resuruss Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Agama napisał(a):u SMOKA doliczyl sie 7 siekaczy...:crazyeye: Od nadmiaru głowa nie boli ;)
Dudek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 W takim razie Smok powinien się podzielić z innymi:cool3: Em-Ka, P. Marku - zdjęcia jak zwykle cudowne i profesjonalne!!!:loveu:
malawaszka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 co to za piesek??? strasznie nietypowe ma umaszczenie - jak PONek wygąda :loveu:
didi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Dziękuje Wszystkim za gratulacje dla mojego Jasonka!! :loveu: I GRATULUJE innym wystawcą tego weekendu !!:-)
resuruss Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Zastanawiam sie czy mozna liczyc na jakas relacje z wystawy Europejskiej :roll:
resuruss Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Gruca zna wyniki z Kalisza.Ja wiem tylko ze Hazard dostal dosk 1,CwC,NpwR. Rase wygrala jakas Zikkuratka,ale to juz Gruca musi powiedziec co i jak.;)
maga18 Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [SIZE="6"]KALISZ sędzia: Z.Jakubowski Psy kl.mlodziezy ARAD SASQEHANNA ELITE SUNSHINE VON HELLMUNDIN INTRYGANT GERMANIKA YOUNG SAKLADIR kl.otwarta ŻWIREK SAKLADIR - bdb kl.championow HAZARD Z GANGU ŁYSYCH - dosk I, CWC, NPwR Suki kl.mlodziezy A CHARMED TEMPTATION OF EXOTIC DOG'S CHATTANOOGA'S WHO LOVES ME kl.otwarta VELLAR PLJUS KRISTEL II - dosk I, CWC kl.championow SASQUEHANNA EKSPOZYCJA - dosk I, CWC, NSwR, BOB
AnkaW Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 resuruss napisał(a):Z tego co widze Pan Ścieśienski miał dentystyczne podejscie :roll: Ząbki u tego pana były bardzo ważne, Radkowi prawie nieprzełknietego smakołyka wyjął z gardła :evil_lol: :evil_lol:
miniaga Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 resuruss napisał(a):Gruca zna wyniki z Kalisza.Ja wiem tylko ze Hazard dostal dosk 1,CwC,NpwR. Rase wygrala jakas Zikkuratka,ale to juz Gruca musi powiedziec co i jak.;) Bardzo się cieszę, że Hazard w końcu się pokazał:multi: Gruca gratuluje!!!!
Donio Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 miniaga napisał(a):Bardzo się cieszę, że Hazard w końcu się pokazał:multi: Gruca gratuluje!!!! A ja się cieszę, że Expo wygrała rasę. Wolę wprawdzie Fifi, ale Expo aż przyjemnośc dotykać - ma tak wspaniałą szatę
Iwona Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Kilka fotek mniej oficjalnych z wystawy w Raciborzu: O czym myśli świeżo upieczony Młodzieżowy Champion Polski?:lol: A tak Jason z Jasne hvezdy wygląda w biegu:- sorki za pomyłkę , to MIDNIGHT MURIEL Shadow White- czyli Bułka:-) Tak ćwiczyła Młodzieżowa Championka Polski:lol: A to starszy brat- Chuan z Jasne hvezdy: Ta śliczna panienka chyba jest wszystkim znana:-) A to szacowna weteranka- prawie 14 letnia Barunka Granatowe oko:
Em-ka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Iwona'] Iwona - przepiękne to zdjęcie..........:multi: :loveu:
gruca Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dzisiaj dopiero mam dostęp do komputera, Gratulacje dla GERMANIKI i NABABA piękny pies to i wygrana zasłużona gratulacje dla wszystkich wystawiających w Lublinie, Raciborzu ,dla nowo upieczonych MŁ.CH.PL.
gruca Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='maga18']KALISZ sędzia: Z.Jakubowski Psy kl.mlodziezy ARAD SASQEHANNA dosk. III ELITE SUNSHINE VON HELLMUNDIN dosk.II INTRYGANT GERMANIKA dosk I ZW.MŁ. YOUNG SAKLADIR nb kl.otwarta ŻWIREK SAKLADIR - bdb kl.championow HAZARD Z GANGU ŁYSYCH - dosk I, CWC, NPwR Suki kl.mlodziezy A CHARMED TEMPTATION OF EXOTIC DOG'S dosk.I ZW.MŁ. CHATTANOOGA'S WHO LOVES ME oc.? II kl.otwarta VELLAR PLJUS KRISTEL II - dosk I, CWC kl.championow SASQUEHANNA EKSPOZYCJA - dosk I, CWC, NSwR, BOB Pozwoliłam sobie uzupełnić wyniki
resuruss Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A to suczka BoS na Europejskiej Wystwie Psow Helsinki 2006 http://www.chinesecrested.no/registry/45782/Sun+Dan+I.m+So+Funny.html
resuruss Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Mała poprawka! Na tym zdjeciu Jest Bułken nie Jasonek ;) Bułken bez humorku z położonymi uszkami :lol:
Recommended Posts