Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Dokładnie tak samo mi sie kojarzy z człowiekiem renesansu....
Wiem ....chw chow to jest ulubiona rasa - artukuł w psie doskonały - widac w nim miłosc do tej rasy!!!!

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agama']NESJANKO i co jedziesz do KRAKOWA:lol:[/quote]

jadę, jadę !!!
(nawet ci odpisałam PW - ale masz pełną skrzyneczkę i się nie dało wysłać)

Posted

[quote name='maga18']wole konkurencje - bo co to za atrakcja napisac na www pierwsze miejsce w konkurencji 1 :roll: ciekawe czemu dedura nie ma? :lol:[/quote]

no powalczysz za to o naj sukę, naj psa i o rasę
powodzenia Tobie

i oczywiście dla wszystkich wystawiających :loveu::loveu:

Posted

[quote name='resuruss']Dla mnie pan Zygmunt Jakubowski był ,jest i bezdie wzorem sędziego.Zawsze miły ,uprzejmy ,kulturalny ,ma duzą wiedze kynologiczną - wybory swoje zawsze uzasadnia.Poza tym mam do niego sentyment.[/quote]

A ja nie. Owszem uzasadnia wybory - w Opolu długo patrzył na dwa pipety (jeden polski, drugi z renomowanej hodowli angielskiej w rękach niemieckich za cholerę się nie wystawiający), w końcu stwierdził przepraszająco: "ten jest dłuższy". Wybrał krótszego. Dla mnie uzasadnienie roku.
Iwona, na drugim zdjęciu Magi Kesi jest bardzo ładna, a wygrała, bo była najładniejsza:lol::lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']chyba raczej cos innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

wyczuwałam w moich kamyczkach w nerkach:lol:

no wróciłam wróciłam...ale nie na długo musze sie zaczac jakos rozsadnie pakowac na kolejny wyjazd.

Posted

wlasnie probuje na podstawie wystawcow ustalic kto bedzie w LUBLINIE
722-ANKA W
723 P LIPSKA
724ANIA DOMOSLAWSKA
726 EM -KA
727 ANIA DOMOSLAWSKA
728 P LASKOWSKA
729 to ja ze SMOKIEM
730 P PASKIEWICZ
731P PASKIEWICZ

jeszcze znalazlam725NESJANKA
736 ANIA DOMOSLAWSKA
733 p LASKOWSKA

Posted

A tam ...nic sie nie martw...najwazniejszejest ,ze ja kochasz a oceny to tylko dodatek.
Moj Harys dostał bdb i co???i nic ani nie zbrzydl od tego ,ani go nie przestalam kochac.A mimo to dzieciatka po nim mi sie szalenia podbaja.

Posted

[quote name='Agama']wlasnie probuje na podstawie wystawcow ustalic kto bedzie w LUBLINIE
722-ANKA W
723 P LIPSKA
724ANIA DOMOSLAWSKA
726 EM -KA
727 ANIA DOMOSLAWSKA
728 P LASKOWSKA
729 to ja ze SMOKIEM
730 P PASKIEWICZ
731P PASKIEWICZ

jeszcze znalazlam725NESJANKA
736 ANIA DOMOSLAWSKA
733 p LASKOWSKA[/quote]

ja jestem z psem w ml, psem w posredniej i suka miala byc przepisana do ch ale czy bedzie to nie wiem , jak nie to w posr. :)

Posted

Witam:) Mam ogromna prosbe do osob jadacych do Płocka na wystawe(jutro).Otoz nie mam psa na Młodego Prezentera.Czy ktos z Was moze pozyczyc mi psiaka na ten konkurs??Oczywscie jesli pojdzie ze mna i bedzie po ocenie na ringu.
Pozdr,
Martyna

Posted

[quote name='Agama']tyle co wiem to nikt z nas nie jedzie do PLOCKA[/quote]

A ja jestem załamana:placz: :placz: :placz: Tasior i ja nie jedziemy do Raciborza:placz: :placz: :placz: . Moja dziewczynaka od kilku dni jest kobietą i właśnie ma cieczkę. W sumie może lepiej że teraz, bo a Kraków i Warszawę bedzie już po wszystkim. Mimo wszystko szkoda, ze minie nam jedna Wystawa:placz: :placz: :placz:

Posted

Tak mam wszystkie informacje na bierząco. Składamy odwołanie i prowadzimy poboczne działania w ej sprawie. Pani Sarlej i Swat robią wszystko co w jej mocy. Sędzia umorzył sprawę z powodu nieskiej szkodliwości czynu a my uwazamy że znęcanie się nad zwierzetami jest nie dopuszczalne, wiec bedziemy walczyć.

Dodam jeszcze, że jestem bardzo zbulwersowana oceną Pani Szmurło, która staneła po stronie Sarlej twierdząc, że psy były w rewelacyjnej formie i zeznaje na jej korzyść. NO cóż .... Ja pozostaje przy stwierdzeniu, ze w tym środowisku tylko nielicznym chodzi o psy - dla innych ważniejsze są układy. Zgroza.

Posted

[quote name='miniaga']A ja jestem załamana:placz: :placz: :placz: Tasior i ja nie jedziemy do Raciborza:placz: :placz: :placz: . Moja dziewczynaka od kilku dni jest kobietą i właśnie ma cieczkę. W sumie może lepiej że teraz, bo a Kraków i Warszawę bedzie już po wszystkim. Mimo wszystko szkoda, ze minie nam jedna Wystawa:placz: :placz: :placz:[/quote]

ale FCI zmienilo przepisy-i wg. nich mozna wystawiac suki z cieczka:))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...