Donio Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 maga18 napisał(a): jakosc fotek kiepska, ale chyba ogladac sie da ;) Da się, da się. Miło było Cię poznać, Maga18. Kesi na drugim zdjęciu znacznie ładniejsza, widać dlaczego wygrała. No i nadal myślę, że Effective Nesjana powinna być w trójce. Może i dobrze, że nie widziałem na żywo wszystkich psów. :cool1:
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 kto z Was zna Panią Ewę Pyrchała - sędziuje w Krakowie ??? jak ocenia ?
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Donio napisał(a):Da się, da się. Miło było Cię poznać, Maga18. Kesi na drugim zdjęciu znacznie ładniejsza, widać dlaczego wygrała. No i nadal myślę, że Effective Nesjana powinna być w trójce. Może i dobrze, że nie widziałem na żywo wszystkich psów. :cool1: Donio - ja też uważam że Effi powinna być przynajmniej na jakiejś lokacie - ale cóż innym razem. Effi się odchudza więc może będzie lepiej :evil_lol::evil_lol:
Dudek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Jest już spis grzywaczy na Wałbrzych;) Ponieważ nie podali klas - to zgaduję (mogą być inaczej obłożone) psy kl. szczeniąt Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE wł. Natalia Sperling Hossa-Vija MICKE PRINCE SUPRISE wł. Danuta Chmielewska-Kostrzewska SECRET Pan i Władca wł. Anna Rychlewska psy kl. młodzieży ELITE SUNSHINE von Hellmundin wł. Weber, Plotz, Hellmund ARTUSH od Teareibi wł. Krystyna Święcka psy kl. pośrednia VENI OTELLO Sub-O-Divo, wł. Magdalena Kućko psy kl. otwarta VASCO Rosa Thea wł. Anna Rychlewska DON JUAN z Lubuskiej Wsi hod. Katarzyna Dobbert, wł. Ewa Dobrowolska suki kl. szczeniąt RAMONDA Lavandula, wł. Anna Rychlewska suki kl. młodzieży CHARMED TEMPTATION of Exotic Dog's wł. Weber, Plotz, Hellmund suki. kl. pośrednia FRASZKA z Gangu Łysych wł. Magdalena Kućko suki kl. otwarta AGI RHONDA Dwie Tęcze wł. Anna Rychlewska CORVETTE Grzywacz hod. Dorota Grzywacz, wł. Ewa Dobrowolska POLA Amitycja wł. Danuta Chmielewska-Kostrzewska suki kl. championów SUNSHINE REGGAE Zikkurat mł.Ch.Pl., Ch.Pl wł. Ewa Antczak
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dudek - łobuzie miałąś się do mnie odezwać !!! :mad:
Dudek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 :modla: Nesjanko - chora byłam - dopiero teraz dochgodze do siebie
Donio Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nesjanka napisał(a):kto z Was zna Panią Ewę Pyrchała - sędziuje w Krakowie ??? jak ocenia ? Właśnie wykonałem telefon w tej sprawie:lol: No cóż, zdaje się, że dziwnie. W związku z tym chyba sobie daruję.
maga18 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Nesjanka']kto z Was zna Panią Ewę Pyrchała - sędziuje w Krakowie ??? jak ocenia ? sedziowala w Opolu 2005 http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/opole.html i Wałbrzychu 2005 http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/walbrzych.html tyle wiem :lol:
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Dudek']:modla: Nesjanko - chora byłam - dopiero teraz dochgodze do siebie Wybaczam - a jak zdrówko ? a Ty wybierasz się do Krakowa ?
Dudek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Już na szczęście (tfu, tfu) lepiej się czuję:multi: aczkolwiek jeszcze nie najlepiej:shake: Do Krakowa chyba pojadę towarzysko (nie wiem czy z Verką czy bez niej - na luzie)
maga18 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Dudek']Jest już spis grzywaczy na Wałbrzych;) Ponieważ nie podali klas - to zgaduję (mogą być inaczej obłożone) jak na moje oko to wszystko sie zgadza ;)
Iwona Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 maga18 napisał(a):suk championek nie mam :lol: jakosc fotek kiepska, ale chyba ogladac sie da ;) Dzięki Maguś:-) za fotki - co ty od nich chcesz:niewiem: - bardzo fajne:-)
Iwona Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 [quote name='Donio'] Kesi na drugim zdjęciu znacznie ładniejsza, widać dlaczego wygrała. Dlaczego???:lol: a wracając do zdjęć- Kesi niestety nie jest za bardzo fotogeniczna- wydaje mi sie,że "na żywo" wygląda korzystniej:-) w przeciwieństwie do "niektórych":cool3: psów które mogą wprowadzić w błąd oglądając je na stronkach hodowli;-).
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dudek napisał(a):Już na szczęście (tfu, tfu) lepiej się czuję:multi: aczkolwiek jeszcze nie najlepiej:shake: Do Krakowa chyba pojadę towarzysko (nie wiem czy z Verką czy bez niej - na luzie) ja jeszcze się zastanawiam jechać czy nie jechać a dlaczego nie zgłosisz jak już masz zamiar jechać ??:crazyeye:
Iwona Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Zmiana sędziego w Wałbrzychu - zamiast pana Jakubowskiego [SIZE="3"]sędziuje Maria Zasada- Klubowa Opole 2006:lol:
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='maga18']sedziowala w Opolu 2005 http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/opole.html i Wałbrzychu 2005 http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2005/walbrzych.html tyle wiem :lol: Madzia - dzięki :loveu: no i Wałbrzych - twój - brak konkurencji z klasach ....
maga18 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nesjanka napisał(a):Madzia - dzięki :loveu: no i Wałbrzych - twój - brak konkurencji z klasach .... wole konkurencje - bo co to za atrakcja napisac na www pierwsze miejsce w konkurencji 1 :roll: ciekawe czemu dedura nie ma? :lol:
maga18 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Iwona']Zmiana sędziego w Wałbrzychu - zamiast pana Jakubowskiego [SIZE="3"]sędziuje Maria Zasada- Klubowa Opole 2006:lol: buuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( szkoda... P.Zasada juz sedziowala moje psy... a P.Jakubowski nie... nic to... moze innym razem :razz:
Agama Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 PAM JAKUBOWSKI TO SWIETNY SEDZIA PONADTO U NIEGO ZOSTALY SZARPEJE W SEKCJI MIMO ZE JUZ NIE SA W OZDOBNYCH JAK BYLO NA POCZATKU -pewnie znowu ma jakies problemy ze zdrowiem:placz:
Donio Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Agama napisał(a):PAM JAKUBOWSKI TO SWIETNY SEDZIA PONADTO U NIEGO ZOSTALY SZARPEJE W SEKCJI MIMO ZE JUZ NIE SA W OZDOBNYCH JAK BYLO NA POCZATKU -pewnie znowu ma jakies problemy ze zdrowiem:placz: Agama, moim zdaniem nie wytrzymuje kondycyjnie, bo sędziował już dużo, a przed nim w planach jeszcze więcej... O ile dobrze pamiętam - Chojnice, Gdynia...
Iwona Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Donio:-)- nie odpowiedziałeś na moje wcześniejsze pytanie:lol:
resuruss Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dla mnie pan Zygmunt Jakubowski był ,jest i bezdie wzorem sędziego.Zawsze miły ,uprzejmy ,kulturalny ,ma duzą wiedze kynologiczną - wybory swoje zawsze uzasadnia.Poza tym mam do niego sentyment.
Agama Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 w LEGIONOWIE nie sedziowal bo byl po powaznym zabiegu-bardzo cenie ludzi ktorzy sie nie daja chorobskom i maja wole zycia:lol:
Agama Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ress wiesz jak ON sedziuje szarpeje to po prostu bajka-niestety tylko raz nas ocenial-czaly kocha ponad wszystko-jego artykuly w PSIE sa fenomenalne -wspanialy erudyta- taki CZLOWIEK renesansu
Recommended Posts