Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrocilam z Berlina i jestem bardzo zadowolona mimo ze nic nie wygralismy w chinczykach:)) za to moj gryfonik Bordoaux Sua Sponte dostal kolejny cacib i bob - sedzia byl zachwycony wiec ja rowniez- pial nad jego glowa (bo rzeczywiscie ma rewelacyjna lepetynke- wiem jestem skromna :) )
jesli chodzi o wrazenia chinczykowe z berlina to:
chcialam bardzo serdecznie pogratulowac Goralowi - Lisek pokazal sie rewelacyjnie i z wystawy na wystawe jest co raz lepszy; moge wreszcie powiedziec ze jest syn powder rownie rewelacyjny jak ojciec jedynie wiekszy i z dluzsza szyja po matce; gratulacje rowniez dla hodowcy; byl dla mnie ze stawki w porownaniu o bob najlepszym psem;
rowniez jestem bardzo zadowolona z podejscia sedziny do chinczyka jako psa i do takiej klasy sedziow to ja moge co tydzien jezdzic:lol:
gratulacje dla Romy z Pastorala za cacib z e-sexi bo byla to na tej wystawie moja favorytka - zdecydowanie lepiej wyglada po dizeciach i swietnie sie pokazala;
my mamy rewelacyjne opisy zarowno Metaxa jak i Martini; i zgadzam sie z sedzina ze metka potrzebuje wiekszego obycia w ringu ale jestem zadowolona bo dala sie omacac na stoliku bez brewerii:)
swietne fotki na nahaci;
rowniez byla niezla suka ktora wygrala w mlodziezy takze powderka mimo ze zdjecie ma raczej takie sobie;
Codiego widzialam drugi raz na zywo bo nie jezdze w ich rejony wystawowe ale mimo ze nie jest to moj favoryt i nigdy nie bedzie to z calym szacunkiem musze oddac hodowczyni perfekcyjne przygotowanie i handling;
oceny sa zawsze subiektywne ale berlin byl niezly w tym roku (w przeciwienstwie do zeszlorocznego:) )

z kolei na Cyprze po wystawie 2x cacib Malibu Sua Sponte pierwszy dzien CAC , a drugi CAC, CCIB i BOB ! gratuluje wlascicielce !
Madeira tym razem doskonala 2 ale i tak caly miot niezle daje sobie rade na wystawach:)

Campari Sua Sponte zostal tatusiem 2 lysych dziewczynek, lysego chlopaka i owlosionego chlopaka (mama jest Queen Zoe Favonius) i czekamy na nastepne dzieci juz na dniach; Martini mam nadzieje tez niedlugo zostanie ojcem (w sumie za 1,5 mies. jak dobrze poszlo) :)

to tye z samego rana; jeszcze raz gratulacje dla zwyciezcow berlinowych :)))

Posted

szkoda Onka ze nie dojechalas :( taka fatalna gume zlapac juz po drodze to pech; ale nic sie nie odwlecze:) nie piersza wystawka i nie oststnia;

Posted

Serdecznie !!! Ogromne !!! GRATULACJE za Berlin !!!!

[SIZE=2]a gdzie zdjęcia ????

E-ka - dzięki za fotorelacje !!:loveu:
Onka - ale pech ..... :shake:

Posted

fotki sa na nahaci.cz.

nesjanka - gratuluje katowic bo nie zrobilam tego wczesniej:)) dopiero teraz zobaczylam ze bylas zw. ml.:) gratuilacje:)

Posted

anna1 - oj dzięki - taki mały sukcesik .......:oops:

ja oczywiście gratuluję osiągnięć Bordoaux Sua Sponte

ale naprawdę nie sposób wszystkim oddzielnie pogratulować - dlatego ja gratuluję wszystkim Wystwawcom - każdy przecież coś osiągnął ....

Posted

"maly" ?? jaki maly:))) gratulacje:)

no szuwar wyglada naprawde niezle, teraz juz jest taki jaki byc powinien bo gryfony dlugo sie rozwijaja i wiekszosc przechodzi faze szczura tak od 1 do 2 lat i teraz jest juz ok; odpowiednie proporcje itd; czeka na jego foty to jutro wlepie;

Posted

anna1 napisał(a):
Martini mam nadzieje tez niedlugo zostanie ojcem (w sumie za 1,5 mies. jak dobrze poszlo) :)

:crazyeye: Martini?? Przeciez on ma dopiero 16 miesiecy :razz:

Gratulacje dla Bordoaux Sua Sponte :klacz:

Posted

maga- 16 miesiecy:) jedyne czego mu teraz brakuje do reprod. to 2 mies.
bo oceny juz ma;

dzieki za bordoaux- jeszcze tylko 1 cacib po sierpniu chocby w polsce i ma intera:)

Posted

maga- jesli zk da zgode na warunkowe krycie a ja takawa dostalam to nie ma problemu :) nie pierwszy i nie ostatni raz skladalam;

Posted

maga18 napisał(a):
no to mozna kryc przed 18 miesiacami? ja czytajac regulamin zk zrozumialam ze nie :roll:

mój Vasco tez krył przed ukończeniem 18 mca:p

Posted

bo to trzba sie postarac o odgórne zezwolenie na krycie. Jezeli pies duzo wygrywa na wystawach, ma dobry rodowod i wysoko szacuje sie pradopodobienstwo urodzenia sie wzorcowych szczeniakow moze takie owe dostać

Posted

maga i tak to własnie jest,że nie każda suke pies ma kryć :p
moj Vasco już "może", a dwa razy odmówiłam

Posted

Gratulacje za zwycięski podbój Berlina :multi: :multi: :multi:

Em-ka śliczne zdjęcia :lol: :lol: :lol: , i liczę że prześlesz mi Gazmaka :p

Posted

c.d. Suki klasa młodzieży

Heroina, Ivetka, Nikita, Wenetcja, White Angel

White Angel, Bijoux, Ecru, Efective

Ivetka Aisaro, Nikita Modry Kvet

Efecive Nesjana - z bardzo uśmiechniętą, miłą handlerką :)

Posted

Ivetka, Nikita, Wenetcja

Wenetcja Sub o Divo i White Angel Sub o Divo

Nikta

Efective Nesjana, Nikita Modry Kvet

Lokaty: Ecru 1, Efective 2, Nikita 3

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...