Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
Gratuluję :klacz: i czekamy na fotki

miniaga :klacz: za zabranie aparatu :lol: :lol: :lol:

Malwaszko przyznaje sie bez bicia dałam ciała.....:angryy: wkurzona jestem na siebie

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
MINIAGA GDZIE TY BYLAS:crazyeye: ja gro wystawy przemila przegadalam z DUDKIEM:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: poznalam tez NESJANKE:lol: :multi: zabralam ze soba KIKI-pocwiczylysmy na ringu-szkoda,ze jej nie zglosilam:placz: ogolnie bardzo udana sobota:loveu:

Agama siedzialam przy samiutkim ringu z Ania i psy. Z tasiorem najdroższym.

Posted

Ja ogromnie się cieszę, że mogłam zobaczyć Idealiste Germanikę na żywo. Urzekł mnie całkowicie. Góral ogromne ogromne gratulacje:multi: Jestem zatwardziałą fanką Liska. :loveu:

Bardzo żałuję, że nie udało mi się spotkac z Agamą, ale byłam z siostrzenicą i niejako byłam ograniczona ruchowo.

Tasior zdała egzamin z zachowania, ale niestety nie z jazdy autem, bo przypomniała co jadła na śniadanie 3 km od Nowego Dworu.

Wystawa była bardzo przyjemna, zrobiłam małe zakupy mojm dziewczynom i wkońcu mogłam sie napatrzec na grzywce .Następna taka okazja dopiero w czerwcu. Wacham sie nad wyjazdem do Płocka, ale napewno bede w Krakowie - nie wiem jeszcze czy w roli obserwatora czy wystawiajacego.

Nesjanko, Germanika ogromne gratulacje:multi:

Posted

miniaga napisał(a):
Ja ogromnie się cieszę, że mogłam zobaczyć Idealiste Germanikę na żywo. Urzekł mnie całkowicie. Góral ogromne ogromne gratulacje:multi: Jestem zatwardziałą fanką Liska. :loveu:

A ja właśnie się zastanawiałem, czy Lisek był?
Może zemdlał na ringu? Może pogonił za zającem? A może przed wejściem na ring wylał się na niego kubeł zielonej farby?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

rewelacja:)
piekne psy ,pieknie przygotowane :) teraz tylko do lasu je puścić:evil_lol:
bo jak każdy grzywek pewnie szaleć potrafią:lol:

Posted

Germanika napisał(a):
...las....hm,mam już zieloną marynarkę:lol: brak tylko kapelusza z piórkiem i istny Robin Hood

psy w las psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...