Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahah no tak kilka godzna na słońcu dało mi sie we znaki :lol: :lol: :lol: oczywiście że o wania mi chodziło :p[/quote]

moze i nicki podobne , roznica 2 literek:evil_lol: , ale mozesz mi wierzyc to zupelnie inny swiat:multi: !! i poziomy tez rozne;) !! prawda Donio :diabloti:

Posted

To jest temat "wystawy" w "grzywaczach chińskich".
Czy jest tu jakiś Mod?
I tak do jego wiadomości. Te kilka osób awanturujących się na poprzednich stronach ma na forum, które tu opluli w sumie dwa bany i dwa ostrzeżenia ( w tym jedno ostrzeżenie przy jednym napisanym poście ).
Ma też w sumie jednego "forumowego" psa.
I dwie grzywki "nieznudzone" i "nieopatrzone".

Posted

[quote name='Gosia i kropki']Oj boli klasa i sukcesy innych :lol: Ale to normalne. Tylko niektórzy mogliby to zachować dla siebie.
Senga ale cóż biedakom skoro nigdy do TAKIEGO poziomu i TAKICH sukcesow nie dojdą ...

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)[/quote]

Gosiu widzę, że woda sodowa do główki uderzyła... Proponuje walnąć główka w scianę, może wszystko do normy wróci. Klasowe psy to takie, których klasy nie trzeba głosić i rozchwalac i prezez takie posty jak twoje ludzie zrażają się do smietanki,którą tak cenisz. My poprostu nie lubimy naburmuszonych snobów.

Posted

[quote name='Donio']To jest temat "wystawy" w "grzywaczach chińskich".
Czy jest tu jakiś Mod?
I tak do jego wiadomości. Te kilka osób awanturujących się na poprzednich stronach ma na forum, które tu opluli w sumie dwa bany i dwa ostrzeżenia ( w tym jedno ostrzeżenie przy jednym napisanym poście ).
Ma też w sumie jednego "forumowego" psa.
I dwie grzywki "nieznudzone" i "nieopatrzone".[/quote]
oh Donio co ci znow po tej glowie chodzi ?? co??

Wind jest super modelatorem !! ja ja kocham !! Wind I loFF U 4 eVer :loveu::loveu::loveu:

jesli by cos jej sie nie podobalo napisalaby !! albo upomniala !!

wiec nie rozumiem znow gdzie ty tu wypatrujesz problem , bo to nie jest charciane forum na ktorym sie banuje osobe ktora nic nie zrobila po jednym poscie (mam swiadka) i do tego kasuje sie posty !! tu twoje sliskie raczuchny nie dosiegna jeszcze dlugo mam nadzieje !!

Posted

[quote name='miniaga'] My poprostu nie lubimy [B]naburmuszonych snobów.[/B][/quote]

....do ktorych zawsze na wystwie mozna podjesc i porozmawiac ( nie probowalem i nie mam zamiaru).... tyle ze okazuje sie ze sa wlasnie naburmuszeni i odechciewa sie nawet na nich patrzyc ....

Posted

Dzitka, Citka czy jak ci - tam piszesz takie bzdury że czytac nie mogę. Nie znasz Agamy i piszesz takie rzeczy. uważam Agame za ostatnią osobę, która kieruje się jakąś zazdrością. A co masz do jej psów?

Agama bardzo podobał mi się post, że krytyka nie pod tym adresem - bardzo:multi:

Posted

[quote name='miniaga']Gosiu widzę, że woda sodowa do główki uderzyła... Proponuje walnąć główka w scianę, może wszystko do normy wróci. Klasowe psy to takie, których klasy nie trzeba głosić i rozchwalac i prezez takie posty jak twoje ludzie zrażają się do smietanki,którą tak cenisz. My poprostu nie lubimy naburmuszonych snobów.[/quote]

[COLOR=dimgray]Przykro czytac takie posty.[/COLOR]
[COLOR=#696969]Ostatnią osobą którą można posądzic o "wodę sodową" jest Gosia.[/COLOR]
[COLOR=#696969]Ona po prostu pisze co widzi, potrafi dokonac obiektywnej oceny i już, a jeśli nie chcesz otworzyc oczu to tkwij ze swoimi cudownymi psami w zamkniętym pokoju i nikomu ich nie pokazuj wtedy pewnie bądą zwyciężały wystawy...Powodzenia ![/COLOR]
[COLOR=#696969]Każde wyjście do porównania jest CHWALENIEM SIĘ... Raz się wygrywa innym razem przegrywa. Jeśli ktoś wygrywa prawie zawsze to znaczy jest DOSKONAŁY ![/COLOR]

[COLOR=#696969]Grażyna[/COLOR]

Posted

O Gosi mam odmienne zdanie i uważam dokładnie tak jak napisałam. Co do moich psów - nie muszą wygrywać - nie muszą podobać się wszystkim i co więcej nikomu nie muszę tego udowadniac. Co do tak zwanych psów klasowych - nie mam czego zazdrościć... A gosia cóż... żadko pisze coś po za ochami i ochami nad psami o których mowa i właściwie tylko wtedy gdy komuś śmią się one nie podobac.

Posted

Licytowac się nie muszę. A mądrość to nie to samo co wykształcenie.

A i jeszcze jedno, albo jesteś młodsza ode mnie, albo bardziej wykształcona....

Jedno i drugie jednocześnie nie jest możliwe.

Posted

[B]Angel,[/B]

Jak juz wszyscy beda sie tutaj bic, kopac i opluwac to skrobnij do mnie priv, abym jako tako posprzatala :evil_lol:

Poki co - [B]NORMA[/B]! Jedni zazdroszcza innym, inni tym pierwszym, podkladaja zdjecia, potem je wycofuja, czepiaja sie wszystkiego (zapraszam na ring yorkow - tam to sie dopiero majta psami na prawo i na lewo :lol: ) a wszystko to w goracej atmosferze "jak tak mozna, zbanowac wszystkich" ... ufff ... no NORMA moi mili ...

W.

Posted

[quote name='miniaga']
A i jeszcze jedno, albo jesteś młodsza ode mnie, albo bardziej wykształcona....
Jedno i drugie jednocześnie nie jest możliwe.[/quote]

hmmm nie wiem bo Cie nie znam :) myślę, że i Ty nie znasz mnie

Posted

[quote name='Wind'][B]Angel,[/B]

Jak juz wszyscy beda sie tutaj bic, kopac i opluwac to skrobnij do mnie priv, abym jako tako posprzatala :evil_lol:

Poki co - [B]NORMA[/B]! Jedni zazdroszcza innym, inni tym pierwszym, podkladaja zdjecia, potem je wycofuja, czepiaja sie wszystkiego (zapraszam na ring yorkow - tam to sie dopiero majta psami na prawo i na lewo :lol: ) a wszystko to w goracej atmosferze "jak tak mozna, zbanowac wszystkich" ... ufff ... no NORMA moi mili ...

W.[/quote]

WIND :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moja Ty zlota-brylantowa :loveu: napisze !! na 2 baski !! chyba ze ktos wczesniej zglosi jakis moj post do Ciebie i mnie zbanujesz choc mysle ze ja akurat nic zlego nie robie :oops:

Posted

No więc Ci podpowiem - wynika to z czysej matematyki. Za tydzień bronie pracy magisterskiej. Jestem z grudnia. Jeżeli jesteś młodsza to znaczy, że studiów jeszcze nie skończyłaś. Jeżeli skończyłaś to znaczy że jesteś starsza....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Agama to bardzo sympatyczna osoba, która stara się żyć z w zgodzie ze wszystkimi i często apelowała o umiar na tym forum. Nie zasłużyła na słowa, które zostały do niej napisane, bo uważam, że żadna z niej zazdrośnica.

Posted

[quote name='AngelOfDeath']WIND :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: moja Ty zlota-brylantowa :loveu: napisze !! na 2 baski !! chyba ze ktos wczesniej zglosi jakis moj post do Ciebie i mnie zbanujesz choc mysle ze ja akurat nic zlego nie robie :oops:[/quote]
[B]Anioł - [/B]uwielbiam Cię czytać :megagrin: Teraz u mnie opryskany monitor :megagrin:

Posted

[quote name='Jolka'][B]Anioł - [/B]uwielbiam Cię czytać :megagrin: Teraz u mnie opryskany monitor :megagrin:[/quote]

Jolka uwazaj bo zaraz senega bedzie chciala od ciebie wyludzic dobra materialne :evil_lol:

Posted

Dziękuję i również pozdrawiam. Muszę powiedziec, że jestem nie tylko sympatyczna, mądra, młoda i wykształcona, ale również... SKROMNA:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...