resuruss Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dokładnie tak samo mi sie kojarzy z człowiekiem renesansu.... Wiem ....chw chow to jest ulubiona rasa - artukuł w psie doskonały - widac w nim miłosc do tej rasy!!!!
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Agama']NESJANKO i co jedziesz do KRAKOWA:lol:[/quote] jadę, jadę !!! (nawet ci odpisałam PW - ale masz pełną skrzyneczkę i się nie dało wysłać)
Nesjanna Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='maga18']wole konkurencje - bo co to za atrakcja napisac na www pierwsze miejsce w konkurencji 1 :roll: ciekawe czemu dedura nie ma? :lol:[/quote] no powalczysz za to o naj sukę, naj psa i o rasę powodzenia Tobie i oczywiście dla wszystkich wystawiających :loveu::loveu:
Donio Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='resuruss']Dla mnie pan Zygmunt Jakubowski był ,jest i bezdie wzorem sędziego.Zawsze miły ,uprzejmy ,kulturalny ,ma duzą wiedze kynologiczną - wybory swoje zawsze uzasadnia.Poza tym mam do niego sentyment.[/quote] A ja nie. Owszem uzasadnia wybory - w Opolu długo patrzył na dwa pipety (jeden polski, drugi z renomowanej hodowli angielskiej w rękach niemieckich za cholerę się nie wystawiający), w końcu stwierdził przepraszająco: "ten jest dłuższy". Wybrał krótszego. Dla mnie uzasadnienie roku. Iwona, na drugim zdjęciu Magi Kesi jest bardzo ładna, a wygrała, bo była najładniejsza:lol::lol:
flashka-g Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 jak dobrze ze wycofałam z Wałbrzycha..intuicja chyba:lol:
AngelOfDeath Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='flashka-g']jak dobrze ze wycofałam z Wałbrzycha..intuicja chyba:lol:[/quote] chyba raczej cos innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
flashka-g Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='AngelOfDeath']chyba raczej cos innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] wyczuwałam w moich kamyczkach w nerkach:lol: no wróciłam wróciłam...ale nie na długo musze sie zaczac jakos rozsadnie pakowac na kolejny wyjazd.
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ress, ta sędzina kocha bdb, daje jak leci, takie ma dobre serce i oko :evil_lol:
Agama Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ZASADA Z zasadami:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz:
resuruss Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 To ta sama co sędziowała w Opolu na klubowce :crazyeye:
Agama Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 wlasnie probuje na podstawie wystawcow ustalic kto bedzie w LUBLINIE 722-ANKA W 723 P LIPSKA 724ANIA DOMOSLAWSKA 726 EM -KA 727 ANIA DOMOSLAWSKA 728 P LASKOWSKA 729 to ja ze SMOKIEM 730 P PASKIEWICZ 731P PASKIEWICZ jeszcze znalazlam725NESJANKA 736 ANIA DOMOSLAWSKA 733 p LASKOWSKA
resuruss Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A tam ...nic sie nie martw...najwazniejszejest ,ze ja kochasz a oceny to tylko dodatek. Moj Harys dostał bdb i co???i nic ani nie zbrzydl od tego ,ani go nie przestalam kochac.A mimo to dzieciatka po nim mi sie szalenia podbaja.
anna1 Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Agama']wlasnie probuje na podstawie wystawcow ustalic kto bedzie w LUBLINIE 722-ANKA W 723 P LIPSKA 724ANIA DOMOSLAWSKA 726 EM -KA 727 ANIA DOMOSLAWSKA 728 P LASKOWSKA 729 to ja ze SMOKIEM 730 P PASKIEWICZ 731P PASKIEWICZ jeszcze znalazlam725NESJANKA 736 ANIA DOMOSLAWSKA 733 p LASKOWSKA[/quote] ja jestem z psem w ml, psem w posredniej i suka miala byc przepisana do ch ale czy bedzie to nie wiem , jak nie to w posr. :)
martyna. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Witam:) Mam ogromna prosbe do osob jadacych do Płocka na wystawe(jutro).Otoz nie mam psa na Młodego Prezentera.Czy ktos z Was moze pozyczyc mi psiaka na ten konkurs??Oczywscie jesli pojdzie ze mna i bedzie po ocenie na ringu. Pozdr, Martyna
miniaga Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Agama']tyle co wiem to nikt z nas nie jedzie do PLOCKA[/quote] A ja jestem załamana:placz: :placz: :placz: Tasior i ja nie jedziemy do Raciborza:placz: :placz: :placz: . Moja dziewczynaka od kilku dni jest kobietą i właśnie ma cieczkę. W sumie może lepiej że teraz, bo a Kraków i Warszawę bedzie już po wszystkim. Mimo wszystko szkoda, ze minie nam jedna Wystawa:placz: :placz: :placz:
Agama Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 z dziewczynkami niestety tak bywa:lol: AGA czytalas ze sprawe p. SARLEJ umorzono:crazyeye:
miniaga Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Tak mam wszystkie informacje na bierząco. Składamy odwołanie i prowadzimy poboczne działania w ej sprawie. Pani Sarlej i Swat robią wszystko co w jej mocy. Sędzia umorzył sprawę z powodu nieskiej szkodliwości czynu a my uwazamy że znęcanie się nad zwierzetami jest nie dopuszczalne, wiec bedziemy walczyć. Dodam jeszcze, że jestem bardzo zbulwersowana oceną Pani Szmurło, która staneła po stronie Sarlej twierdząc, że psy były w rewelacyjnej formie i zeznaje na jej korzyść. NO cóż .... Ja pozostaje przy stwierdzeniu, ze w tym środowisku tylko nielicznym chodzi o psy - dla innych ważniejsze są układy. Zgroza.
orsini Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='miniaga']A ja jestem załamana:placz: :placz: :placz: Tasior i ja nie jedziemy do Raciborza:placz: :placz: :placz: . Moja dziewczynaka od kilku dni jest kobietą i właśnie ma cieczkę. W sumie może lepiej że teraz, bo a Kraków i Warszawę bedzie już po wszystkim. Mimo wszystko szkoda, ze minie nam jedna Wystawa:placz: :placz: :placz:[/quote] ale FCI zmienilo przepisy-i wg. nich mozna wystawiac suki z cieczka:))))))))))))))
Recommended Posts