sh_maniak Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Na jednym zdjęciu podoba mi sie zw klasy pośredniej, na zywo fajne zwierzatko to jest? A sunia z lokata 3 w młodzieży superowa :loveu: taki scenior junior ładnie zdudowany :) Gremlin na jednej fotce wyszedł jak nie on ;) . Trzeba przyznać, że duzo ładniej wygladał niz ostatnio w Opolu. Nobelka na zywo jeszcze chyba nie widziałam :roll: , ale po pierwszych fotkach chyba z Głogowa czy Nowej Rudy zrobił na mnie dobre wrazenie, teraz co oglądam fotki to tylko mam gorsze. A mój Toffcio jak zwykle z fochem :cool3:
Donio Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 miniaga napisał(a): I niech tam moja wiedza bedzie znikoma, albo zerowa, ale golone pp rozróżnić potrafię Akurat golony pp wyleciał z ringu, a Niemka sędziowała według mnie zupełnie dobrze przez 3/4 stawki. Kontrowersje wzbudziła dopiero sama końcówka. Ale sędzia też człowiek. Zresztą to temat rzeka. Na szczęście tym razem nie byłem bezpośrednio zainteresowany. Ale patrząc na obsadę sędziowską kolejnych wystaw, coraz częściej mówię do żony: "tu nie pojedziemy, tu też nie". Bo nigdy nie pojadę już do sędziego, który robi ukłon w stronę niemieckiego wystawcy i daje zwycięstwo psu kompletnie się nie wystawiającemu (i nawet nie oceniam w tym momencie jego walorów). Ani do pani, która posiłkuje się wzorcami zapisanymi w notesiku i wychodzi z tego totalny bałagan.
Jolka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='sh_maniak'] Nobelka na zywo jeszcze chyba nie widziałam :roll: , ale po pierwszych fotkach chyba z Głogowa czy Nowej Rudy zrobił na mnie dobre wrazenie, teraz co oglądam fotki to tylko mam gorsze. Nobelek jest ślicznym pieskiem. Mam jego ładne fotki :loveu:
Nesjanna Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 beatkacg napisał(a):tak też mi się zdawało, ale czy na wystawę to się tego nie powinno "pozbywać", I-pierwsza lokata z takimi "ozdobami" może i powinno :evil_lol: inne grzywki raczej nie mają takich problemów ale ......
maga18 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Donio napisał(a):Akurat golony pp wyleciał z ringu. akurat nie za ogolenie wyleciała :roll:
Iwona Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Nobel jest ładnym psem- fotki są tylko fotkami i nie powinno się zbytnio nimi sugerować . Wstawiane są aby jedynie przybliżyć wystawiane psy- bez zamiaru sprawienia komukolwiek przykrości i wybierane te, na których pies jest najkorzystniej przedstawiony, co oczywiście nie oznacza ,że w rzeczywistości nie wygląda o wiele lepiej:-). Jeżeli komuś nie odpowiadają wstawione fotki to bardzo proszę o kontakt- usunę.
maga18 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Nobelek ostatnio cos schudl, ale mysle ze szybko wroci do formy!
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 maga18 napisał(a):akurat nie za ogolenie wyleciała :roll: a za co? :razz:
resuruss Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No tez wlasnie mi sie wydaje ,ze Nobelek stracil na wadze :roll: ...
maga18 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 malawaszka napisał(a):a za co? :razz: sedzina u 3/4 psow z bdb ubzdarala sobie... przodozgryzy :-o
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ress kurna opróżnij skrzynke bo sie nie dogadamy a gadulec nie działa :angryy: i wyślij mi na pw Twojego nicka na skype to pogadamy tam
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 i teraz moje fotki: psy kl.mlodziezy Advocaat Black Dragon Arad Sasquehanna Cazerion Petroniusz Maximus Galus Hazard z Gangu Łysych Ciupek Jolki Jaon z Jasne Hvezdy
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 psy kl.otwarta Sphinx Sub Divo Gremlin Gucio Casidi Carlo Chrustowianki
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 psy kl.championow Nobel Sub Divo Morel Maff Staff i Nobel Sub Divo - porownanie
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 suki kl.mlodziezy czesc stawki Unessa Favonius Bijoux Sub Divo Chattanooga`s Who Loves Me Happy Amitycja Kesi Iwony Effective Nesjana
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 kl.posrednia Grzywacz Corvette Kristel Velar Pljus Nemezis Zikkurat
maga18 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 suk championek nie mam :lol: jakosc fotek kiepska, ale chyba ogladac sie da ;)
Agama Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 MAGA bardzo dziekuje za foty:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mam jeszcze jedna prosbe czy mozesz sprawdzic w katalogu co to za piesek wystawiany przez ANTCZAKOWA-prosze grzecznie
Recommended Posts