogos nie lubi.Zycze powodzenia w wychowywaniu dzieciatka-niezly ma wzor do nasladowania:))))))ja dlatego np. nie mam dzieci:))))))))))))))))))

Posted

AGA tym razem sie z TOBA nie zgodze wiekszosc osob pisze przed nazwiskiem literke p i oczywiscie nie robi bledu w nazwisku szczegolnie jesli to sedzia z POLSKI-ktos ostatnio szukajac najlepszego psiego dermatologa w WARSZAWIE napisal ze jest murzynem i nazywa sie KURDE dubele-moze jestem starej daty ale troche szacunku sie nalezy:crazyeye:

Posted

Suczka rzeczywiście niegłupia:lol: Ja na szczęście nie jestem sędzią - swój typ mam i myslę że BOB będzie pewnym zaskoczeniem(patrząc na typy)

Posted

A ja wlasnie sprawdzialam wyniki ostatnich wystaw ,ktore wpisywalam i tez nie wpisywalam pan/pani......:roll:
Pisalam date i miejsce wystawy i sedzia
:ices_bla:

Posted

Bład poprawiłam. Możesz sobie uważać co chcesz - Twoje prawo. Ale są pewne granice, których niestety nie masz i ile u Bartka taki tekst jak Twój moge puścić mimo uszu to od Ciebie spodziewałam sie ciut wyższego poziomu, ale cóż ....

Ja tam nigdy nie obraziłam się jak ktoś powiedział do mnie po nazwisku.Po imieniu owszem, bo nie kazdy może. I nie bedę Ci udawadniać że jesteś Ignoranką, bo mogłabym znaleśc conajmniej kilka postów, gdzie przed nazwiskiem nie ma p.

Nie czepiałaś się wówczas tylko dlatego że nie pisała tego Mazurek nio i nie pałałaś goracym uczuciem do sedziego. :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Podstawowe formy grzecznościowe:
Przechodzenie na ty:
- możemy poprosić osoby starsze, aby zwracały się do nas per Ty, nigdy jednak nie możemy oczekiwać wzajemności
- zawsze przejście na Ty proponuje osoba o wyższym statusie wg zasady pierwszeństwa
- nawet jeśli jesteśmy prywatnie na Ty z osobą na wysokim stanowisku, zwracamy się do niej tytułem (niedopuszczalne jest, aby kierowca zwracał się do głowy państwa per Lechu)
- bruderszaft umarł śmiercią naturalną i jest sprzeczny z etykietą
- gdy mówimy o osobie nieobecnej nie należy nazywać jej tylko po nazwisku, należy dodawać imię lub tytuł. Mówienie o kimś per Kowalski jest obraźliwe i wywołuje bardzo negatywne emocje.

Posted

[quote name='miniaga']Bład poprawiłam. Możesz sobie uważać co chcesz - Twoje prawo. Ale są pewne granice, których niestety nie masz i ile u Bartka taki tekst jak Twój /quote]

ten tekst o dziecku byl moj!!!:eviltong:

tylko teraz widze ze orsini sie ze mna zgadza :evil_lol:

Posted

Nio Rysiu, ale jestes niewychowana. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Od dziś prosze pisac posty do mnie zaczynając od Pani Prezes Mazurek, Pani dyrektor Mazurek lub ewentualnie Pani mgr Mazurek. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tytuły wszystkie autentyczne.

Posted

nio cóż nie ma się czym chwalić Bartek - bądż tak odważny i powiedz mi to na żywo - juz ci powiedziałam, że kiedyś doczekasz się ze znizę się do twojego poziomu.

Posted

MARTA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tak samo uczylam dzieci w szkole podajac te tresci w formie zrozumialej dla 7-9 latkow

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...