Agama Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 GRATULACJE dla ONKI DUDKA i MARTY CHMIELAWSKIEJ za zwyciestwa pieskow z ICH hodowli:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Agama napisał(a):GRATULACJE dla ONKI DUDKA i MARTY CHMIELAWSKIEJ za zwyciestwa pieskow z ICH hodowli:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a coś więcej?? :razz:
Agama Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 tak jeszcze wiecej-PENNY MARTY CHMIELEWSKIEJ ZWYCIESTWO RASY W GORZOWIE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Dudek Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Maga - wielkie gratulacje - super!!!:multi: :multi: :multi: Onka - gratululuję!!!:loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]Agama:oops: dzięki :loveu: widzimy się w Lublinie:multi: :multi: :multi: przyjadę tam towarzysko:loveu: z aparatem;) (niestety analogowym)
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dudek, ale nie wiemy czego Tobie gratulowac :razz:
AngelOfDeath Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Madz :razz::razz::razz::razz: ja chyba zostane wrozka :p:p:p:p jak moja Toffica sie super spisala :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:Gratuluje :Cool!::sweetCyb::buzi: pozostalym zadowolonym rowiez gratuluje:multi:
Marta Chmielewska Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Dudek']Marta - super!!!! Brawa dla Penny:loveu: Och dziekuję, kto jak kto ale ja nie spodziewałam się gratulacji na grzywkach dla fafiora :evil_lol:;) Ze swojej strony gratuluję wszystkim dzisiejszym wystawiającym :laola: A najbardziej mnie cieszy fakt, że nie mamy już szczeniąt :multi::multi::multi: I że chłopcy znaleźli fantastyczne domy :multi: Maga, ukłon dla ciebie ;) Ty już wiesz dlaczego :evil_lol:
AnkaW Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Maga, Onka, Jolka i oczywiście Marta /mimo że nie grzywek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: / wielkie gratulacje :multi: :multi: :multi: :multi:
Iwona Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [SIZE="5"]Wielkie gartulacje dla dziewczyn i ich piesków- dla Magi, Jolki, Onki no i oczywiście Marty :cool2: :cool2: :cool2:
resuruss Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gratulacje dla Wszystkich wystawiajacych!!!!!!!!!!!!Super weekend dla DGM-maniakow!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
maga18 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 wrocilam :) wystawa super :) bardzooooo mnie cieszy BOB Toffiego, bo szczerze mowiac moim typem na rase byla Zikkurat`ka :) na finalach zostalismy i ostatecznie Toffi II BOG :cunao: Dziekuje za gratulacje! Gratuluje wszystkim pozostalym! :klacz: wyniki juz sa w innym dziale ;) a zaraz beda fotki :)
Donio Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Trochę o Płocku. Mimo że przez większą część wystawy padało, atmosfera była super. Głównie stworzona przez charciarzy. Wyniki zeszły na drugi plan, wszyscy byli zadowoleni, uśmiechnięci i pełni życzliwości, no może z wyjątkiem właścicieli pudli, jednego czarnego, drugiego białego, ale w cholerę z nimi. Unessa Favonius, śliczna, młoda sunia - Zw.Mł. BOB i trzecia na BIS Junior, jeszcze raz serdeczne gratulacje! Young Sakladir Zw.Mł., Żwirek Sakladir NPwR, Belliza Aguna Boska Kate CWC w pośredniej, Fantaghiro Zikkurat NSwR. Muszę dodać, że podziwiam podejście do swoich psów i wystaw właścicieli Cezariona Petroniusza Maximusa Galusa, Żwirka Sakladir, Drahmy Dwie Tęcze - dla nich osobne gratulacje i życzenia sukcesów. Mam nadzieję, że uda mi się w najbliższym czasie wkleić jakieś zdjęcia. Aha. Te pudle to chyba miały coś ze sznaucerów:cool3:
resuruss Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Gratulacje Donio!!!! Widze ,ze moja faworytka Unessa idzie jak burza!!!!!!Bardzo sie ciesze ,bo jestem oczarowana ta sunia i dawno nie podobala mi sie az tak bardzo zadna suczka.:multi:
maga18 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [SIZE="7"]WAŁBRZYCH 2006 Psy Secret PAN I WŁADCA Hossa Vija MICKE PRINCE SUPRISE Hossa Vija MICHELL`IN SUPRISE ARTUSH od Teareibi ELITE SUNSHINE von Hellmundin Elite i Artush VENI OTELLO Sub-O-Divo VASCO Rosa Thea DON JUAN z Lubuskiej Wsi Suki RAMONDA Lavandula CHARMED TEMPTATION of Exotic Dog`s Grzywacz CORVETTE AGI RHONDA Dwie Tęcze POLA Amitycja SUNSHINE REGGAE Zikkurat [SIZE="2"]KONIEC
AnkaW Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Maga śliczne dzięki za śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: , ale z tym "koniec" to chyba żartujesz :cool3: :cool3:
Donio Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 resuruss napisał(a):Gratulacje Donio!!!! Widze ,ze moja faworytka Unessa idzie jak burza!!!!!!Bardzo sie ciesze ,bo jestem oczarowana ta sunia i dawno nie podobala mi sie az tak bardzo zadna suczka.:multi: Dziękuję Ress:lol:. Moje zdanie na temat Unessy jest podobne, jest też bardzo w moim typie, a z panią Jolą można szczerze pogadać - dobrze zna jej zalety i wady. Gratuluję, Maga!:multi::multi: I trochę żal, a może nawet bardzo żal mi Tupusia:placz::placz:
maga18 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dzieki :) Donio Tobie rowniez gratuluje :) A Tupuś to kto?? :cool3: AnkaW - nie zartuje :placz: Ocena na ringu odbywala sie tak szybko, ze musialam sie swoimi psami zajac a nie aparatem :razz: Bede miala jeszcze fotki... ale to tylko moich psow ;) :)
AnkaW Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Maga, przede wszystkim wstawiaj swoje psiaki :lol: :lol: , Mileczki jeszcze nie widziałam :shake: :shake: :-(
karolayna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='maga18']WAŁBRZYCH 2006 :loveu: co to za shih tzu??
maga18 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 karolayna napisał(a)::loveu: co to za shih tzu?? CODY GRAND Hajan Polonia (FCI) aaaaaaa i Na przykład NEFRETETE - BIS PUPPY :)
maga18 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='AnkaW']Maga, przede wszystkim wstawiaj swoje psiaki :lol: :lol: , Mileczki jeszcze nie widziałam :shake: :shake: :-( ja fotki Mileczki nie mam zadnej :placz: - trzeba czekac az jakas dobra dusza przysle ;)
karolayna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 maga18 napisał(a):CODY GRAND Hajan Polonia (FCI) aaaaaaa i Na przykład NEFRETETE - BIS PUPPY :) a czyli towarzystwo od lonki :loveu: slicznotki
Recommended Posts