malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 buuuahahah no tak kilka godzna na słońcu dało mi sie we znaki :lol: :lol: :lol: oczywiście że o wania mi chodziło :p
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']buuuahahah no tak kilka godzna na słońcu dało mi sie we znaki :lol: :lol: :lol: oczywiście że o wania mi chodziło :p[/quote] moze i nicki podobne , roznica 2 literek:evil_lol: , ale mozesz mi wierzyc to zupelnie inny swiat:multi: !! i poziomy tez rozne;) !! prawda Donio :diabloti:
Dzidtka_Gl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 oj jeden to sie cieszy z tej pomyłki... chciałby :))
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Dzidtka']oj jeden to sie cieszy z tej pomyłki... chciałby :))[/quote] zapewne ...:evil_lol:
Donio Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 To jest temat "wystawy" w "grzywaczach chińskich". Czy jest tu jakiś Mod? I tak do jego wiadomości. Te kilka osób awanturujących się na poprzednich stronach ma na forum, które tu opluli w sumie dwa bany i dwa ostrzeżenia ( w tym jedno ostrzeżenie przy jednym napisanym poście ). Ma też w sumie jednego "forumowego" psa. I dwie grzywki "nieznudzone" i "nieopatrzone".
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Gosia i kropki']Oj boli klasa i sukcesy innych :lol: Ale to normalne. Tylko niektórzy mogliby to zachować dla siebie. Senga ale cóż biedakom skoro nigdy do TAKIEGO poziomu i TAKICH sukcesow nie dojdą ... Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)[/quote] Gosiu widzę, że woda sodowa do główki uderzyła... Proponuje walnąć główka w scianę, może wszystko do normy wróci. Klasowe psy to takie, których klasy nie trzeba głosić i rozchwalac i prezez takie posty jak twoje ludzie zrażają się do smietanki,którą tak cenisz. My poprostu nie lubimy naburmuszonych snobów.
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Donio']To jest temat "wystawy" w "grzywaczach chińskich". Czy jest tu jakiś Mod? I tak do jego wiadomości. Te kilka osób awanturujących się na poprzednich stronach ma na forum, które tu opluli w sumie dwa bany i dwa ostrzeżenia ( w tym jedno ostrzeżenie przy jednym napisanym poście ). Ma też w sumie jednego "forumowego" psa. I dwie grzywki "nieznudzone" i "nieopatrzone".[/quote] oh Donio co ci znow po tej glowie chodzi ?? co?? Wind jest super modelatorem !! ja ja kocham !! Wind I loFF U 4 eVer :loveu::loveu::loveu: jesli by cos jej sie nie podobalo napisalaby !! albo upomniala !! wiec nie rozumiem znow gdzie ty tu wypatrujesz problem , bo to nie jest charciane forum na ktorym sie banuje osobe ktora nic nie zrobila po jednym poscie (mam swiadka) i do tego kasuje sie posty !! tu twoje sliskie raczuchny nie dosiegna jeszcze dlugo mam nadzieje !!
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='miniaga'] My poprostu nie lubimy [B]naburmuszonych snobów.[/B][/quote] ....do ktorych zawsze na wystwie mozna podjesc i porozmawiac ( nie probowalem i nie mam zamiaru).... tyle ze okazuje sie ze sa wlasnie naburmuszeni i odechciewa sie nawet na nich patrzyc ....
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dzitka, Citka czy jak ci - tam piszesz takie bzdury że czytac nie mogę. Nie znasz Agamy i piszesz takie rzeczy. uważam Agame za ostatnią osobę, która kieruje się jakąś zazdrością. A co masz do jej psów? Agama bardzo podobał mi się post, że krytyka nie pod tym adresem - bardzo:multi:
Dzidtka_Gl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 miniaga, sriniaga, pipiga czy jak Ci tam... pomyśl...
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Do przedszkola dziecinko. Tam właśnie trzymają twój poziom i jeszcze nie rozróżniają głupoty.
Dzidtka_Gl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 chcesz się licytować na wykształcenie, przegrasz :) dziecinko, to miłe, odmładza mnie to :) nie dość że jestem mądra to jeszcze młoda :)))
gmk Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='miniaga']Gosiu widzę, że woda sodowa do główki uderzyła... Proponuje walnąć główka w scianę, może wszystko do normy wróci. Klasowe psy to takie, których klasy nie trzeba głosić i rozchwalac i prezez takie posty jak twoje ludzie zrażają się do smietanki,którą tak cenisz. My poprostu nie lubimy naburmuszonych snobów.[/quote] [COLOR=dimgray]Przykro czytac takie posty.[/COLOR] [COLOR=#696969]Ostatnią osobą którą można posądzic o "wodę sodową" jest Gosia.[/COLOR] [COLOR=#696969]Ona po prostu pisze co widzi, potrafi dokonac obiektywnej oceny i już, a jeśli nie chcesz otworzyc oczu to tkwij ze swoimi cudownymi psami w zamkniętym pokoju i nikomu ich nie pokazuj wtedy pewnie bądą zwyciężały wystawy...Powodzenia ![/COLOR] [COLOR=#696969]Każde wyjście do porównania jest CHWALENIEM SIĘ... Raz się wygrywa innym razem przegrywa. Jeśli ktoś wygrywa prawie zawsze to znaczy jest DOSKONAŁY ![/COLOR] [COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]
Dzidtka_Gl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 tu nawet atakują osoby które nie miały i nie mają, nie hodowały i nie hodują grzywaczy... ale ja swoje zdanie/oko/wiedze mam i tego nie musze udowadniać....
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O Gosi mam odmienne zdanie i uważam dokładnie tak jak napisałam. Co do moich psów - nie muszą wygrywać - nie muszą podobać się wszystkim i co więcej nikomu nie muszę tego udowadniac. Co do tak zwanych psów klasowych - nie mam czego zazdrościć... A gosia cóż... żadko pisze coś po za ochami i ochami nad psami o których mowa i właściwie tylko wtedy gdy komuś śmią się one nie podobac.
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Licytowac się nie muszę. A mądrość to nie to samo co wykształcenie. A i jeszcze jedno, albo jesteś młodsza ode mnie, albo bardziej wykształcona.... Jedno i drugie jednocześnie nie jest możliwe.
Wind Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [B]Angel,[/B] Jak juz wszyscy beda sie tutaj bic, kopac i opluwac to skrobnij do mnie priv, abym jako tako posprzatala :evil_lol: Poki co - [B]NORMA[/B]! Jedni zazdroszcza innym, inni tym pierwszym, podkladaja zdjecia, potem je wycofuja, czepiaja sie wszystkiego (zapraszam na ring yorkow - tam to sie dopiero majta psami na prawo i na lewo :lol: ) a wszystko to w goracej atmosferze "jak tak mozna, zbanowac wszystkich" ... ufff ... no NORMA moi mili ... W.
Dzidtka_Gl Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='miniaga'] A i jeszcze jedno, albo jesteś młodsza ode mnie, albo bardziej wykształcona.... Jedno i drugie jednocześnie nie jest możliwe.[/quote] hmmm nie wiem bo Cie nie znam :) myślę, że i Ty nie znasz mnie
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Wind'][B]Angel,[/B] Jak juz wszyscy beda sie tutaj bic, kopac i opluwac to skrobnij do mnie priv, abym jako tako posprzatala :evil_lol: Poki co - [B]NORMA[/B]! Jedni zazdroszcza innym, inni tym pierwszym, podkladaja zdjecia, potem je wycofuja, czepiaja sie wszystkiego (zapraszam na ring yorkow - tam to sie dopiero majta psami na prawo i na lewo :lol: ) a wszystko to w goracej atmosferze "jak tak mozna, zbanowac wszystkich" ... ufff ... no NORMA moi mili ... W.[/quote] WIND :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moja Ty zlota-brylantowa :loveu: napisze !! na 2 baski !! chyba ze ktos wczesniej zglosi jakis moj post do Ciebie i mnie zbanujesz choc mysle ze ja akurat nic zlego nie robie :oops:
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 No więc Ci podpowiem - wynika to z czysej matematyki. Za tydzień bronie pracy magisterskiej. Jestem z grudnia. Jeżeli jesteś młodsza to znaczy, że studiów jeszcze nie skończyłaś. Jeżeli skończyłaś to znaczy że jesteś starsza....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Agama to bardzo sympatyczna osoba, która stara się żyć z w zgodzie ze wszystkimi i często apelowała o umiar na tym forum. Nie zasłużyła na słowa, które zostały do niej napisane, bo uważam, że żadna z niej zazdrośnica.
Jolka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='AngelOfDeath']WIND :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moja Ty zlota-brylantowa :loveu: napisze !! na 2 baski !! chyba ze ktos wczesniej zglosi jakis moj post do Ciebie i mnie zbanujesz choc mysle ze ja akurat nic zlego nie robie :oops:[/quote] [B]Anioł - [/B]uwielbiam Cię czytać :megagrin: Teraz u mnie opryskany monitor :megagrin:
AngelOfDeath Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Jolka'][B]Anioł - [/B]uwielbiam Cię czytać :megagrin: Teraz u mnie opryskany monitor :megagrin:[/quote] Jolka uwazaj bo zaraz senega bedzie chciala od ciebie wyludzic dobra materialne :evil_lol:
macsow1 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Na tym forum same sympatyczne osoby.. :loveu: szkoda tylko, ze są układy i układziki.. pozdrawiamy :lol:
miniaga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dziękuję i również pozdrawiam. Muszę powiedziec, że jestem nie tylko sympatyczna, mądra, młoda i wykształcona, ale również... SKROMNA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts