Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

A ja ślepak nie złożyłam gratulacji Iwonie i Didi:shake:

Dziewczyny, gratuluję Wam nowych championów młodzieży:multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co Wy laski Pyteli nie poznajecie?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
no ta hendlerka:)))))widze, ze Ania sie wciaglela w wystawki skoro juz wystawia sama:eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Dudek']A ja ślepak nie złożyłam gratulacji Iwonie i Didi:shake:

Dziewczyny, gratuluję Wam nowych championów młodzieży:multi: :multi: :multi: :multi:

Dziękuję Dudku:-) i nie ślepak :shake: - w tym natłoku sukcesów łatwo przeoczyć takie malutkie sukcesiki;-)

Posted

Na nahaci sa na razie wyniki (pierwsze 4 lokaty) z kl. psów championów:

Chinese Crested Dog
Males - champion class
Nabab Germanika - BOB, CACIB, CAC, Excellent 1, own: Ostrowski, Poland
Sasquehanna Werter - res. CACIB, res. CAC, Excellent 2, own: Baidakova, Russia
Cody z Haliparku - Excellent 3, own: Brychtová, Czech republic
Whispering ln´ Keep on Trucking - Excellent 4, own: Thoma, Austria

Posted

[quote name='Dudek']To jednak był Dragon Moon C Me At Sua Sponte
zgłupiałam... :lol: :shake:
no ale coz... :eviltong:
'ulradlam' tylko jedna fote ;) a na drugiej był widac kawalek handlerki przy lokacie z nr 3... a BIS PUPPY 3 wzial Secret wiec tak jakos mi sie teraz skojarzyło... :lol:

Posted

[quote name='Dudek']Iwona - nie bądź za skromna!!! To duży sukces!!!!! Zdobycie Mł.Ch.PL jest ograniczone czasowo!
Jeszcze raz dzięki:-) do dzisiaj nie mogę w to uwierzyć:lol: - tempo było dosyć szybkie:-)

Posted

maga18 napisał(a):
dokladnie ta:

to jest Dragon Moon C Me At Sua Sponte- Zw. Ml. w lublinie a na BIS 3 byl Puppy czyli Secret Pokaz Klase:))))
teraz chyba juz wszystko jasne:)
a pytela sie wciagnela i coraz lepiej jej idzie a Toudi zdecydowanie z nia lepiej chodzi zwlaszcza jak jestesmy razem na wystawie;
gratuluje Ml.Championatow Polski!!!!!!!

Posted

[quote name='Agama']dlaczego DRAHMA siedzi przy tabliczce z nr 2 skoro byla sama w klasie i wtchodzila do porownania:crazyeye:

Agama - myślę, że to efekt szybkiej oceny Drahmy.... :lol: najpierw na ringu była Drahma, i jako że była sama w klasie - otrzymała ocenę i zaraz na ring poproszono kolejną sunię - a Drahma już została - bo zaraz było porównanie o NSwR; ja mam Drahme w ruchu - ale fotka jest nienajlepsza - wiec wstawiłam te, którą mam z porównania :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...