beatkacg Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 wśród swoich zdjęc znalazłam fotkę grzywki ze szczecińskiej wystawy i jeszcze jedną
Donio Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Psy Klasa szczeniąt: Dodi Oczar - IV wo Haavio Pastoral - I wo (BIS szczeniąt, grupa finałowa) Hossa-Vija Micke Prince Surprise - III wo Secret Pan i Władca - II wo Klasa młodzieży: Dragon Moon C Me At Sua Sponte - nb Elite Sunshine von Hellmundin - dosk II Idealista Germanika - dosk I, Zw. Mł., BOB, BOG III Winicjusz Sub-O-Divo - bdb III Klasa pośrednia: Amarylis z Wyspy Uznam - bdb IV New Dimension von Shimbashi - dosk III Saphir Germanika - dosk II Wooli Armator - dosk I, res CACIB Klasa otwarta: Carlo Chrustowianki - bdb IV Gremlin Gucio Casidi - nb Martini Sua Sponte - dosk I, CWC My Longtime Companion Ultimo - dosk II Vasco Rosa Thea - dosk III Klasa championow: Nabab Germanika - dosk I, CACIB Nobel Sub-O-Divo - nb Di Gabriellas Otis - nb Oriental Jokes Unlimited Edition - dosk III Di Gabriellas Xarel-lo - dosk II Suki Klasa młodzieży: A Charmed Temptation of Exotic Dogs - dosk I Bijoux Sub-O-Divo - dosk II Linnea Lavandula - dosk III Klasa pośrednia: Fantaghiro Zikkurat - dosk II Febe Zikkurat - dosk III Harriet z Gangu Łysych - dosk Metaxa Sua Sponte - dosk I, res CACIB White Angel Sub-O-Divo - dosk IV Klasa otwarta: Jamie Lee von Shimbashi - dosk II Kashi Kiss the Boys - dosk I Pola Amitycja - dosk III Klasa championow: Agi Rhonda Dwie Tęcze - dosk IV Sasquehanna Ekspozycja - nb E Sexy Pastoral - dosk II Sasquehanna Orla Germanika - dosk I, CACIB Oriental Jokes Sweet Sensation - dosk III Di Gabriellas Wicky - ? Sasquehanna Wenwda - ?
Donio Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Myślę, że tym razem Maga 18 będzie zadowolona:lol::lol: Bardzo dziękuję dogomaniakom za doping na BIS -ie szczeniąt, który poniósł Fenixa na drugie miejsce. Wąski dostał CACIB, więc wystawa dla nas super udana:lol::lol: Zdjęcia postaram się zamieścić jutro.
Czarne Gwiazdy Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Weronisia & Jokkusia napisał(a):WWW.JOKKUSIA.BLOG.ONET.PL WCHODŹCIE I KOMENTUJCIE ORAZ MÓWCIE CZEGO BRAK Może lepiej skorzystaj z jakiegoś szablony gotowego... :grab: No i słownik języka polskiego to masz w domku? :p
macsow1 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 NO coż to był mój debiut wystawowy:oops: ale i tak sie ciesze, ze mamy WO. Mam nadzieje, ze jeszcze pokażemy klase. Trzymajcie kciuki. Wielkie podziękowania dla Maga18 za liczne wskazówki. :cool1:
maga18 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 GRATULACJE dla Anny1, Górala, Germaniki!! :klacz: Donio spisałes sie na medal ;) :) Dzieki za wyniki :) i gratuluje sukcesów! Witaj Maciek!! :angel:
Donio Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Szczecin 2006 Haavio Pastoral Secret Pan i Władca Wooli Armator Martini Sua Sponte Metaxa Sua Sponte i Fantaghiro Zikkurat na lokatach Sasquehanna Orla Germanika i E-sexy Pastoral na lokatach
Marta Chmielewska Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Co tak słabo z foteczkami? :cool3::cool3::cool3: Poratować? :evil_lol: Donio, uzupełniam fotograficznie twoją listę:p Miło było poznać nowicjusza Maćka i Onkę :p *** *** *** *** ***
Marta Chmielewska Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 *** *** *** *** *** *** *** Nie chciało mi sie segregować fotek, ale kolejność prawie się zgadza z klasami, wielka trójca tylko trochę wymieszana ;)
Marta Chmielewska Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Spoza ringu :cool3: *** Bardzo wpadł mi w oko ten kawaler :loveu: *** *** Pola biedrona i na zakończenie PENNY :loveu: a co mi szkodzi :evil_lol: Dwa złotka w jeden weekend :multi:
AnkaW Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dla wystawiających w Szczecinie za osiągnięte sukcesy wielkie gratulacje :laola: :BIG: :BIG: :BIG: Marta, Donio dzięki za śliczne zdjęcia :bigcool: :bigcool:
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 dziekujemy za foty :lol: jedno zdjecie mnie zalamalo-jesli tacy ,,HANDLEZY,,-brak slow najlepiej nacisnac na tyl i podciagac do gory duszac psa-dobrze ze suni nic sie nie stalo
Marta Chmielewska Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Dziękuje :lol: Agamo, to tylko takie ujęcie, nieszczęśliwie źle uchwycone ;-) Ogólnie wystawa była ok, tempo dość duże, wielu wystawców szybko schodziło z ringu nie zabierając kart ocen (szczególnie Niemcy) :cool1: Jedne psy nie zeszły a już następne wchodziły, niektórych musiałam łapać za rękę, żeby nie uciekli.Trochę bałaganu było, nie ukrywam. ;)
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 dobrze dobrze:shake: inni wlasciciele wpatrzeni w swoje pociechy a tu tylko silowka-ciekawe kiedy tej foty nie bedzie na forum-nie wystarczy zalozyc marynare i nie miec cierpliwosci do wystawianego pieska
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 o czary mary i zdjeciunia juz nie ma:mad: ale ja mam w ulubionych:evil_lol: -oszukujmy sie wzajemnie-wtedy daleko razem zajdziemy
Marta Chmielewska Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Jakby mnie ktoś szukał i chciał pogadać, to jestem na bullowatych ;):cool3:
Recommended Posts