Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dudek']O widzę że w ostrawie oprócz [B]Magi[/B] będą też [B]Didi[/B] z [B]Iloną[/B] i [B]Iwona[/B]:multi:
Powodzenia dziewczyny!!:happy1:[/quote]

Nie dziękuje :lol:

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid] :laola: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=darkorchid]GRATULACJE DLA DZISIEJSZYCH WYSTAWCÓW !![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#9932cc] :laola: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='miniaga']Psy piekne i niezwykle efektowne - na żywo jeszcze bardziej mi sie podobają. Idelista Germanika jest:loveu:[/quote]

Oj tak ja również moge zaliczyć sie do fanów Liska i nie tylko... :lol:

A jeszcze pochwale się, że razem z Liskiem wygraliśmy grupę starszą Młodego Prezentera :) Niestety na porównanie o Zw.Dnia nie zostałam, bo wszyscy musieliśmy wracać do domku ;)

Posted

Byliśmy w Ostravie na wystawce:lol: - niestety nie podam całych wyników, bo nie notowałam, ale napewno będa w najbliższym czasie na Nahaci:lol:. Z dogomaniackiej grzwyaczowej ferajny wyniki są następujące:
JASON z Jasne hvezdy - doskonały, pierwsze miejsce przed - [SIZE=4][COLOR=Red]wielkie gratulacje:BIG::BIG::BIG:
[COLOR=Black]
[/COLOR][SIZE=2][COLOR=Black]VENI OTELLO Sub-o divo - doskonały , miejsce drugie- [SIZE=4][COLOR=Red]również gratuluję[/COLOR][/SIZE], lokata wszystkich zaskoczyła:watpliwy::nonono2:- no ale cóż taka była decyzja sędziny

KASIOPEA z Jasne hvezy- doskonała, miejsce trzecie- [SIZE=4][COLOR=Red]gratuluję Kesi, [COLOR=Black]to jej pierwsza "normalna wystawa" i strasznie się cieszę z lokaty a przede wszystkim z zachowania Kesi na wystawie i na ringu[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

:laola: :terazpol: :laola: :terazpol:

[COLOR=red]Gratulacje dla wszystkich!!!!![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Didi i Ilona!!!Brawo!!!!!:multi: :multi: [/COLOR]

Posted

Nigdy więcej Ostravy, fatalne ringi, fatalna organizacja, ścisk, kursy walut przy opłatach ważne - naciagacze ... na temat sędziowania juz się nie wypowiadam, ale w szoku to wszyscy byliśmy :crazyeye:

Posted

Nawet juz nie o to chodzi ... nie po to płace tyle kasy aby nie móc psa w ruchu zaprezentować :angryy:

Asia drugi raz w Czechach i drugiego CAC przywiozła, co było dla mnie zaskoczeniem, bo myslałam, ze sędzia conajwięcej da nam bdb, po jego wcześniejszych wyczynach :roll:

Posted

[CENTER][B][FONT=Fixedsys][SIZE=5][COLOR=red]wielkie gratulacje[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
:klacz: :klacz: :laola: :klacz: :klacz: [/CENTER]

Posted

[quote name='sh_maniak']Nawet juz nie o to chodzi ... nie po to płace tyle kasy aby nie móc psa w ruchu zaprezentować :angryy:

Asia drugi raz w Czechach i drugiego CAC przywiozła, co było dla mnie zaskoczeniem, bo myslałam, ze sędzia conajwięcej da nam bdb, po jego wcześniejszych wyczynach :roll:[/quote]

co ty chcesz bynajmniej ja im podloge tyłkiem wypolerowałam:evil_lol: :lol:

Posted

Witam!!
Widze że Iwona wstawiła już wyniki :-)
No mój Jasonek dostał CAJC :Cool!:
Dziękuje bardzo za gratulacje :-)

Posted

[quote name='malawaszka']:oops: didi ja fujara Ci nie pogratulowałam :oops: więc Gratuluję :loveu: :loveu: :loveu: :lol:[/quote]

Bardzo dziękuje!! :lol:

Posted

I`m back :cool3:
Mamy res.CAC`a :eviltong: jeszcze 2 i bede miała w sumie 2 CAC`e :cool3:

Podobnie jak Marta wrocilam zniesmaczona i nie dlatego, ze Toffi drugi - siedzac i obserwujac ocene pp - bylam pewna ze wyrzuci nas z bdb :razz:
Sedzina mierzyla psy... i co dziwne nie wiem jakie preferowala!! Czy te duze, czy srednie czy małe... nie wiem! Raz na 1 miejscu stawal gigant, raz maluszek, a i zdarzylo sie, ze te z dolnej granicy wzrostu wyrzucala z ringu z bdb bez lokaty.

Toffi ma bardzo ladny opis. Tak dokladnego i dlugiego jeszcze nie mialam. Sedzina II miejsce Toffika uzasdnila tym, ze jest za duzy :-o - pomijam fakt, ze na I miejscu byl wiekszy pies (Moonswift Fallow Indigo), a na III taki akuratny (Chris z Jasne Hvezdy). :razz: Dodala jeszcze, ze ma szpiczastą kufe - a w opisie ma wpisane kufa prawidlowa :p

Organizacja do d... ścisk, organizatorzy nie mili :angryy:
Jedyne co fajne mieli to pięc lokat na finalach :eviltong: I big puchary z worem karmy :cool3: - ale coz... nie bylo nam dane tego wygrac :lol:

Posted

[quote name='maga18']w Brnie bylo inaczej.... w Trencinie (Słowacja) tez... a dzisiaj... :-o ale to juz od wczoraj sie na to zapowiadalo :p[/quote]

no dokładnie ... a to doliczanie sobie euro przy płaceniu, bo sie kurs zmienił, chyba skoczyło euro to powinno potaniec, a nie podrożeć :mad: ( my nie miałyśmy nadmiaru, koron też tyle co kot napłakał, w kantorze się skończyły :shake: ... koszmar)
I jakbym chciała pojezdzić na lodowisku z psem, zostałabym w Opolu :angryy:
Klatke miałam ring dalej, bo do naszego się dopchać nie dało :shake: , zero mozliwości rozbiegania psa ( Sosiek musi gdyż jest jeszcze młody i nie obyty i sie wcale nie dziwię że się biedak spalił :shake: ).

Wystawa porównywalna do tej walentynkowej w Bydgoszczy, na której rok temu byłam, też koszmar straszny i też więcej tam nie pojade, choc pieskom żle nie poszło.

Na Ostrave jestem najbardziej zła, własnie na to, że mój plan obywania Sośka z wystawami sie nie powiódł :angryy: ... karty ocen tak nabazgrane, że się odczytać nie da :shake: , więc nie wiem co za co :shake:

Reasumując - Sosiek lokata 1 bdb
- Asanpi lokata 1 CAC

Posted

[quote name='sh_maniak']no dokładnie ... a to doliczanie sobie euro przy płaceniu, bo sie kurs zmienił
[/QUOTE]

no wlasnie :angryy:
gdyby nie Didi Toffi by nie wystartowal :) Dzieki raz jeszcze :buzi:

Posted

glupia byla... a jak chcialysmy mieszac euro i korony to taka magiczna kwota wyszla ze mam watpliwosci czy ta babka wogle umie uzywac kalkulatora :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...