Dudek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 A ja ślepak nie złożyłam gratulacji Iwonie i Didi:shake: Dziewczyny, gratuluję Wam nowych championów młodzieży:multi: :multi: :multi: :multi:
orsini Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 co Wy laski Pyteli nie poznajecie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ta hendlerka:)))))widze, ze Ania sie wciaglela w wystawki skoro juz wystawia sama:eviltong: :eviltong:
Iwona Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Dudek']A ja ślepak nie złożyłam gratulacji Iwonie i Didi:shake: Dziewczyny, gratuluję Wam nowych championów młodzieży:multi: :multi: :multi: :multi: Dziękuję Dudku:-) i nie ślepak :shake: - w tym natłoku sukcesów łatwo przeoczyć takie malutkie sukcesiki;-)
Dudek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Iwona - nie bądź za skromna!!! To duży sukces!!!!! Zdobycie Mł.Ch.PL jest ograniczone czasowo!
Dudek Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Na nahaci sa na razie wyniki (pierwsze 4 lokaty) z kl. psów championów: Chinese Crested Dog Males - champion class Nabab Germanika - BOB, CACIB, CAC, Excellent 1, own: Ostrowski, Poland Sasquehanna Werter - res. CACIB, res. CAC, Excellent 2, own: Baidakova, Russia Cody z Haliparku - Excellent 3, own: Brychtová, Czech republic Whispering ln´ Keep on Trucking - Excellent 4, own: Thoma, Austria
maga18 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Dudek']To jednak był Dragon Moon C Me At Sua Sponte zgłupiałam... :lol: :shake: no ale coz... :eviltong: 'ulradlam' tylko jedna fote ;) a na drugiej był widac kawalek handlerki przy lokacie z nr 3... a BIS PUPPY 3 wzial Secret wiec tak jakos mi sie teraz skojarzyło... :lol:
Iwona Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Dudek']Iwona - nie bądź za skromna!!! To duży sukces!!!!! Zdobycie Mł.Ch.PL jest ograniczone czasowo! Jeszcze raz dzięki:-) do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć:lol: - tempo było dosyć szybkie:-)
maga18 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 JUŻ SĄ WYNIKI z HELSINEK http://www.nahaci.cz/stranky/v_zahr_9110606HelsinkyEV.htm
anna1 Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 maga18 napisał(a):dokladnie ta: to jest Dragon Moon C Me At Sua Sponte- Zw. Ml. w lublinie a na BIS 3 byl Puppy czyli Secret Pokaz Klase:)))) teraz chyba juz wszystko jasne:) a pytela sie wciagnela i coraz lepiej jej idzie a Toudi zdecydowanie z nia lepiej chodzi zwlaszcza jak jestesmy razem na wystawie; gratuluje Ml.Championatow Polski!!!!!!!
Em-ka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ciąg dalszy zdjeć z Lublina: suki, klasa młodzieży: Cher Odelli, lok.1 Cherrie Cherrie Sub-o-Divo
Jolka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Em-ka - (nie będę oryginalna ;) ) świetne te Twoje fotki :lol:
Agama Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 dlaczego DRAHMA siedzi przy tabliczce z nr 2 skoro byla sama w klasie i wtchodzila do porownania:crazyeye:
AnkaW Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Em-ka - dzięki za zdjęcia :calus: Agama - podaj mi na pw swojego meila to Ci zdjęcie Smoka wyśle.
Em-ka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Agama']dlaczego DRAHMA siedzi przy tabliczce z nr 2 skoro byla sama w klasie i wtchodzila do porownania:crazyeye: Agama - myślę, że to efekt szybkiej oceny Drahmy.... :lol: najpierw na ringu była Drahma, i jako że była sama w klasie - otrzymała ocenę i zaraz na ring poproszono kolejną sunię - a Drahma już została - bo zaraz było porównanie o NSwR; ja mam Drahme w ruchu - ale fotka jest nienajlepsza - wiec wstawiłam te, którą mam z porównania :)
Agama Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 dziekuje za wyjasnienie-obserwuje ta sunie od klasy szczeniat szla jak burza:lol: podoba mnie sie ta panienka:lol:
resuruss Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Pan Marek Paśkiewicz przesłał kilka foteczek z Lublina. Oto one:
resuruss Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Z tego co widze Pan Ścieśienski miał dentystyczne podejscie :roll:
Recommended Posts