sh_maniak Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 orsini napisał(a):jakby Marcik zalozyl mini to by nie bylo v.BOG a BEST IN SHOW!!!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: zaś się czepiła :diabloti: Krysiu wystawiałam trzy psy u trzech sędzin, mini nie wskazane :eviltong:
Dudek Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Hihihihi Sh-Maniak - to całą strategię masz jak widzę;)
sh_maniak Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='resuruss']Tu Marcik pokazuje gdzie ma stac tabliczka z numerem 1 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma to jak handlerski wskaźnik sukcesu :lol: :lol: :lol: :lol: PS. nigdy wiecej tych lepiacych sie pod paznokcie kurczaczków :angryy:
maga18 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 znalazlam fote [quote name='barbara.h'] i domyslam sie ze Dragoon Moon C Me At Sua Sponte zdobył BIS JUNIOR 3 w Lublinie :)
maga18 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dzidtka napisał(a):a są gdzies fotki z Helsinek grzywek ??? nie ma... jeszcze
Em-ka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Lublin ;) klasa szczeniąt, psy: Secret Pokaż Klasę Klasa młodzieży: Cannas Odelli Chinook Odelli Dragon Moon I Me At Sua Sponte Hokkaido Helvetius Huricane Poarott
Em-ka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Osoby, które nie życzą sobie zdjęć na forum proszę o kontakt na pw ;)
Em-ka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Klasa posrednia, psy Volcano Negro Sub-o-Dibo Martini Sua Sponte Mariola - wiem, że czytasz te posty - odezwij sie proszę i podaj mi adres mailowy :) cieszę się, że Cię poznałam - życzę sukcesów na ringach!
Em-ka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Klasa otwarta: Focus z Gangu Łysych Damias od Zbójnika Ondraszka
AnkaW Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Em-ka ale w poczcie nie mam jeszcze żadnego :cool3: :cool3:
Em-ka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='AnkaW']Śliczne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Em-ka ale w poczcie nie mam jeszcze żadnego :cool3: :cool3: :snipersm: :chainsaw: :2gunfire: daj mi troche czasu.......... :eviltong:
AnkaW Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Em-ka napisał(a)::snipersm: :chainsaw: :2gunfire: daj mi troche czasu.......... :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;)
Donio Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Em-ka, zdjęcia wspaniałe, jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeżeli przy najbliższej okazji zgodziłabyś się uwiecznić moje dwie ukochane istoty byłbym stokrotnie wdzięczny:roll::lol::roll:
AngelOfDeath Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Donio napisał(a):Em-ka, zdjęcia wspaniałe, jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeżeli przy najbliższej okazji zgodziłabyś się uwiecznić moje dwie ukochane istoty byłbym stokrotnie wdzięczny:roll::lol::roll: donio na Twoim miejscu poprosilbym orsini :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol:
Em-ka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Donio napisał(a):Em-ka, zdjęcia wspaniałe, jestem pod wrażeniem:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeżeli przy najbliższej okazji zgodziłabyś się uwiecznić moje dwie ukochane istoty byłbym stokrotnie wdzięczny:roll::lol::roll: Jeśli tylko będzie okazja i możliwość - z przyjemnością ;)
karolayna Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Szkoda ze przeniesli grzywki z naszego ringu :placz: moze tez bym miala takie piekne zdjecie :loveu:swojego psiaka robione przez Em-ke
orsini Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 AngelOfDeath napisał(a):donio na Twoim miejscu poprosilbym orsini :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: hahahaha on ZNA odpowiedz:)))
Recommended Posts