flashka-g Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 oneczko ale najprawdopodobniej sie spotkamy w JG bo dziisaj poszło moje zgłoszonko:cool3: ja obstawiam i trzymam kciuki za Persi;)
resuruss Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja dzisiaj jestem nieco zamulona....kto sedziuje na tej wystawie????:oops:
onka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 resuruss napisał(a):Ja dzisiaj jestem nieco zamulona....kto sedziuje na tej wystawie????:oops: Pani świsulska falszi a kto to Persi?:oops:
onka Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 flashka-g napisał(a):oneczko ale najprawdopodobniej sie spotkamy w JG bo dziisaj poszło moje zgłoszonko:cool3: ja obstawiam i trzymam kciuki za Persi;) super!! ja chyba wystawie z 5 psów:roll:
maga18 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ja bede z dwoma - chyba ze jeden cieczke dostanie...
orsini Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Donio napisał(a):Oddie z Saphirem już raz przegrał, ale tu akurat zależy mi na opisie; Donio z Woolim przegrał w Gdańsku; a Fanta spotyka się pierszy raz z Perspektywą - no, to przynajmniej będzie ciekawe... no a ten znowu marudzi. Masz takie wyniki jakie i psy, wiec nie marudz, bo i tak nic nie zmienisz:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
flashka-g Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 onka napisał(a):Pani świsulska falszi a kto to Persi?:oops: na pewno Świsulska ocenia? Bo dalej mi szczegółowo nie odpisali kto. A persi to Perspektywa. Onka a co bedziesz wystawiac?? Juz mozemy zaczynac kompletowac stawke;)
Nesjanna Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 maga18 napisał(a):Nowy Dwor Mazowiecki ooo widzę, że ktoś nas ucapil na sam koniec wystawy Rees - Hoki jest naprawdę ładny - i mąż mimo ogromnych oporów na początku teraz stwierdził, że Hoki zostaje :loveu: Hoki zebral już kilka pochwał, ale też i komuś się nie podobał........:razz:
Donio Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 orsini napisał(a): Masz takie wyniki jakie i psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wiem, czy to krytyka? Jeżeli tak, to jest to jedyna osoba na tym forum, obrażająca czyjeś psy. No ale widocznie zawsze musi być taka czarna owca. Chyba, że to uznanie...
maga18 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [SIZE="5"]KLUBOWA WYSTAWA PSÓW DO TOWARZYSTWA 29.04.06 OPOLE sędzia: Maria Zasada PSY kl.szczeniat Hoover Pastoral Giordano Pastoral Hokkaido Helvetius Calvados Nuda Veritas kl.młodziezy Hazard z Gangu Łysych Idealista Germnika Advocat Black Dragon Cezarion Petroniusz Maximus Galus Ellite Sunshine von Hellmundin Artush od Teareibi kl.posrednia Veni Otello Sub - O - Divo Werset Germanika Focus z Gangu Łysych Nufi Super Ciapki Dedur Sasquehanna kl.otwarta Wiraż Germanika Quando Sub - O - Divo Gremlin Gucio Casidi Żurek Sakladir kl.championów Nabab Germanika Cypisek z Gangu Łysych SUKI kl.szczeniat A Charmes Temptation of Exotic Dog's kl.mlodziezy Finezja z Jastrzębiej Góry Fantaghiro Zikkurat Chatoonga`s Who Loves Me Kasiopea z Jasne Hvezdy Ecru Nesjana Efective Nesjana Midnight Muriel Shadow White Happy Amitycja kl.posrednia Grzywacz Corvette Harriet z Gangu Łysych Fraszka z Gangu Łysych Perspektywa Germanika kl.otwarta Sasquehanna Fascynacja Zikkurat Pola Amitycja Saquehanna Alejka Oliwia Orca Amitycja Passa Germanika Toyota Sakladir kl.championów Sasquehanna Ekspozycja Sasquehanna Wenwda kl.weteranów My Exotic World Abra Cadabra
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :loveu: Buła w młodzieży już :razz: a;e fajne grzywki będą :loveu:
pentu Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 www.zkwp.opole.pl jest lista wystawcow na miedzynarodowej oraz klubowej
Nesjanna Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 ten pies w szczeniętach : (???) wł. Piłaszewicz-Nicałek to: Hokkaido Helvetius - i jest już przerejestrowany na moje nazwisko :evil_lol:
maga18 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 [SIZE="5"]MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH 30.04.06 OPOLE sędzia: Janusz Opara PSY kl.szczeniat Calvados Nuda Veritas Secret Pan i Wladca kl.mlodziezy Winicjusz Sub - O - Divo Hazard z Gangu Łysych Jason z Jasne Hvezdy Idealista Germanika Chinook Odelli Advocat Black Dragon Cezarion Petroniusz Maximus Galus Ellite Sunshine von Hellmundin Leonotis Lavandula Artush od Teareibi kl.posrednia Wiraż Germanika Focus z Gangu Łysych Nufi Super Ciapki Sasquehanna Dedur kl.otwarta Gremlin Gucio Casidi Vasco Rosa Thea Quando Sub - O - Divo Żurek Sakladir Werset Germanika kl.championów Cypisek z Gangu Łysych Nabab Germanika Nobel Sub - O - Divo SUKI kl.szczeniat Ramonda Lavandula kl.mlodziezy Bijoux Sub - O - Divo Chatoonga`s Who Loves Me Kasiopea z Jasne Hvezdy Efective Nesjana Ivetka Aisaro Midnight Muriel Shadow White Ecru Nesjana kl.posrednia Grzywacz Corvette Fantaghiro Zikkurat Harriet z Gangu Łysych Perspektywa Germanika kl.otwarta E-Sexy Pastoral Sasquehanna Alejka Passa Germanika Toyota Sakladir Tiffany Mares Sub - O - Divo Pola AMitycja kl.championow Sasquehanna Wenwda kl.weteranow My Exotic World Abra Cadabra
maga18 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Nesjanka napisał(a):ten pies w szczeniętach : (???) wł. Piłaszewicz-Nicałek to: Hokkaido Helvetius - i jest już przerejestrowany na moje nazwisko :evil_lol: dzięki :) poprawiłam! zna ktoś jeszcze jakieś "(???)" :cool3:
Dorota_33 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 maga18 napisał(a):dzięki :) poprawiłam! zna ktoś jeszcze jakieś "(???)" :cool3: 29-w szczenietach napewno Hoover Pastoral-wł.Romana Kurnatowska
miniaga Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ale świetna stawka nie pokuszę się o typowanie:shake: Njabardziej interesują mnie wyniki w kl. otwartej psów.
resuruss Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A ja jakos jeszcze nie mam stresu wystawowego ;) ,to chyba przez te swieta :roll:
resuruss Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Pani Adamiak wystawia suczke Finezja z Jastrzebiej Gory.
Marta Chmielewska Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 No, powiem szczerze, że konkurencja powalająca i juz mogę powiedzieć jaka suka na jakiej lokacie NIE stanie :cool1: Ale, można sie tego było spodziewać :evil_lol:
Donio Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):No, powiem szczerze, że konkurencja powalająca i juz mogę powiedzieć jaka suka na jakiej lokacie NIE stanie :cool1: Ale, można sie tego było spodziewać :evil_lol: Jeżeli myślisz o tym, o czym ja, to nigdy nie wolno się poddawać ani tracić wiary. Wystarczy przypomnieć sobie ubiegłoroczny Kalisz:lol:
Recommended Posts