Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Psy napisał(a):

3. Była fantastyczna atmosfera- szczególnie było mi miło poznać SH. Dziewczyny,dziękuję za pomoc w przygotowaniu suk :loveu:

Tez mi było miło :p

Ja juz sie więcej do grzyców nie dotykam ... za to dam Madzi 2x sh do przygotowania na Ostravę :klacz: :bigcool: . Czyli Madzulka z samego rana w sobote u mnie, abys zdarzyła :cool3:

Posted

maga18 napisał(a):
taaaaa i pozniej Madziulka z pylicą na wystawie :eviltong:

:czytaj: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

maga18 napisał(a):
bluzki do dzis z wlosow nie moge wyskubać :lol:

to na mokro musisz to zrobic , mowie ci zejdzie ja juz mam wprawe w walce z bialymi wlosami :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: szczegolnie na czarnych lnianych spodniach :angryy::angryy::angryy::angryy::mad:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
to na mokro musisz to zrobic , mowie ci zejdzie ja juz mam wprawe w walce z bialymi wlosami :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: szczegolnie na czarnych lnianych spodniach :angryy::angryy::angryy::angryy::mad:

prałam ją juz dwa razy kochanie :shake:

Posted

resuruss napisał(a):
Ja sobie pooszczedzam i taxi wezme......;) ,tylko ni hu hu adresu wsiowego ni znaju.

z miasta cię odbiore :p ... znaju moje dobre kamienne serce :eviltong:

Posted

Ale dużo ślicznych zdjęć :multi: :multi: :multi: . Sh-maniak mogę świsnąć do swojego zbioru kilka zdjęć, które wkleiłaś a na których jest mój Gizmuś?

Nasza sędzina naprawdę była fajna, później oglądałam psy na ringu 7, tam sędziował Duńczyk. Wyrzucił z ringu kilka psów, a jednego pon-a za to że przykurczył się i cofnął na chwiejnym stoliku. Koszmar :angryy: :angryy:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Pewnie, weż sobie :p

Może jak mi się zachce, suczki jeszcze powklejam ;)

narazie dawaj mi na meila moj 45 cm puchar :eviltong:

Posted

resuruss napisał(a):
Jeszcze nie wie jak na ta wies dojedzie,ale ma w planie .;)

hihihi jak SH i dla mnie kąciq znajdzie w kojcu to Jetka naprawiona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...