Donio Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 kate_m. napisał(a):Gratulacje dla zwycięzców! To "coś" na pierwszym planie wygląda mi na kawałek greyhounda :) Tak, to kawałek głowy Phlebasa The Phoenician Ypsylon czyli Fenia (1wo). Niestety, nie znam wszystkich ocen z Płocka. Gratulacje dla Kocisława, po CACIB-ie w Lesznie, teraz BOB i grupa w Gorzowie - extra, brawo Monika, bardzo się cieszę:multi::multi: Jeszcze a propos Wałbrzycha - czy p.Jakubowski był w katalogu? Bo w Płocku był - miał sędziować m.in. leonbergery i shar pei oraz MP. Czy był na ringu, nie wiem, natomiast MP nie sędziował na pewno.
Dudek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 http://www.daminet.pl/~ravenq/grzywacze/wyniki/2006/walbrzych.html wyniki z Wałbrzycha
Dudek Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Donio - moje gratulacje dla Fantaghiro:multi: trochę spóźnione ale są;)
Donio Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Dudek napisał(a):Donio - moje gratulacje dla Fantaghiro:multi: trochę spóźnione ale są;) Dziękuję, moja dziewczynka powoli dochodzi do formy:lol: Nesjanko, wyniki z Płocka częściowe na stronie 563, zdjęcia na 565. Dodam, że w młodzieży Efi była druga, a Drahma Dwie Tęcze trzecia.
orsini Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 oj bardzo powoli a jak juz dojdzie do tej formy to sie okaze, ze forma ma akurat wolne:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jolka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jeszcze parę fotek z Wałbrzycha Psy - klasa szczeniąt Psy - klasa młodzieży Psy - klasa otwarta Vasco Rosa-Thea
Jolka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Suki - klasa otwarta Corvette Grzywacz , która pięknie się wystawiała zdobywając tytuł NSwR Sunshine Reaggae Zikkurat Radość z tytułu NSwR
flashka-g Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 fajne fotki..szkoda ze mnie nie było:roll: w kazdym razie odbije sobie teraz bo jade do Raciborza:p
Donio Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Tak dla przypomnienia... Bo wczoraj Szymon Majewski i Krysia (nomen omen) Janda dyskutowali o kończynach Leppera. Że ładne. A tu niby pochodzenie to samo, a efekt przeciwny:cool3: :placz::placz::placz:
orsini Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Donio']Tak dla przypomnienia... Bo wczoraj Szymon Majewski i Krysia (nomen omen) Janda dyskutowali o kończynach Leppera. Że ładne. A tu niby pochodzenie to samo, a efekt przeciwny:cool3: :placz::placz::placz: jakie pochodzenie bo nie kumam??Twoje i Leppera????no chyba jednak nie, bo Lepper przystojny i zadbany:)))))))))))))))
Agama Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ORSINI ja nie o nogach a o zabkach-czy uwazasz ze po usunieciu 2 mleczakow trzeba przez 3 dni podawac antybiotyk skoro z psem jast wszystko super:crazyeye:
orsini Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Agama-nie znaju, tzn. ja bym podawała przez 5dni, jak wszystko z psiakim OK to ten antybiotyk jest osłonowo, żeby się właśnie nic złego dziać nie zaczęło. a to były mleczaki?
orsini Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 wiesz ja nie lecze zwierzat:)))))ale dla swietego spokoju mozesz isc:)))niz pozniej zalowac jakby cos sie nie daj Boze przypaletalo
Nesjanna Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 JA TAM W żYCIU NIE PODAWAłAM antybiotyków po wyrywaniu zębów :crazyeye: kurde, a może nie pamiętam :razz: u yorków zawsze wyrywa się zęby ...
orsini Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 zaszkodzic nie zaszkodzi, a nawet jak 100 psom nic sie nie stało to czy byście chciały mieć tego 101wszego???ja nie:))))
Agama Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 juz wrocilam-przy okazji zdjeli mu wenflon-tez zalozony tak na wszelki wypadek
lonka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 :loveu:Maga jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!:loveu:Bardzo milo mi bylo ciebie i twoja mame poznac;)Podaj na priva swoj emejl to wyszle pare fotek z bisa:razz:
Donio Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 orsini napisał(a):jakie pochodzenie bo nie kumam?? Nie kumasz, bo jesteś niekumata :lol:
maga18 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 lonka napisał(a)::loveu:Maga jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!:loveu:Bardzo milo mi bylo ciebie i twoja mame poznac;)Podaj na priva swoj emejl to wyszle pare fotek z bisa:razz: Dziekuje! I rowniez gratuluje :) Mi tez milo bylo Cie poznac! :)
AngelOfDeath Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Donio']Tak dla przypomnienia... Bo wczoraj Szymon Majewski i Krysia (nomen omen) Janda dyskutowali o kończynach Leppera. Że ładne. A tu niby pochodzenie to samo, a efekt przeciwny:cool3: :placz::placz::placz: [quote name='orsini']jakie pochodzenie bo nie kumam??Twoje i Leppera????no chyba jednak nie, bo Lepper przystojny i zadbany:))))))))))))))) [quote name='Donio']Nie kumasz, bo jesteś niekumata :lol: Donio ja tez niebardzo rozumiem , wytlumacz nam tym debilom-niekumatym, bo czasami twoj jezyk jest tak skomplikowany ze hieroglify w piramidach da sie predzej rozszyforowac niz twoja polszczyzne :-(:-(:-(:-(/ albo nie polszczyzne tylko tok myslenia
Agama Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 dobrze ANGEL ze zacytowales post ORSINI bo DONIO wstawil tylko fragment wyrwany z kontekstu-to typowa manipulacja-znamy to znamy
AngelOfDeath Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Agama napisał(a):dobrze ANGEL ze zacytowales post ORSINI bo DONIO wstawil tylko fragment wyrwany z kontekstu-to typowa manipulacja-znamy to znamy :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:
Recommended Posts