Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

kate_m. napisał(a):
Gratulacje dla zwycięzców!

To "coś" na pierwszym planie wygląda mi na kawałek greyhounda :)

Tak, to kawałek głowy Phlebasa The Phoenician Ypsylon czyli Fenia (1wo).
Niestety, nie znam wszystkich ocen z Płocka.
Gratulacje dla Kocisława, po CACIB-ie w Lesznie, teraz BOB i grupa w Gorzowie - extra, brawo Monika, bardzo się cieszę:multi::multi:
Jeszcze a propos Wałbrzycha - czy p.Jakubowski był w katalogu? Bo w Płocku był - miał sędziować m.in. leonbergery i shar pei oraz MP. Czy był na ringu, nie wiem, natomiast MP nie sędziował na pewno.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dudek napisał(a):
Donio - moje gratulacje dla Fantaghiro:multi: trochę spóźnione ale są;)

Dziękuję, moja dziewczynka powoli dochodzi do formy:lol:
Nesjanko, wyniki z Płocka częściowe na stronie 563, zdjęcia na 565. Dodam, że w młodzieży Efi była druga, a Drahma Dwie Tęcze trzecia.

Posted

Suki - klasa otwarta

Corvette Grzywacz , która pięknie się wystawiała zdobywając tytuł NSwR

Sunshine Reaggae Zikkurat

Radość z tytułu NSwR

Posted

Tak dla przypomnienia... Bo wczoraj Szymon Majewski i Krysia (nomen omen) Janda dyskutowali o kończynach Leppera. Że ładne.
A tu niby pochodzenie to samo, a efekt przeciwny:cool3:

:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Donio']Tak dla przypomnienia... Bo wczoraj Szymon Majewski i Krysia (nomen omen) Janda dyskutowali o kończynach Leppera. Że ładne.

jakie pochodzenie bo nie kumam??Twoje i Leppera????no chyba jednak nie, bo Lepper przystojny i zadbany:)))))))))))))))

Posted

ORSINI ja nie o nogach a o zabkach-czy uwazasz ze po usunieciu 2 mleczakow trzeba przez 3 dni podawac antybiotyk skoro z psem jast wszystko super:crazyeye:

Posted

Agama-nie znaju, tzn. ja bym podawała przez 5dni, jak wszystko z psiakim OK to ten antybiotyk jest osłonowo, żeby się właśnie nic złego dziać nie zaczęło. a to były mleczaki?

Posted

JA TAM W żYCIU NIE PODAWAłAM antybiotyków po wyrywaniu zębów :crazyeye:

kurde, a może nie pamiętam :razz:
u yorków zawsze wyrywa się zęby ...

Posted

:loveu:Maga jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!:loveu:Bardzo milo mi bylo ciebie i twoja mame poznac;)Podaj na priva swoj emejl to wyszle pare fotek z bisa:razz:

Posted

lonka napisał(a):
:loveu:Maga jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!:loveu:Bardzo milo mi bylo ciebie i twoja mame poznac;)Podaj na priva swoj emejl to wyszle pare fotek z bisa:razz:

Dziekuje! I rowniez gratuluje :) Mi tez milo bylo Cie poznac! :)

Posted

[quote name='Donio']Tak dla przypomnienia... Bo wczoraj Szymon Majewski i Krysia (nomen omen) Janda dyskutowali o kończynach Leppera. Że ładne.

[quote name='orsini']jakie pochodzenie bo nie kumam??Twoje i Leppera????no chyba jednak nie, bo Lepper przystojny i zadbany:)))))))))))))))

[quote name='Donio']Nie kumasz, bo jesteś niekumata :lol:

Donio ja tez niebardzo rozumiem , wytlumacz nam tym debilom-niekumatym, bo czasami twoj jezyk jest tak skomplikowany ze hieroglify w piramidach da sie predzej rozszyforowac niz twoja polszczyzne :-(:-(:-(:-(/ albo nie polszczyzne tylko tok myslenia

Posted

dobrze ANGEL ze zacytowales post ORSINI bo DONIO wstawil tylko fragment wyrwany z kontekstu-to typowa manipulacja-znamy to znamy

Posted

Agama napisał(a):
dobrze ANGEL ze zacytowales post ORSINI bo DONIO wstawil tylko fragment wyrwany z kontekstu-to typowa manipulacja-znamy to znamy

:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...