Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='onka']a kto to wie? najpierw Wiewióra wygrywa w Sopocie u p.Pyrchały potem dostaje bdb od niej na międzyn w Opolu:lol:[/quote]

No i właśnie dlatego takiej wystawy jak Kraków dla mnie nie ma.
Mój Donio paletę ocen zaczyna od db.:loveu::loveu::loveu:
Martyna, na pewno kogoś znajdziesz. Ja w Płocku wystawiam greya w szczeniakach i chińską grzywaczkę. W sumie grey jest łatwiejszy, ale to szczeniak. Najlepiej na MP spisuje się Doniuś, ale on odpoczywa. Widziałem Twój post na charcim forum, pierwsza w kolejce jest Wiki:lol::lol:, ale może będę mógł Ci pomóc, bo w whippetach jest dużo fajnych znajomych i szykuje się super piknik. Wpadnij więc na ring chartów (najpierw są na nim jamniki).

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam już do Pana PW,ale pisze jeszcze tu:) A wiec przyjde pod ring Charow,mam nadzieje ze uda sie znalezc cos dla mnie:) Dziekuje za chec pomocy:)
Pozdr,
Martyna

Posted

trzymam kciuki dla WSZYSTKICH WYSTAWIAJACYCH W GOSTYNINIE:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

U nas jest piękne słońce i miejmy nadzieję, że tak będzie jutro:lol:. Szykuje się fajna impreza pod względem towarzyskim, dużo znajomych szczególnie w whippetach. Potencjalny narzeczony mojej suni razem z nią na ringu:lol:
Niezły sędzia, a w każdym razie taki, do którego mam zaufanie.
Czego chcieć więcej?:lol::lol:

Posted

[B]Gratulacje dla Magi i Toffa za pierwsze BoB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[SIZE="5"][COLOR="Red"]Przyłaczamy się do gratulacji - wielkie brawa:multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE]

Posted

Praktycznie sie sprawdziły moje slowa wypowiedziane w Jeleniej Górze ze w Wałbrzychu bedzie inaczej..tylko nie do konca- bo nie konkurowałam z Magą i Toffim tym razem;) Gratuluje.

Posted

A ja wsadzam zdjęcia z Międzynarodowej Wystawy w Lesznie ........ :)

[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/5676/im0033093oz.jpg[/IMG]
Kasiopea (Kesi) Jasne Hvezdy
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/504/im0033129qf.jpg[/IMG]
Kosmo (Niestety nie wiem z jakiej hodowli i jakie ma imię w rodowodzie :()

Posted

I jeszcze zdjęcia z Leszna :D
[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/8472/im0033250zq.jpg[/IMG]
Kosmo

Oczywiście mam więcej zdjęć , ale to są te najładniejsze :)
Niestety tych zdjęć z ringu niedało się przybliżyć :(

Pozdrawiam Wszystkich i wszystkie psiaki z Forum DGM

Posted

[B]Maga i onka GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [/B]

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]Maga i Tofi zajeli II lokate na BoG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...