Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Agama napisał(a):
dziekujemy za foty :lol:
jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo

przynajmniej handler nie robil glupich numerow przy porownaniu o CACIB :diabloti:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie bede czekac -zanim LASKAWCA znowu cos wymysli-oby tylko poprawnie pisal wyraziki angielskie bo moge nie zrozumiec:placz: :placz: :placz: -

Posted

Agama napisał(a):
o czary mary i zdjeciunia juz nie ma:mad: ale ja mam w ulubionych:evil_lol: -oszukujmy sie wzajemnie-wtedy daleko razem zajdziemy

a kto tam był :razz: :p

bardzo fajne fotki!!!! i gratuluję wygranym :klacz:

Posted

drarcus napisał(a):
Do ulubionych ???:evil_lol: no nieźle, ciekawych rzeczy można się tutaj dowiedzieć! :-o Zamiast kija baseballowego przydal by ci sie skórzany pejcz, pasowalby to calej reszty! :diabloti:

to nie wie że za logowanie się pod innym nickiem jest karalne??? :ban: a na takiego kulturalnego wyglądasz wanio :evil_lol: :shake:

Posted

Agama napisał(a):

jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo

Agama litości pliz!a co sie suni mialo niby stac?????i jak myslisz jak sie ustawia male pieski????ja chcialam tak whipeta ustawic to mnie pozniej waski obfotografowal:))))bo ich sie tak nie da, a male to norma-przod podnosisz i odstawiasz tyl proste nie?albo teriery-oni je podnosza ZA OGON!!!i co tez biedne pieski???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a wracajac do wystawki-fajnie bylo:)))))wrocilam z 2 CACiBami!!!
a BIS Puppy w sobote byl fajny tez:)))wesolo bylo:)))))bo jak kibicowalismy waskiemu to powiedzialam dosyc glosno w sumie, ze bede mu kibicowac to potem napisze na DGM, ze byla taka super atmosfera (NIE NAPISAL!!!!:mad: :mad: :mad: ) w kazdym badz razie jak to napisalam, to wszyscy w kolo sie smiac zaczeli:))))))))))))))))))))))))a mowia , ze NIKT dgm nie czyta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie wie że za logowanie się pod innym nickiem jest karalne??? :ban: a na takiego kulturalnego wyglądasz wanio :evil_lol: :shake:

to nie Wanio Waszko!
i zareczam Ci ze ta osoba nie jest nikim innym

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Dziękuje :lol:
Agamo, to tylko takie ujęcie, nieszczęśliwie źle uchwycone ;-)

Mnie się też tak wydaje.
A owacja na BIS Puppy była miła, nieważne w sumie z jakich pobudek wypływała. Długo będę ją pamiętał. I jeszcze raz dziękuję.
W ubiegłym roku w Tulln wspaniale wokół swojego ringu zachowywali się "afganiarze". Ja oglądałem właśnie greye, ale co chwila się oglądałem na zasadzie "co tam się dzieje".

Posted

orsini napisał(a):
to nie Wanio Waszko!

ja tez moge zareczyc !!! i donio tez , znaja sie z innego forum !! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pamietasz donio wystawa europejska chart afganski jak mnie ladnie nazwales:diabloti:

orsini napisal ze jestem twoim klonem :loveu:i ze ostrzega innych przede mna:roll:tylko ciekawe dlaczego , bo nie wiem :placz::shake::roll:

Posted

orsini napisał(a):
KTO jest klonem waskiego???drarkus??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
czekaj Angel namieszales cos chyba, bo nic nie rozumiem

nie drarcus !!!!!!!!!!

tylko ja jestem Twoim ....:lol::evil_lol::diabloti:

Posted

orsini napisał(a):
Ty moim??????
hahahahahahha

no tak napisal :roll::roll::roll: ale na tamtym forum panuja jakies dziwne zwyczje i moje posty pokasowali !!:crazyeye:a zupelnie nie rozumiem dlaczego??:placz:

Posted

hahahaha tamto forum jest w ogole dziwne jak i ludzie ktorzy tam sa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
KOSMICI?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha tamto forum jest w ogole dziwne jak i ludzie ktorzy tam sa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
KOSMICI?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

z jednym wyjatkiem bo jeden tam taki jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja raczej uzylbym innego bardziej dosadnego slowa niz kosmici ale nie chce zeby wind:loveu: mnie ocenzurowala :diabloti:

Posted

hahahahaha wiesz jeden wyjatek(skowronek) wiosny nie czyni:)))))))
no ja tez mam na nich inne okreslenie, ale....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

orsini napisał(a):
to nie Wanio Waszko!

no to bardzo mundra ta osoba jak sie loguje tylko po to żeby zbesztać Agame za krytykowanie wania :klacz: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
no to bardzo mundra ta osoba jak sie loguje tylko po to żeby zbesztać Agame za krytykowanie wania :klacz: :evil_lol:

i tak delikatnie to napisal!!!!az sie dziwie, bo bo Agama delikatnie rzecz ujmujac pisze rzeczy o ktorych nie za bardzo ma pojecie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...