Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Na jednym zdjęciu podoba mi sie zw klasy pośredniej, na zywo fajne zwierzatko to jest?

A sunia z lokata 3 w młodzieży superowa :loveu: taki scenior junior ładnie zdudowany :)

Gremlin na jednej fotce wyszedł jak nie on ;) . Trzeba przyznać, że duzo ładniej wygladał niz ostatnio w Opolu.

Nobelka na zywo jeszcze chyba nie widziałam :roll: , ale po pierwszych fotkach chyba z Głogowa czy Nowej Rudy zrobił na mnie dobre wrazenie, teraz co oglądam fotki to tylko mam gorsze.

A mój Toffcio jak zwykle z fochem :cool3:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miniaga napisał(a):

I niech tam moja wiedza bedzie znikoma, albo zerowa, ale golone pp rozróżnić potrafię

Akurat golony pp wyleciał z ringu, a Niemka sędziowała według mnie zupełnie dobrze przez 3/4 stawki. Kontrowersje wzbudziła dopiero sama końcówka. Ale sędzia też człowiek.
Zresztą to temat rzeka. Na szczęście tym razem nie byłem bezpośrednio zainteresowany. Ale patrząc na obsadę sędziowską kolejnych wystaw, coraz częściej mówię do żony: "tu nie pojedziemy, tu też nie". Bo nigdy nie pojadę już do sędziego, który robi ukłon w stronę niemieckiego wystawcy i daje zwycięstwo psu kompletnie się nie wystawiającemu (i nawet nie oceniam w tym momencie jego walorów). Ani do pani, która posiłkuje się wzorcami zapisanymi w notesiku i wychodzi z tego totalny bałagan.

Posted

[quote name='sh_maniak']
Nobelka na zywo jeszcze chyba nie widziałam :roll: , ale po pierwszych fotkach chyba z Głogowa czy Nowej Rudy zrobił na mnie dobre wrazenie, teraz co oglądam fotki to tylko mam gorsze.

Nobelek jest ślicznym pieskiem. Mam jego ładne fotki :loveu:

Posted

beatkacg napisał(a):
tak też mi się zdawało, ale czy na wystawę to się tego nie powinno "pozbywać", I-pierwsza lokata z takimi "ozdobami"

może i powinno :evil_lol: inne grzywki raczej nie mają takich problemów ale ......

Posted

Nobel jest ładnym psem- fotki są tylko fotkami i nie powinno się zbytnio nimi sugerować . Wstawiane są aby jedynie przybliżyć wystawiane psy- bez zamiaru sprawienia komukolwiek przykrości i wybierane te, na których pies jest najkorzystniej przedstawiony, co oczywiście nie oznacza ,że w rzeczywistości nie wygląda o wiele lepiej:-). Jeżeli komuś nie odpowiadają wstawione fotki to bardzo proszę o kontakt- usunę.

Posted

i teraz moje fotki:

psy kl.mlodziezy

Advocaat Black Dragon

Arad Sasquehanna

Cazerion Petroniusz Maximus Galus

Hazard z Gangu Łysych

Ciupek Jolki

Jaon z Jasne Hvezdy

Posted

suki kl.mlodziezy

czesc stawki

Unessa Favonius

Bijoux Sub Divo

Chattanooga`s Who Loves Me

Happy Amitycja

Kesi Iwony

Effective Nesjana

Posted

MAGA bardzo dziekuje za foty:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mam jeszcze jedna prosbe czy mozesz sprawdzic w katalogu co to za piesek wystawiany przez ANTCZAKOWA-prosze grzecznie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...